panagiotinho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλημερα σε ολους! εκανα πριν καμια βδομαδα μια αγορα απο ebay και πληρωσα και κατι μεταφορικα ωστε να ερθει με first class για να μη περιμενω πολυ! ο πωλητης το εστειλε με usps στις 20 σεπτεμβρη και απο τις 21 σεπτεμβρη το δεμα εχει κολλησει χωρις να αλλαξει καθολου η τοποθεσια στο tracking (συγκεκρριμενα η τελευταια ενημερωση λεει 21 σεπτεμβρη jamaica ny.) προσπαθησα να βρω καποιο email να επικοινωνησω μαζι τους αλλα ειναι μονο για δεματα εντος us. ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? ευχαριστω και καλημερα σας! Postal Product:First-Class Package International Service Features:International Letter Date & Time Status of Item Location September 21, 2013 , 11:44 pm Processed at USPS Origin Sort Facility JAMAICA, NY 11430 September 21, 2013 Depart USPS Sort Facility KEARNY, NJ 07099 September 20, 2013 Electronic Shipping Info Received September 20, 2013 , 8:34 pm Processed at USPS Origin Sort Facility KEARNY, NJ 07099 September 20, 2013 , 7:19 pm Accepted at USPS Origin Sort Facility MOUNTAINSIDE, NJ 07092
Timour21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτο που συμβαίνει είναι οτι το track & trace της USPS δεν λειτουργεί εκτός US. Που σημαίνει οτι απο την στιγμή που μπήκε στο αεροπλάνο για να έρθει ευρώπη, η ενημέρωση του tracking σταματάει. Λογικά θα έρθει σπίτι σου απο βδομάδα.
warlock9_0 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 αυτό, δεν δείχνει έξω από us με ίδιο shipping αγορά που έκανα 13 του μήνα, στις 19 ήταν εδώ
panagiotinho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ααα μαλιστα! δε την ηξερα αυτη τη λεπτομερεια! σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!
kakofonixx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 καλα μην αγχωνεσαι, τα ελτα πιθανοτατα κανουν ακομα διακοπες εγω περιμενω κατι που εφυγε απο Κινα στις 4/9 και ακομα δεν εχει φανει Ελλαδα!
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 και όχι μόνο αυτό, σε μας ο ταχυδρόμος έχει να φανεί κοντά δύο εβδομάδες. Όλοι στη γειτονιά είμαστε έξω φρενών.Σκεφτόμαστε να πάμε στα κεντρικά του ΕΛΤΑ για σύσταση.
panagiotinho Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ναι οντως πρεπει να εχετε δικιο γιατι και γω εκτος απο αυτο περιμενω κατι πραματακια απο κινα εδω και κανα μηνα αλλα δεν...
kakofonixx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 και όχι μόνο αυτό, σε μας ο ταχυδρόμος έχει να φανεί κοντά δύο εβδομάδες. Όλοι στη γειτονιά είμαστε έξω φρενών. Σκεφτόμαστε να πάμε στα κεντρικά του ΕΛΤΑ για σύσταση. καλυτερα δε λες.... 9 στα 10 γραμματα που φερνει ειναι λογαριασμοι
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 και όχι μόνο αυτό, σε μας ο ταχυδρόμος έχει να φανεί κοντά δύο εβδομάδες. Όλοι στη γειτονιά είμαστε έξω φρενών. Σκεφτόμαστε να πάμε στα κεντρικά του ΕΛΤΑ για σύσταση. αν έχει να φανεί 2 εβδομάδες μάλλον έκαναν περικοπές προσωπικού.. μαζέψτε υπογραφές..
rezoma Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω ρε παιδια που εδω και 4 μηνες δεν παραλαμβανω τιποτα απο το ebay. Εχω κανει πανω απο 10 αγορες, και ακομα δεν εχω παραλαβει ουτε μια. Εχω βαρεθει να ζηταω πισω τα χρηματα μου απο τους πωλητες.
rezoma Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 μίλα με τον ταχυδρόμο να βρεις μια λύσηΣτην Αθηνα μενω, 8 χρονια σε αυτην την πολυκατοικια δεν τον εχω δει ποτε! Παντως λογαρισμοι κλπ μια χαρα ερχονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα