Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βρε δαιδαλε. σου εχουμε ηδη απαντησει, αλλα δεν θες να καταλαβεις.....!!!!  

τα επαναλαμβανω, λοιπον.........  

1. η μητρικη σου εχει TRIPLE CHANNEL MEMORY SLOTS.  γιατι κοιτας σε DUAL CHANNEL ακομα δεν εχω καταλαβει....!!!!   αν βαλεις ενα η δυο ντιμμακια μονο, θα χασεις το TRIPLE CHANNEL και θα δουλευουν ολες σαν SINGLE...!!! 

2. οποιες μνημες και να παρεις, θα λειτουργησουν με τα πιο αργα χαρακτηριστικα, απο τα 2 σετ!

• Like 1
Δημοσ.

Το σημαντικό είναι τα ίδια ακριβώς ρεύματα (voltage). Μετά ψάχνεις για, όσο γίνεται, παραπλήσιους χρονισμούς (timings).

Οι διαφορές σε ρεύματα οδηγούν εύκολα σε ασυμβατότητες και οθόνες με ... το εθνικό μας χρώμα!

Οι διαφορές σε χρονισμούς είναι πιό ανεκτές, συνήθως η μητρική εφαρμόζει αυτόματα, σε όλες τις μνήμες, τις "χαλαρότερες" ρυθμίσεις.

Πάντως, από τη στιγμή που πρόκειται για διαφορετικές μνήμες, πάντα υπάρχει μια πιθανότητα να παρουσιαστεί κάποια ασυμβατότητα μεταξύ τους και κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με απόλυτη βεβαιότητα αν θα ταιριάξουν, κάποιες συγκεκριμένες μνήμες.

Η μόνη σίγουρη λύση είναι κάποιος συνδιασμός που έχει ήδη δοκιμαστεί, από κάποιον άλλο φίλο, σε ίδια μητρική και περιλαμβάνει τις μνήμες που ήδη έχεις.

• Like 2
Δημοσ.

AXX MAKARI να εβρισκα σαν τις δικες μου να προσθετα ακομα ενα σετ!!! 

μωρε.............μακαρι να ειχες και τα χρηματα να πας σε καινουρια πλατφορμα......!!!!!!! 

• Like 1
Δημοσ.

μωρε.............μακαρι να ειχες και τα χρηματα να πας σε καινουρια πλατφορμα......!!!!!!! 

Ο ΛΟΓΟΣ?? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ κανω αυτα που θελω?? 

με τον επεξεργαστη που εχω i7 980x.. λιγη μνημη ηθελα να προστεσω και αργοτερα ισως και μια καρτα gpu!! να αλλaξω την gtx 295 xfx... Η οποια ακομα και σημερα το Bf3, το παει στο ultra!

Δημοσ.

αν δεν θες να εχεις προβληματα, πουλα τις δικες σου και παρε ενα σετ  3χ4GB..

http://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46388/12GB.html?keyphrase=triple+channel

Σωστός ο φίλος, άδικα το βασανίζεις, αυτή είναι η καλύτερη λύση.

Αν τελικά το κάνεις, θα σου πρότεινα g.skill ή κάποιο άλλο σετάκι στα 1,5v,

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστός ο φίλος, άδικα το βασανίζεις, αυτή είναι η καλύτερη λύση.

Αν τελικά το κάνεις, θα σου πρότεινα g.skill ή κάποιο άλλο σετάκι στα 1,5v,

εχεις καποιο καταστημα για gskill?? 

Επεξ/σία από daidalos1
Δημοσ.

ΑΣΕ ΚΑΤΙ ΒΡΗΚΑ!

ΓΙΑ ΠΕς ΑΠΟΨΗ..να παω που αρχηγε μου σε amd γιατι απο οτι βλεπω η συγκεκριμενη αποψη δεν συναδει με το συστημα σου εκτος εαν λες ΤΗΝ AMD ΚΑΛΥΤΕΡΗ πλατφορμα ?  B)

Δημοσ.

ΑΣΕ ΚΑΤΙ ΒΡΗΚΑ!

ΓΙΑ ΠΕς ΑΠΟΨΗ..να παω που αρχηγε μου σε amd γιατι απο οτι βλεπω η συγκεκριμενη αποψη δεν συναδει με το συστημα σου εκτος εαν λες ΤΗΝ AMD ΚΑΛΥΤΕΡΗ πλατφορμα ?  B)

ποιος μιλησε για AMD? 

• Like 1
Δημοσ.

ποια ειναι καλυτερη πλατφορμα λοιπον μετα τον i7 980x  που εχω εγω??? 

Δεν νομιζω να υπαρχει λογος να αναβαθμισεις το pc σου...

Γραψε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...