nike1600 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα! Εχω ενα περιεργο προβλημα με το touchpad του hp laptop μου.... Το touchpad λειτουργει κανονικα μολις ανοιγει ο υπολογιστης, εαν ομως το αφησω για 2-3 λεπτα υστερα μου κανει τρλες! Κουνιεται μονο του περα δωθε το ποντικι και ειναι εξαιρετικα δυσκολο να το μετακινησω! Μολις κανω μια επανακινηση ολα ειναι τελεια ξανα...Τι φταιει? Υποψιαζομαι λογισμικο...
nikos903 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Πρώτα απο όλα αλλάζεις drivers του touchpad, κατέβασε τους τελευταίους απο την εταιρία. Μετά αμα συνεχίζει κατέβασε παλαιότερους. Μετά ψάξε την ευαισθησία στις ρυθμίσεις του ποντικιού και βάλε τες στο minimum και ξαναδοκίμασε. Μετά δοκίμασε με live cd καμία διανομή unix να δεις αμα στο κάνει και εκεί, άμα συνεχίζει πας για bios update και άμα συνεχίζει πάλι άνοιγμα καθάρισμα touchpad και επαφών και άμα συνεχίζει πάλι αλλάζεις touchpad
LLLEFTERIS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Θεμα drivers ειναι μου εχει τυχει πολλες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα