Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους! εκανα πριν καμια βδομαδα μια αγορα απο ebay και πληρωσα και κατι μεταφορικα ωστε να ερθει με first class για να μη περιμενω πολυ! ο πωλητης το εστειλε με usps στις 20 σεπτεμβρη και απο τις 21 σεπτεμβρη το δεμα εχει κολλησει χωρις να αλλαξει καθολου η τοποθεσια στο tracking (συγκεκρριμενα η τελευταια ενημερωση λεει 21 σεπτεμβρη jamaica ny.) προσπαθησα να βρω καποιο email να επικοινωνησω μαζι τους αλλα ειναι μονο για δεματα εντος us. ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? ευχαριστω και καλημερα σας!

Postal Product:
  • First-Class Package International Service
Features:
  • International Letter
Date & Time
Status of Item
September 21, 2013 , 11:44 pm

Processed at USPS Origin Sort Facility

JAMAICA, NY 11430 

September 21, 2013

Depart USPS Sort Facility

KEARNY, NJ 07099 

September 20, 2013

Electronic Shipping Info Received

September 20, 2013 , 8:34 pm

Processed at USPS Origin Sort Facility

KEARNY, NJ 07099 

September 20, 2013 , 7:19 pm

Accepted at USPS Origin Sort Facility

MOUNTAINSIDE, NJ 07092 

Δημοσ.

Αυτο που συμβαίνει είναι οτι το track & trace της USPS δεν λειτουργεί εκτός US. Που σημαίνει οτι απο την στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο για να έρθει ευρώπη, η ενημέρωση του tracking σταματάει. Λογικά θα έρθει σπίτι σου απο βδομάδα.

Δημοσ.

καλα μην αγχωνεσαι, τα ελτα πιθανοτατα κανουν ακομα διακοπες

εγω περιμενω κατι που εφυγε απο Κινα στις 4/9 και ακομα δεν εχει φανει Ελλαδα!  :-)

Δημοσ.

και όχι μόνο αυτό, σε μας ο ταχυδρόμος έχει να φανεί κοντά δύο εβδομάδες. Όλοι στη γειτονιά είμαστε έξω φρενών.
Σκεφτόμαστε να πάμε στα κεντρικά του ΕΛΤΑ για σύσταση.

Δημοσ.

και όχι μόνο αυτό, σε μας ο ταχυδρόμος έχει να φανεί κοντά δύο εβδομάδες. Όλοι στη γειτονιά είμαστε έξω φρενών.

καλυτερα δε λες.... 9 στα 10 γραμματα που φερνει ειναι λογαριασμοι  :-D

Δημοσ.

αν έχει να φανεί 2 εβδομάδες μάλλον έκαναν περικοπές προσωπικού.. μαζέψτε υπογραφές..

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια που εδω και 4 μηνες δεν παραλαμβανω τιποτα απο το ebay. Εχω κανει πανω απο 10 αγορες, και ακομα δεν εχω παραλαβει ουτε μια. Εχω βαρεθει να ζηταω πισω τα χρηματα μου απο τους πωλητες.

Δημοσ.

μίλα με τον ταχυδρόμο να βρεις μια λύση

Στην Αθηνα μενω, 8 χρονια σε αυτην την πολυκατοικια δεν τον εχω δει ποτε! Παντως λογαρισμοι κλπ μια χαρα ερχονται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...