Pa0ki Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Hellowz Το netbook της κοπέλας μου δεν εμφανίζει ασύρματες συνδέσεις, ούτε ανταποκρίνεται όταν το συνδέω με ethernet Έχει βγάλει και μια ειδοποίηση ότι δεν είναι ενεργό το τείχος προστασίας...windows 7 starter είναι
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Για αρχή κατέβασε και ξανα πέρνα τους drivers του wireless και του ethernet απο το site του κατασκευαστή του netbook
Pa0ki Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Από εδώ: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4062&lc=el&cc=gr&dlc=el&sw_lang=&product=4292566#N553 Όλα τα βάζω? Σε κάποια μου βγάζει σφάλμα ότι λείπει η συσκευή δικτύου ή κάτι τέτοιο, μήπως τα έπαιξε η κάρτα του?
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 χμμμ εχει πολλά αλλα δοκίμασε τα Πρόγραμμα οδήγησης ασύρματου LAN Atheros για Microsoft Windows 7 , Πρόγραμμα οδήγησης ασύρματου LAN Broadcom για Microsoft Windows 7 , Πρόγραμμα οδήγησης LAN Realtek , Πρόγραμμα οδήγησης προσαρμογέα WiFi 802.11 b/g/n Ralink RT3090
Pa0ki Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τίποτα...το μόνο που άλλαξε είναι ότι από εκεί που είχε ένα Χ στο εικονίδιο , τώρα βγάζει τα δίκτυα αλλά δεν συνδέεται με κανένα Ούτε με το έθερνετ γίνεται δουλειά
p4nko Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πρίν λίγες μέρες είχε ενας φίλος το ίδιο προβλημα με το netbook. Για κάποιον λόγο είχε καρφωτή IP, κοίταξε λίγο αν παίρνει αυτόματα η όχι.
Pa0ki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καρφωτή ip? Το νετμπουκ το έχω δοκιμάσει σε 2 διαφορετικά δίκτυα wireless, και με ethernet και τζίφος Δεν το γλιτώνει το φορμάρισμα μου φαίνεται
thomasG4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε αυτό όπως το περιγράφει εδώ http://emedia.leeward.hawaii.edu/itg/wireless-win7-dhcp-config Άμα δεν φτιάξει με αυτό τότε δώσε αυτές τις εντολές στο cmd αφού πρώτα το τρέξεις ως διαχειριστής netsh winsock reset netsh int ip reset reset.log hit ipconfig /flushdns ipconfig /registerdns και μετά κάνε επανεκκίνηση.
Pa0ki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Στο 1ο δεν μπορώ να επιλέξω "ιδιότητες" στο ipv4...είναι απενεργοποιημένες οι επιλογές σε όλα Από το 2ο τα έκανα όλα, εκτός από το /registerdns που μου έβγαλε ότι απέτυχε γιατί δεν υπάρχει χώρος
thomasG4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Για δώσε αυτή την εντολή netsh interface ip show config
Pa0ki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Κάτω στο εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας δεν δείχνει σύνδεση, αν το πατήσω βγάζει και καλά "περιορισμένη σύνδεση" αλλά @@ Την έτρεξα και στο pc μου
thomasG4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει static ip για αυτό δεν μπορεί να μπεί. Δώσε αυτή την εντολή netsh interface ip set address "Τοπική σύνδεση" dhcp
Pa0ki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Η ρύθμιση παραμέτρου της υπηρεσίας DHCP απέτυχε. Η διασύνδεση ενδέχεται να αποσυνδεθεί. δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα Κάποια παπαριά έχουν κάνει μου φαίνεται, σβήσανε τπτ?
thomasG4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Η ρύθμιση παραμέτρου της υπηρεσίας DHCP απέτυχε. Η διασύνδεση ενδέχεται να αποσυνδεθεί. δεν είναι δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου από το σύστημα Κάποια παπαριά έχουν κάνει μου φαίνεται, σβήσανε τπτ? Ουπς λάθος δικό μου έβλεπα τα αποτελέσματα από το δικό σου pc και μπερδεύτηκα. δώσε αυτό netsh interface ip set address "Σύνδεση ασύρματου δικτύου" dhcp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα