sonyxp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Έχω πρόβλημα διαρροής νερού, μέσα σε 1 ώρα βγάζει περίπου 1-2κιλά νερό από κάτω και κάνει μ*ου*ι το μπάνιο. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? το είχα πάθει πάλι πριν 4-5 μήνες αλλά σταμάτησε μόνο του. Χτες είχα ανοίξει κάτω ένα καπάκι-βιδωτό και το κούμπωσα πάλι, ΤΟ ΚΟΥΜΠΩΣΑ ΚΑΛΑ! δεν νομίζω να φταίει απο αυτό.
Gtr34 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έλεγξε μήπως ο σωλήνας που βγαίνουν τα νερά έχει τρυπήσει η έχει φύγει από την θέση του
sonyxp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Έλεγξε μήπως ο σωλήνας που βγαίνουν τα νερά έχει τρυπήσει η έχει φύγει από την θέση του Οι σωλήνες πίσω δεν έχουν πρόβλημα, τις προάλλες καθόμουν κάνα 5αλεπτο και κοιτούσα πίσω να πετύχω μια σταγώνα νερού αλλά @ Από κάτω κάτι παίζει, πρέπει να το ξαπλώσω και είναι και βαρύ ρε φίλε! Τι να πω!
gdask Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μπροστά στην κάτω μεριά λογικά θα βρίσκεται μια τάπα που δίνει πρόσβαση στο φίλτρο. Για τσέκαρε μήπως έχει τιγκάρει και σου πετάει τα νερά από εκεί. Επίσης αν χρησιμοποιείς σκόνη, υπάρχει περίπτωση να έχει βολιάσει σε κάποιο σημείο και να πετάει από εκεί νερά έξω. Δοκίμασε μια σύντομη πλύση χωρίς σκόνη και ρούχα. Έτσι την είχα πατήσει εγώ μια φορά.
sonyxp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μπροστά στην κάτω μεριά λογικά θα βρίσκεται μια τάπα που δίνει πρόσβαση στο φίλτρο. Για τσέκαρε μήπως έχει τιγκάρει και σου πετάει τα νερά από εκεί. Επίσης αν χρησιμοποιείς σκόνη, υπάρχει περίπτωση να έχει βολιάσει σε κάποιο σημείο και να πετάει από εκεί νερά έξω. Δοκίμασε μια σύντομη πλύση χωρίς σκόνη και ρούχα. Έτσι την είχα πατήσει εγώ μια φορά. Βασικά ήθελα χτες να καθαρίσω το πλυντήριο, πήγα να βγάλω αυτήν την τάπα αλλά δεν έβγαινε. Σήμερα που έβαλα πλυντήριο, είδα να βγαίνουν νερά (όπως είπα σε 1 ώρα περίπου 2λίτρα), από την τάπα έβγαιναν αρεα και που μερικές σταγόνες. Είναι ικανές όμως ρε φίλε οι σταγόνες αυτές να συμπληρώσουν περίπου 2 λίτρα νερό σε 1 ώρα? Στην έσφιξα καλά, με όση δύναμη έχω! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. Θα κάνω αυτό που λες (χωρίς σκόνη-ρούχα)
Liverpool89 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει να χει τρυπησει ο σωληνας που βγαζει τα νερα το πλυντηριο. Ή να χει φυγει.. Να ναι γεματο αλλατα.. Βαλε ενα μαξιλαρι ή μια παλια κουβερτα κατω και ξαπλωσετο.. Αλλιως θα σπασεις την πορτα..να σε απο μπροστα και με το ενα γονατο να κρατας το πλυντηριο και να το αφηνεις σιγα σιγα κατω.. Μην γλιστρισει και θας τα ποδια χερια σου.. Και δες απο κατω τι παιζει.. Μην κανεις καμια βλακεια και το χεις στην πριζα ή βγαλεις κανενα αντιβαρο μετα δεν θα μπορεις να το βαλεις..
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτε εμένα άνοιγε το φίλτρο και τελικά από κάτω είχε φρακάρει ένα κομμάτι πλαστικό, από το εργοστάσιο ήταν έτσι. Το βγάλαμε και οκ
sonyxp Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Για την ώρα δεν έχω πρόβλημα, 2 πλυντήρια και καμιά διαρροή. Παίζει να έφταιγε το απορρυπαντικό, το είχα παρα-γεμίσει. Επίσης μπορεί να μην καθόταν καλά το πλυντήριο κάτω, τα μπροστά πόδια ήταν στο διαχωριστικό των πλακακιών, ίσως ίσως ίσως...
isay Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Το πλυντήριο έχει ένα σωρό σωλήνες και συνδέσεις. Το φίλτρο είναι αναλογικά σαν το δέντρο στην άκρη του δάσους. Τα ξαπλώματα και τα μαξιλάρια δεν βοηθούν εκτός αν ξέρουμε τι θέλει φτιάξιμο. Σχεδόν όλα τα πλυντήρια έχουν άνοιγμα στο πλάι ή στην πίσω πλευρά, ώστε οι τεχνικοι να έχουν πρόσβαση για επισκευές. Όταν εχουμε τακτικά νερά, τοτε ανοίγουμε καπάκια και το βάζουμε να δουλέψει (βάλτε λίγο απορ/κο και 2-3 ρούχα) και ανα λίγα λεπτά, κλείνουμε το διακόπτη, το βγάζουμε απο την πρίζα και κοιτάμε με φακό και χαρτί για το που μπορεί να εχει διαρροή. Έτσι θα δούμε που είναι η διαρροή. Ένα κολπάκι ειναι να κοιτάμε και για άσπρη σκόνη (απορ/κο) γιατί από εκεί θα εχει διαρροή. Προσοχή στον μεγάλο πυκνωτή (βαρελάκι σαν μικρό ποτήρι)! Αν ακουμπήσουμε τα άκρα, το χέρι θα πονάει πολύ για 4-5 μέρες. Κανόνας: Αν δεν ξέρουμε κάποια βασικά καλύτερα φωνάζουμε τεχνικό.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι για να δεις το κολαρο ή την αντλια πρεπει να το ξαπλωσεις αλλιως δεν μπορεις να δεις τι κανεις.. Μονο τον καδο βλεπεις με τον ιμαντα που παει στο μοτερ..
Dare-Devil Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το πιθανότερο (ειδικά αν έχεις καιρό το πλυντήριο): Βουλωμένο το φίλτρο του πλυντηρίου. Ακόμη και ένα κέρμα να σου ξεφύγει με τα ρούχα είναι ικανό να βουλώσει το φίλτρο. Επίσης τσέκαρε κολάρα σωληνώσεων κτλ καθώς και την αντλία. Δες απο που έχεις την διαρροή.Σε πρώτη φάση άνοιξε το φίλτρο και δες αν είναι βουλωμένο .
free00 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, Τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με το πλυντήριο. Το τελτυταίο μισάωρο περίπου (όταν το βαζω στους 30 βαθμούς κάνει 1,30 ώρα περίπου) βγαίνουν αρκετά νερά απο το σιφώνι του μπάνιου (όχι της μπανιέρας). Σήμερα βγήκαν σε 3-4 δόσεις νερά και τα σφουγγάρισα. Τι σημαίνει αυτό? Παλιά δε το έκανε. Τώρα τι να φταίει? και δε ξέρω τίποτα απο πλυντήρια..
Dare-Devil Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, Τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με το πλυντήριο. Το τελτυταίο μισάωρο περίπου (όταν το βαζω στους 30 βαθμούς κάνει 1,30 ώρα περίπου) βγαίνουν αρκετά νερά απο το σιφώνι του μπάνιου (όχι της μπανιέρας). Σήμερα βγήκαν σε 3-4 δόσεις νερά και τα σφουγγάρισα. Τι σημαίνει αυτό? Παλιά δε το έκανε. Τώρα τι να φταίει? και δε ξέρω τίποτα απο πλυντήρια.. Έτσι όπως τα λες το πρόβλημα δε το χει το πλυντήριο αλλά το σιφόνι του μπάνιου που καταλήγουν εκει τα νερά του πλυντηρίου. Πιστεύω ότι βούλωσε το σιφόνι σου.
vasoula78 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 εγω αντιμετωπιζω το εξης προβλημα αφου τελειωσει η πλυση, οχι αμεσως μετα απο καποιες ωρες θα δω καποια νερα τα οποια βγαίνουν απο κάτω. αλλα και να μην λειτουργησει το πλυντηριο, παλι μεσα στην μερα θα δω νερα απο κατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις