Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλη έστειλε βιογραφικό που βρήκε μέσα από το καριέρα αλλά υποψιάζομαι κατάσταση πυραμίδα. Η εταιρεία πάντως έχει site μέσα από το οποίο βέβαια δεν παρέχει και πολλές πληροφορίες. Μήπως γνωρίζεται τίποτα για τη συγκεκριμένη εταιρεία?

Το site: http://www.stormmarketing.gr/

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μότο μας είναι ότι “το να θεωρείς κάτι αδύνατον είναι μία άποψη, δεν είναι γεγονός”.

:lol:

... και στο καπάκι μια  "πολιτικά ορθή" φωτογραφία με κινέζους-μαύρους-γυναίκες κλπ...

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

Η κοπέλα μου πέρασε από συνέντευξη εκεί και το πρώτο στάδιο και το δεύτερο (ο θεός να το κάνει, τους έδειξαν πως να χτυπάνε κουδούνια σε πολυκατοικίες και να προσπαθούν να πουλήσουν πχ τηλεπικοινωνιακά πακέτα), Μου μυρίζεται απάτη... Ξέρεις κανείς κάτι παραπάνω από όσα αναφέρθηκαν ήδη?

Δημοσ.

Λογικά απότι κατάλαβα είναι μεταπωλητές πακέτων από μεγάλες εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Φίλη μου δούλευε σε μια τέτοια εταιρεία και προσπαθούσε να πουλήσει πακέτα forthnet από το τηλέφωνο. Πολύ πίεση , συγκεκριμένα πακέτα την εβδομάδα αλλιώς δεν πληρωνόταν , πάνω από το κεφάλι τους συνέχεια για να πουλήσουν. Τελικά υπέβαλε παραίτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...