Salonikios933 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Θελω να αγορασω κατι για εξτρα θερμανση για τα βαρια κρυα για μωρακι 11 μηνων ! Καποια προταση ; Θα ηθελα να ειναι σε καλη τιμη και να καταναλωνη οσο λιγοτερο ρευμα !! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας !
kage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) seitanidis collection https://www.google.gr/#q=σομπα+με+υγραντηρα http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=102732 δεν βαζεις αεριου,κεροζαν κ τετοια πραγματα γιατι εχουν μυρωδια... συνηθως αυτες οι ηλικιες θελουν μια θερμοκρασια στους 20βαθμους το θεμα ειναι να μην ξηραινετε ο αερας.αρα θελεις και υγραντηρα ή να αφηνεις λιγο ανοιχτο παραθυρο πορτα κτλ. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2013 από kage
Salonikios933 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Κάποιο μοντέλο δοκιμασμένο ζητάω φίλε μου.
leftermann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 για μωρό τέτοιας ηλικίας (και οποιασδήποτε ηλικίας) νομίζω η μόνη καλή λύση είναι τα καλοριφέρ λαδιού. Είναι ενεργοβόρα μεν, κάνουν την πιο καλή και υγιεινή ζέστη δε. Εξάλλου δεν θες και πολύ ψηλή θερμοκρασία, ασπούμε μάξιμουμ 21 όταν είναι ξύπνιο και 19 ως 20 την νύχτα. Μάρκα συγκεκριμένη δεν έχω να προτείνω, εγώ παλιότερα που ήταν τα παιδιά μικρά είχα ένα noname, μόνο για την νύχτα όταν είχε πολύ κρύο. Δεν είχε ούτε θερμοστάτη της προκοπής, πειραματίστηκα λίγο και βρήκα σε ποια "σκάλα" δίνει καλή θερμοκρασία, και ήταν μια χαρά. 2
paylidis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 για μωρό τέτοιας ηλικίας (και οποιασδήποτε ηλικίας) νομίζω η μόνη καλή λύση είναι τα καλοριφέρ λαδιού. Είναι ενεργοβόρα μεν, κάνουν την πιο καλή και υγιεινή ζέστη δε. Εξάλλου δεν θες και πολύ ψηλή θερμοκρασία, ασπούμε μάξιμουμ 21 όταν είναι ξύπνιο και 19 ως 20 την νύχτα. Μάρκα συγκεκριμένη δεν έχω να προτείνω, εγώ παλιότερα που ήταν τα παιδιά μικρά είχα ένα noname, μόνο για την νύχτα όταν είχε πολύ κρύο. Δεν είχε ούτε θερμοστάτη της προκοπής, πειραματίστηκα λίγο και βρήκα σε ποια "σκάλα" δίνει καλή θερμοκρασία, και ήταν μια χαρά. θα συμφωνήσω... ενα καλο επώνυμο καλοριφέρ λαδιού ειναι επένδυση για μικρους χώρους με την σημερινη τιμη του πετρελαίου και θα σου κάνει μια χρα τη δουλεια σου...
gia_nnis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια. Θελω να αγορασω κατι για εξτρα θερμανση για τα βαρια κρυα για μωρακι 11 μηνων ! Καποια προταση ; Θα ηθελα να ειναι σε καλη τιμη και να καταναλωνη οσο λιγοτερο ρευμα !! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας ! προτεινω αυτο http://www.e-lianos.gr/product-view.aspx?pid=36803 αριστη αποδοση και ειναι πιο οικονομικο απο εναν απλο θερμοπομπο π.χ http://www.tiletechniki.gr/product.asp?catid=9487
LOULATRANS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 οι 20 βαθμοι κελσιου,ειναι με το μωρο ντυμενο κρεμυδι...........23 βαθμους τουλαχιστων,αν δεν θελεις να ειναι η μυτη παγωμενη
Dare-Devil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ο ποιο ποιοτικός άνετος τρόπος θέρμανσης είναι με καλοριφέρ λαδιού . Αμέσως μετά θα έλεγα κλιματιστικό αλλά λισως να μην το συνιστούσα για μωρό παιδί .
