stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Εχω τα windows 7 αυθεντικα στο παρον συστημα μου, αλλα τωρα θα αλλαξω συστημα. Κανω καπως unregister απο το ενα και τα βαζω στο καινουριο?
SPANK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι απλα τα περνάς στο καινούργιο σύστημα με το ιδιο cd key φυσικα
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Και το δεχεται κανονικα? Εννοειται η λειτουργια του παλιου συστηματος θα παψει.
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μαλιστα... Ας ελπισουμε λοιπον οτι δεν ειναι.
άδικος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αναφέρονται ως oem ή coa στο αυτοκόλλητο.
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Eλα μου ντε? Πριν απο ενα χρονο απο παιδι εδω στο φορουμ ειχα παρει cd key για windows 7 ultimate, ειχε ενεργοποιηθει κανονικα και απο τοτε κανενα προβλημα. Τωρα θα δουμε..
driverpit Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 δες την πολιτική αδειών χρήσης για το λειτουργικό σύστημα που έχεις σχετικά με το κλειδί ενεργοποίησης στο link http://www.microsoft.com/hellas/LicensingPolicy/default.aspx εάν το κλειδί που έχεις είναι oem/dsp είναι για έναν υπολογιστή μόνο εάν είναι RETAIL/ FPP μπορείς να κανείς εγκατάσταση σε 10 υπολογιστές 1
stratigos24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 @driverpit Προσπαθω να βρω ακρη στο link που εβαλες αλλα δεν μπορω. Ψαχνω αλλα δεν εχω καταλαβει που να βαλω τον κωδικο μου. Eκτος και αν απλα μου παρεθεσες το link για να διαβασω τι παιζει με τις εκδοσεις dsp, oem, retail κλπ και δεν πρεπει να βαλω καπου τον κωδικο. \ Δεν μπορω να βαλω καπου το κλειδι μου και να μου πει ποια εκδοση εχω?
Sirios8e Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δεξι κλικ υπολογιστης - Ιδιοτητες - στο παραθυρο που σου ανοιξει, τερμα κατω εκει που λεει τα windows ενεργοποιηθηκαν αναφερει αναγνωριστικο προιοντος. Εκεις θα δεις αν ειναι ΟΕΜ η οχι.
stratigos24 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Aρα μιας και δεν το γραφει, να ελπισουμε οτι ειναι απο καποια retail εκδοση και οτι θα ενεργοποιηθουν μια χαρα.
xrhstospro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια μπορειτε ν με βοηθισετε? εχω windows 7 ultimate αυθεντικα...πως γινετε να τα βαλω να κανουν αδρανοποιηση? Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
Sirios8e Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Aρα μιας και δεν το γραφει, να ελπισουμε οτι ειναι απο καποια retail εκδοση και οτι θα ενεργοποιηθουν μια χαρα. Στο ευχομαι. παιδια μπορειτε ν με βοηθισετε? εχω windows 7 ultimate αυθεντικα...πως γινετε να τα βαλω να κανουν αδρανοποιηση? Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App Για κοιτα εδω http://odysonline.gr/2009/10/ti-einai-i-adranopoiisi-kai-giati-tin-x/ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα