SOADNICK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια εγγραφή ήχου αλλά απ τα windows και όχι απ το μικρόφωνο. Το πρόβλημα είναι, ότι όταν κάνω δεξί κλικ στο ηχείο κάτω δεξιά και πατήσω "Συσκευές Εγγραφής", δεν εμφανίζεται το Stereo Mixer: (ώστε να το επιλέξω και να κάνω εγγραφή με audacity). Drivers για την κάρτα ήχου (onboard) δεν έχω περάσει μιας και έχω ήχο (πχ από windows media player/youtube). Έκτος απ το να περάσω drivers υπάρχει κάποια άλλη λύση? (Έχω ήδη κάνει δεξί κλικ και "Προβολή αποσυνδεδεμένων/απενεργοποιημένων συσκευών". Υ.Γ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αναγνωρίσω το bitrate ενός ήχου που παίζει στο pc? Να βάλω δηλαδή ένα τραγούδι να παίζει, να ανοίξω κάποιο πρόγραμμα, και να μου πει πχ, 320kbps.
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο με driver γίνεται αυτό που θες,και πάλι μόνο αν υπάρχουν driver με αυτήν την δυνατότητα για την κάρτα σου. Το bitrate μπορείς να το δεις απευθείας από το αρχείο με το mediainfo Αν είναι μέσου ιντερνετ μπορείς να δεις πόσο bitrate είναι το stream ακόμα και από την διαχείριση εργασιών.
SOADNICK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο με driver γίνεται αυτό που θες,και πάλι μόνο αν υπάρχουν driver με αυτήν την δυνατότητα για την κάρτα σου. Το bitrate μπορείς να το δεις απευθείας από το αρχείο με το mediainfo Αν είναι μέσου ιντερνετ μπορείς να δεις πόσο bitrate είναι το stream ακόμα και από την διαχείριση εργασιών. Η μητρική είναι η ASUS P8H61-M Pro Rev 3.0 με κάρτα ήχου την Realtek ALC887. Ναι, μέσω internet είναι, άλλα πώς το βλέπω (Windows 8)?
TheELF Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αν πας διαχείριση εργασιών(ctrl+alt+del)->επιδόσεις σου λέει πόσα kbps κατεβάζεις,αν έχεις ανοιχτό μόνο το τραγούδι τα kbps που δείχνει στην λήψη θα είναι τα kbps του τραγουδιού.
SOADNICK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αν πας διαχείριση εργασιών(ctrl+alt+del)->επιδόσεις σου λέει πόσα kbps κατεβάζεις,αν έχεις ανοιχτό μόνο το τραγούδι τα kbps που δείχνει στην λήψη θα είναι τα kbps του τραγουδιού. Λέει 0. Δε πειράζει, πιο πολύ με νοιάζει το Stereo Mixer. Η μόνη λύση είναι οι drivers?
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε drivers. Γιατί το αποφεύγεις; http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/Realtek_Audio_V51006526_V6016526_XPVistaWin7.zip
SOADNICK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Βάλε drivers. Γιατί το αποφεύγεις; http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/audio/Realtek_Audio_V51006526_V6016526_XPVistaWin7.zip Έβαλα τελικά, και όντως εμφανίστηκε το Stereo Mixer. Problem solved.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα