Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα windows 7 αυθεντικα στο παρον συστημα μου, αλλα τωρα θα αλλαξω συστημα. Κανω καπως unregister απο το ενα και τα βαζω στο καινουριο?

Δημοσ.

Eλα μου ντε? :-D  Πριν απο ενα χρονο απο παιδι εδω στο φορουμ ειχα παρει cd key για windows 7 ultimate, ειχε ενεργοποιηθει κανονικα και απο τοτε κανενα προβλημα.

Τωρα θα δουμε.. :whistle:

Δημοσ.

δες την πολιτική αδειών χρήσης για το λειτουργικό σύστημα που έχεις σχετικά με το κλειδί ενεργοποίησης στο link        http://www.microsoft.com/hellas/LicensingPolicy/default.aspx      εάν το κλειδί που έχεις είναι oem/dsp είναι για έναν υπολογιστή μόνο  εάν είναι RETAIL/ FPP  μπορείς να κανείς εγκατάσταση σε 10 υπολογιστές

• Confused 1
Δημοσ.

@driverpit

Προσπαθω να βρω ακρη στο link που εβαλες αλλα δεν μπορω. Ψαχνω αλλα δεν εχω καταλαβει που να βαλω τον κωδικο μου.

Eκτος και αν απλα μου παρεθεσες το link για να διαβασω τι παιζει με τις εκδοσεις dsp, oem, retail κλπ και δεν πρεπει να βαλω καπου τον κωδικο. \

Δεν μπορω να βαλω καπου το κλειδι μου και να μου πει ποια εκδοση εχω?

Δημοσ.

Δεξι κλικ υπολογιστης - Ιδιοτητες - στο παραθυρο που σου ανοιξει, τερμα κατω εκει που λεει τα windows ενεργοποιηθηκαν αναφερει αναγνωριστικο προιοντος.

Εκεις θα δεις αν ειναι ΟΕΜ η οχι.

Δημοσ.

παιδια μπορειτε ν με βοηθισετε? εχω windows 7 ultimate αυθεντικα...πως γινετε να τα βαλω να κανουν αδρανοποιηση?

Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Aρα μιας και δεν το γραφει, να ελπισουμε οτι ειναι απο καποια retail εκδοση και οτι θα ενεργοποιηθουν μια χαρα.

Στο ευχομαι.

παιδια μπορειτε ν με βοηθισετε? εχω windows 7 ultimate αυθεντικα...πως γινετε να τα βαλω να κανουν αδρανοποιηση?

Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App

Για κοιτα εδω http://odysonline.gr/2009/10/ti-einai-i-adranopoiisi-kai-giati-tin-x/

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...