Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hellowz

Το netbook της κοπέλας μου δεν εμφανίζει ασύρματες συνδέσεις, ούτε ανταποκρίνεται όταν το συνδέω με ethernet

Έχει βγάλει και μια ειδοποίηση ότι δεν είναι ενεργό το τείχος προστασίας...windows 7 starter είναι

:ph34r:

Δημοσ.

Για αρχή κατέβασε και ξανα πέρνα τους drivers του wireless και του ethernet απο το site του κατασκευαστή του netbook

Δημοσ.

χμμμ εχει πολλά αλλα δοκίμασε τα Πρόγραμμα οδήγησης ασύρματου LAN Atheros για Microsoft Windows 7 , Πρόγραμμα οδήγησης ασύρματου LAN Broadcom για Microsoft Windows 7 , Πρόγραμμα οδήγησης LAN Realtek , Πρόγραμμα οδήγησης προσαρμογέα WiFi 802.11 b/g/n Ralink RT3090

Δημοσ.

Τίποτα...το μόνο που άλλαξε είναι ότι από εκεί που είχε ένα Χ στο εικονίδιο , τώρα βγάζει τα δίκτυα αλλά δεν συνδέεται με κανένα

Ούτε με το έθερνετ γίνεται δουλειά

Δημοσ.

Πρίν λίγες μέρες είχε ενας φίλος το ίδιο προβλημα με το netbook. Για κάποιον λόγο είχε καρφωτή IP, κοίταξε λίγο αν παίρνει αυτόματα η όχι.

Δημοσ.

Καρφωτή ip?

Το νετμπουκ το έχω δοκιμάσει σε 2 διαφορετικά δίκτυα wireless, και με ethernet και τζίφος

Δεν το γλιτώνει το φορμάρισμα μου φαίνεται

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό όπως το περιγράφει εδώ

http://emedia.leeward.hawaii.edu/itg/wireless-win7-dhcp-config

Άμα δεν φτιάξει με αυτό τότε δώσε αυτές τις εντολές στο cmd αφού πρώτα το τρέξεις ως διαχειριστής

netsh winsock reset

netsh int ip reset reset.log hit

ipconfig /flushdns

ipconfig /registerdns

και μετά κάνε επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Στο 1ο δεν μπορώ να επιλέξω "ιδιότητες" στο ipv4...είναι απενεργοποιημένες οι επιλογές σε όλα

Από το 2ο τα έκανα όλα, εκτός από το /registerdns που μου έβγαλε ότι απέτυχε γιατί δεν υπάρχει χώρος

Δημοσ.

Κάτω στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας δεν δείχνει σύνδεση, αν το πατήσω βγάζει και καλά "περιορισμένη σύνδεση" αλλά @@

te.png

Την έτρεξα και στο pc μου

tete.png

Δημοσ.

Η ρύθμιση παραμέτρου της υπηρεσίας DHCP απέτυχε. Η διασύνδεση ενδέχεται να αποσυνδεθεί. δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα

Κάποια παπαριά έχουν κάνει μου φαίνεται, σβήσανε τπτ?

Δημοσ.

Η ρύθμιση παραμέτρου της υπηρεσίας DHCP απέτυχε. Η διασύνδεση ενδέχεται να αποσυνδεθεί. δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα

Κάποια παπαριά έχουν κάνει μου φαίνεται, σβήσανε τπτ?

Ουπς λάθος δικό μου έβλεπα τα αποτελέσματα από το δικό σου pc και μπερδεύτηκα.

δώσε αυτό

netsh interface ip set address "Σύνδεση ασύρματου δικτύου" dhcp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...