Salonikios933 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εκτος απροόπτου θα παω για καλοριφέρ λαδιού. Τωρα μένει να προτείνει κάποιος κάποιο που έχει ηδη δοκιμάσει και του εκανε και δουλειά και οικονομία. Επίσης στο πολυ κρύο όντος τα μωρά θελουν 23-24 βαθμούς. Κρυώνουν εύκολα .
leftermann Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ξαναψάξτο, ρώτα και τον παιδίατρό σου: τα μωρά δεν θέλουν ψηλή θερμοκρασία στο δωμάτιο, κυρίως κατά τον ύπνο. 23-24 βαθμοί είναι υπερβολικά πολλοί. Δεν κρίνουμε αν το μωρό κρυώνει πιάνοντας τα άκρα ή την μύτη του, αυτά θα είναι σχεδόν πάντα κρύα. Πιάνουμε το σβέρκο του. Το μωρό κρυώνει λιγότερο από εσένα, έχει μπόλικο λίπος που το προστατεύει. Επίσης, βολικό για τις στιγμές που το αλλάζεις ή το μπανιάρεις κλπ, είναι ένα μικρό αερόθερμο κοντά στην αλλαξιέρα ή την μπανιέρα, που σε μισό λεπτό θα έχει ζεστάνει καλά τον χώρο γύρω γύρω, για να μην κρυώσει όσο είναι χωρίς ρούχα. 1
Salonikios933 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 <p>ξαναψάξτο, ρώτα και τον παιδίατρό σου: τα μωρά <strong>δεν </strong>θέλουν ψηλή θερμοκρασία στο δωμάτιο, κυρίως κατά τον ύπνο. 23-24 βαθμοί είναι υπερβολικά πολλοί. Δεν κρίνουμε αν το μωρό κρυώνει πιάνοντας τα άκρα ή την μύτη του, αυτά θα είναι σχεδόν πάντα κρύα. Πιάνουμε το σβέρκο του. Το μωρό κρυώνει λιγότερο από εσένα, έχει μπόλικο λίπος που το προστατεύει.</p> <p> </p> <p>Επίσης, βολικό για τις στιγμές που το αλλάζεις ή το μπανιάρεις κλπ, είναι ένα μικρό αερόθερμο κοντά στην αλλαξιέρα ή την μπανιέρα, που σε μισό λεπτό θα έχει ζεστάνει καλά τον χώρο γύρω γύρω, για να μην κρυώσει όσο είναι χωρίς ρούχα.</p> Καλημέρα. Τον ρώτησα και μου είπε 22-24 ανάλογα το δωμάτιο. Το δικό μας είναι απομονωμένο διοτι δεν το καλύπτει καμία πολυκατοικία πίσω. Εκεί κοιμάται το μωρό αρα είναι πολυ δροσερό ακόμα και το καλοκαίρι. Ελπίζω να κατάλαβες το πρόβλημα. Επίσης είμαστε τελευταίο οροφο...Οπότε. ....
leftermann Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 οκ, πάσο. Εγώ πάντως ποτέ στο παιδικό μου δεν είχα τον θερμοστάτη παραπάνω από 21 την ημέρα και 19,5 την νύχτα... Παιδίατροι, οι καθένας λέει τα δικά του
Salonikios933 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 <p>οκ, πάσο. Εγώ πάντως ποτέ στο παιδικό μου δεν είχα τον θερμοστάτη παραπάνω από 21 την ημέρα και 19,5 την νύχτα... Παιδίατροι, οι καθένας λέει τα δικά του </p> Σίγουρα αλλα και πάλι σου λέω ότι το δωμάτιο είναι ιδιαίτερη περίπτωση
fylatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 το μωρό πάντως αν κρυώσει η μύτη και τα αυτιά του θα είναι χαρούμενο.
frenzy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 ...και βάζε κι ένα μπωλ με νερό επάνω στο καλοριφερ τη νύχτα ώστε να μην είναι ξηρή η ατμόσφαιρα στο δωμάτιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα