Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω εξετασεις για αφροδισιακα νοσηματα προληπτικα , καθως δεν εχω κανει ποτε στη ζωη μου.

Ειμαι Θεσσαλονικη . Να υποθεσω οτι θα παω στο Αφροδισιων και δερματικων νοσων .

Πρεπει να κλεισω ραντεβου για τα απογευματινα ? Η παω κανονικα το πρωι που λειτουργει σαν κανονικο νοσοκομειο ?

Επειτα ποσο παει το μαλλι ? Μια φορα που χρειαστηκα κατι δερματολογικο ειχα πληρωσει μονο 5 ευρω στην εισοδο. Αυτο που δεν ειναι κατι επειγον, μηπως μου το χρεωσουν παραπανω?

Και επιπλεον παω εκει και τι λεω? "Γεια σας θα ηθελα να κανω εξετασεις για αφροδισιακα νοσηματα ?"

Τηλεφωνο δεν εχω , μη μου πειτε να παρω να ρωτησω , γιαυτο αλλωστε και ανοιξα το θεμα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να μπορούν να σου κάνουν πολλές εξετάσεις προληπτικά. Ίσως αν ισχυριστείς σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία με άγνωστα άτομα να σου γράψουν μερικές.

Αν πας για αιμοδοσία πάντως σε εξετάζουν για AIDS και και μερικά άλλα.

Δημοσ.

καλά λέει που έδωσα αίμα με στείλανε χαρτί κ ελεγε οτι δεν έχω αφροδίσια, κονδολόματα κλπ
αυτό ειναι αρκετό όμως ? (η αιμοδοσία )

Δημοσ.

Δηλαδη για να κανω προληπτικες εξετασεις πρεπει να παω σε ιατρειο και να πλερω?? Πρεπει να εχω κατι για να με δεχτει το νοσοκομειο ? :P

Καλα εννοειται οτι θα πω κατι τετοιο αν ρωτησουν , δε θα τους πω οτι δεν ειχα τι να κανω σημερα και ειπα "εε δε παω για εξετασεις"..

Δημοσ.

δες αν μπορεις να κλεισεις ενα πρωινο ραντεβου στο δερματολογο. απο εκει και περα οτι σου πει ο δερματολογος που θα σε εξετασει κατ αρχας οπτικα. Το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι παιζει για την περιπτωση σου. Που δεν εισαι αρρωστος αλλα πας προληπτικα. Δε ξερω αν μπορεις να κλεισεις πρωινο ραντεβου.

τα πρωινα ραντεβου συνηθως κρατανε πολυ λιγο 5-10 λεπτα ουσιαστικα σε ξεπετανε. Η συνηθης διαδικασια ειναι, κλεινεις το ραντεβου, τη μερα του ραντεβου σου πας στο δημοσιο νοσοκομειο που αναφερεται. Στα γκισε που δινουν τα παραπεμπτικα δινεις το χαρτι του ραντεβου σου που εχεις κλεισει τις προηγουμενες ημερες (συνηθως στα ιδια γκισε), πλερωνεις το 5ευρω και παιρνεις το απαραιτητο παραπεμπτικο για να πας στο ραντεβου σου παντα με το βιβλιαριο σου βεβαια.

Αν τελικα σου γραψει τις εξετασεις προληπτικα (που το θεωρω πολυ δυσκολο) πιθανως θα συνοδευεται και με απογευματινο ραντεβου για να στις γνωματευσει (αρα παει το 50ευρω εκει...)

Ολα τα παραπανω ουσιαστικα ειναι για να μπορεσεις να γλιτωσεις τα χρηματα των εξετασεων που θες αν πας σε ιδιωτικο ιατρικο κεντρο να τις κανεις...

Δημοσ.

Για ιδιωτη δεν ειμαστε.

Εγω οταν ειχα παει για το δερματολογικο , απλα πηγα ενα πρωι , ειπα το προβλημα μου , μου δωσανε χαρτακι , περιμενα λιγο , εξεταστηκα μου εγραψε τη θεραπεια και τελος στο συγκεκριμενο νοσοκομειο.

Εννοεις οτι επειδη δεν ειναι επειγον αλλα προληπτικο μηπως χρειαζεται να κλεισω ραντεβου ?

Δημοσ.

ναι αν πας στα εκτακτα χωρις να εχεις κατι απλα προληπτικα λογικα θα σε στειλουν για τακτικο πρωινο ραντεβου και τιποτα αλλο. Νομιζω στα εκτακτα σου δινουν παραπεμτικο για περαιτερω εξεταση μονο αν εισαι αρρωστος κατι που ειναι και λογικο πιστευω.  Δεν εχω εμπειρια να σου πω κατι αλλο και εγω στη πραξη τα εχω μαθει γιατι ενα χρονο τωρα εχω φαει τα νοσοκομεια στη μαπα πολλακις.

Ισως καποιο παιδι που ειναι ετσι γνωστης ποιο πολυ των διοικητικων να μας πει πιο σιγουρα

Δημοσ.

Δηλαδη αν εγω πηγα,  οπως ειπε και παραπανω ο firewalker,  με καποια αγνωστη χωρις προφυλαξη , θεωρειται ακομα προληπτικο ?

Ειναι και μακρια μου , για να παω απλα να ρωτησω.. :/

Δημοσ.

Δηλαδη αν εγω πηγα,  οπως ειπε και παραπανω ο firewalker,  με καποια αγνωστη χωρις προφυλαξη , θεωρειται ακομα προληπτικο ?

Ειναι και μακρια μου , για να παω απλα να ρωτησω.. :/

Τωρα τι να σου πω...Εδω τελειωνουν οι συμβουλες μου.ετσι οπως τα λες δε σου δινω αδικο βεβαια

Δημοσ.

Αν δεν έχεις συμπτώματα, δεν έχει νόημα να πας σε ουρολόγους και δερματολόγους.

Ο μοναδικός λόγος να το κάνεις, είναι για να δεις αν έχεις μολυνθεί με κάποιο στέλεχος HPV που δεν προκαλεί κονδυλώματα αλλά επιθηλιακές βλάβες -εμάς μας κλάνει μια μάντρα, αλλά είμαστε φορείς και στα κοριτσάκια κάνει καρκίνο τραχήλου. Ο πιο ανώδυνος τρόπος είναι να ρωτήσεις την ΕΤΣΙ αν το Παπ της ήταν κομπλέ, ο αμέσως επόμενος είναι να σου χώσουν μπατονέτα στην ουρήθρα.

Για αυτά που δε φαίνονται, πας και τσεκάρεις τίτλο αντισωμάτων HbV (Ηπατίτιδα Β, τραβηγμένο μόνο για σεξάκι, εκτός αν γουστάρατε bloodsports) και απαραιτήτως HcV (ηπατίτιδα C) και HIV.

Υπ' όψιν πως πρέπει να έχει μεσολαβήσει ικανό διάστημα ανάμεσα στην (ενδεχόμενη) μόλυνση και την εξέταση. Εγώ πριν το 5μηνο δε θα πήγαινα.

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε μου λες να μην παω ? Γιατι οχι συμπτωματα τιποτα δεν εχω, απλα προληπτικα , επειδη οπως ειπες ειναι μερικα που δεν εχουν συμπτωματα απλα εισαι φορεας.

Και επειδη οντως δεν ειμαι και φαν του προφυλακτικου , αλλα δε το χωνω και οπου να ναι ετσι , ειπα να κανω εξετασεις για να ξερω που βαδιζω, επειδη εχω και γνωστο που την πατησε με κονδυλωματα και ηταν φορεας, χωρις να το ξερει ,αλλα ευτυχως το ανακαλυψε εγκαιρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...