tsifotis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Αν δεν θα ασχοληθεις με δικαστηρια κτλ χρειαζεσαι εναν "ψαρωτικο" φιλο να τον καλεσει: "Καλημερα, Γεωργιου Αλεξανδρος, δικηγορος του κυριου Μπαρμπαστρουμφ. Σας παιρνω εκ μερους του πελατη μου, πατέρα της κυριας Strumfita οτι εχετε στην κατοχη σας φωτογραφιες που αποκεικονιζεται η ιδια σε στιγμες προσωπικες στιγμες. Με πληροφορησε οτι στις συγκεκριμενες ληψεις ειναι ανηλικη και οτι σας εχει ζητησει επανειλλημενα να τις σβησετε. Αν δεν προβειτε σε καταστροφη οποιουδηποτε αντιγραφου και οχι απλα την μη δημοσιευση τους θα προβει σε ολες τις νομιμες ενεργειες. Στην προκειμενη περιπτωση θα ξεκινησει η διαδικασια με μηνυση για εκβιασμο και κατοχη ανηλικης πορνογραφιας. Καλημερα σας" Φυσικα το κειμενο πρεπει να δουλευτει τεχνικα ώστε να μην καρφωθειτε. Καποιος δικηγορος να βοηθησει; 5
Hawk7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Η απειλη/εκβιασμος ειναι αδικημα. Ασε τον καθε πικραμενο απο εδω μεσα και πηγαινε ρωτα σε ενα τμημα ή παρε τηλ Σταμάτα να γράφεις εδώ και πάρε τηλέφωνο ή πήγαινε μια βόλτα απτην αστυνομία Συμφωνω απολυτα.Η αστυνομια,και ενας δικηγορος θα σε βοηθησουν περισσοτερο απο το να ρωτας για τοσο σοβαρα πραγματα σε ενα forum. ΚΑΙ για τον εκβιασμο ειναι ποινικο αδικημα,ΠΟΣΟ μαλλον,να κανει πραξη αυτα που λεει! Ενημερωσε και την οικογενεια σου.Ανθρωπινα ειναι τα λαθη,ανηλικη θα ησουν,κανεις δεν ειναι τελειος! Αν και τετοιοι τυποι,ξερω τι θελουν... 1
Plug Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 γραπτώς όχι, τηλεφωνικώς μόνο. άρα δηλαδή αν κάποιος στείλει με mail τέτοιες φωτογραφίες σε κάποιον άλλον βρίσκει το μπελά του, αν τον βρούνε. προφανώς αν τις ανεβάσει κιόλας σε κοινή θέα είναι ακόμα χειρότερα γι αυτόν. kateβασε ενα πρόγραμμα ηχογράφησης συνομιλίας,παρε τον τηλεφωνο και πήγαινε την συζήτηση ετι,ωστε να σε εκβιάσει. κλείσε το τηλ και στείλε του μετα ενα κομματάκι της συνομιλίας και οτι θα πας αστυνομία.
mathsrule Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 kateβασε ενα πρόγραμμα ηχογράφησης συνομιλίας,παρε τον τηλεφωνο και πήγαινε την συζήτηση ετι,ωστε να σε εκβιάσει. κλείσε το τηλ και στείλε του μετα ενα κομματάκι της συνομιλίας και οτι θα πας αστυνομία. Αν δεν τον ενημερώσεις από την αρχή ότι ηχογραφείται η κλήση, είσαι παράνομος και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως απόδειξη/στοιχείο στο δικαστήριο. 2
Plug Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 αυτος ομως αυτο δε το ξέρει,αυτος ειναι και ο σκοπός της ηχογράφησης,η φοβία. Αν δεν τον ενημερώσεις από την αρχή ότι ηχογραφείται η κλήση, είσαι παράνομος και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως απόδειξη/στοιχείο στο δικαστήριο.
Mika Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Plug προτεινεις στην TS να απαντησει με 2 αξιποινες πραξεις; (υποκλοπη και εκβιασμο); Αρκετα επιπολαιο. Στην αστυνομια και αμεσα. Δεν παιζουνε με αυτου του ειδους τους εκβιασμους. Επειδη απ οτι καταλαβαινω εισαι αρκετα νεαρη και μπορει να σου φαινεται "καπως" θα προτεινα και εγω να μιλησεις σε καποιον απο τους γονεις σου. Ειναι δυσκολο, αλλά θα ειναι το καλυτερο στηριγμα. 1
DrLo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 1ον και βασικό : Μην ακους τι λένε εδώ μέσα ... πάνε σε αστυνομία ή δικηγόρο και ΑΥΤΟΙ ξέρουν τι και πως να σε συμβουλέψουν σωστά. Εδώ μόνο υποθέσεις και μπλα-μπλα μπορούμε να κάνουμε και τα όσα λέμε μπορεί να είναι λάθος ή και επικίνδυνα για σένα. Ετσι όπως το βλέπω εγώ 1. για το θέμα του εκβιασμού - Σου λέει ότι πχ θα τις βγάλει στη φόρα γιατί έτσι ή περιμένει κάτι από σένα (γιατί αν δε σου ζητά κάτι τότε ποιός ο εκβιασμός ?) 2. Τις φωτογραφίες καταλαβαίνω ότι τις έβγαλε κάποιος άλλος με τη σύμφωνη γνώμη σου. Δηλαδή σου ζήτησε κάποιος να σε βγάλει γυμνές φωτογραφίες και εσύ δέχθηκες. Αν απλά της χρησιμοποιεί - ακόμα και αν τις ανεβάσει ξέρω γω στο προφίλ του ή τις πουλήσει πχ στον άλλο - ποιό το θέμα ?
Plug Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Plug προτεινεις στην TS να απαντησει με 2 αξιποινες πραξεις; (υποκλοπη και εκβιασμο); Αρκετα επιπολαιο. Στην αστυνομια και αμεσα. Δεν παιζουνε με αυτου του ειδους τους εκβιασμους. Επειδη απ οτι καταλαβαινω εισαι αρκετα νεαρη και μπορει να σου φαινεται "καπως" θα προτεινα και εγω να μιλησεις σε καποιον απο τους γονεις σου. Ειναι δυσκολο, αλλά θα ειναι το καλυτερο στηριγμα. εκβιασμό στον εκβιασμό,μιας και οπως ειπες ειναι πιτσιρίκια,οποτε κάπως ετσι θα λυθεί το θέμα. μήπως και τρομάξει,σιγα μη ξερει ο βλάκας οτι αυτό θα ειναι εξίσου αξιόποινο,ασε που δε θα μπορεί και να το αποδείξει. Απο την αλλη,θα μπορούσε να το πει στους δικους της και μετά στους δικους του...
Silverage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεί να τις ανεβάσει και απο κάποιο άκυρο ίντερνετ καφέ στο πουθενά.Άντε μετά να αποδείξεις οτι ήταν αυτός.
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 2. Τις φωτογραφίες καταλαβαίνω ότι τις έβγαλε κάποιος άλλος με τη σύμφωνη γνώμη σου. Δηλαδή σου ζήτησε κάποιος να σε βγάλει γυμνές φωτογραφίες και εσύ δέχθηκες. Αν απλά της χρησιμοποιεί - ακόμα και αν τις ανεβάσει ξέρω γω στο προφίλ του ή τις πουλήσει πχ στον άλλο - ποιό το θέμα ? Το θεμα ενδεχομενως ειναι οτι, καπως ετσι, ο καποιος αλλος μπορει....να καταληξει στη φυλακα τελικα! (φορτωμενος κατηγοριες τετοιας φυσης, που δεν θα ηθελε να τον συνοδευουν εκει, ουτε για μια νυχτα...)
DrLo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Το θεμα ενδεχομενως ειναι οτι, καπως ετσι, ο καποιος αλλος μπορει....να καταληξει στη φυλακα τελικα! (φορτωμενος κατηγοριες τετοιας φυσης, που δεν θα ηθελε να τον συνοδευουν εκει, ουτε για μια νυχτα...) Δε νομίζω ότι έγινα αντιληπρώς. Είναι ενας και μία ... και λεέι ο ένας "με αφήνεις να σε βγάλω φωτογραφίες" ... και λες ναι ... οι φωτογραφίες αυτές πλεόν δεν του ανήκουν, δε μπορεί να τις κάνει ότι θέλει ? (δεν μιλάμε για εκβιασμό φυσικά - και φυσικά πάντα για ενήλικες) 2
kage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 το θεμα ειναι να μην τις ανεβασει μετα τον κλεγανε...αν ανεβουν δεν κατεβαινουν και ασε την διωξη να λεει τα δικα της... υπρχει φωτο σε παγκοσμιως γνωστο σιτε εδω και χρονια 5 και εννοειται οτι ουτε η αστυνομια μπορεσε να την κατεβασει.(μπλεκουν με το εξωτερικο γιατι θελουν δικαστικη αποφαση) http://elawyer.blogspot.gr/2011/10/facebook-social-media.html https://www.google.gr/search?q=Χρήση+φωτογραφιών+χωρίς+άδεια&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&channel=rcs&gws_rd=cr&ei=e4RIUr2QCPSf7Aa4uIHYAg τι δικηγορο και μλκιες λετε.που διαολο να ξερει ενα 18χρονο δικηγορο ?εσεις ξερετε? και που να βρει λεφτα να παει(χωρις να το πει σε γονεις).μαζεψε τις φιλες σου να βαλουν απο κανα 30ε να πας. μην μπερδευετε τα sextapes.ta sextapes βγηκαν και μετα ψαχναν να τα παρουν πισω. το μονο που μπορει να γινει . μαλλον μεσω δικηγορου κατι σε στυλ οτι ο ταδε εχει γυμνες φωτογραφιες μου και αν τις δημοσιευσει ειναι χωρις την θεληση μου και για ψυχικη οδυνη ψυχικη βλαβη μπλα μπλα θα ζητησω χ ποσο... <<Εάν ο δράστης δεν συμμορφωθεί, μπορεί να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και σε αγωγή αποζημίωσης. >> το να στειλει/επικοινωνησει εξωδικα δεν εχει και τοσο νοημα... 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δε νομίζω ότι έγινα αντιληπρώς. Είναι ενας και μία ... και λεέι ο ένας "με αφήνεις να σε βγάλω φωτογραφίες" ... και λες ναι ... οι φωτογραφίες αυτές πλεόν δεν του ανήκουν, δε μπορεί να τις κάνει ότι θέλει ? (δεν μιλάμε για εκβιασμό φυσικά - και φυσικά πάντα για ενήλικες) Να τις κανει ο,τι θελει ok ναι, αλλα @ προσωπικη χρηση
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Το πρόβλημα είναι αν τις δημοσιεύσει κάπου και στείλει το λινκ σε γνωστούς κλπ. Εκεί θα γίνει σούσουρο και δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αν όμως τις ανεβάσει πχ 4τσαν, so what? Υπάρχουν εκατομμύρια τέτοιες φωτογραφίες. Εκτός της περίπτωσης να τις δει κάποιος που την ξέρει κανείς δεν θα δώσει σημασία
DrLo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Να τις κανει ο,τι θελει ok ναι, αλλα @ προσωπικη χρηση Δε ξερω τι προβλεπει ο νομος αλλα ας βγάλουμε το θέμα του γυμνου για λιγο στην άκρη ... σου ζητάω να σε βγάλω μια φωτογραφία ότι να ναι ... ας πουμε να πινεις καφέ ... πρεπει να σε ρωτήσω τι θα την κάνω? Μπορει να κάνω ένα λευκωμα με ανθρωπους που ινουν καφέ ... η φωτογραφία δε μου ανήκει .... δε μου παραχωρησες το δικαίωμα να την τραβήξω και να την κρατήσω για μένα? Από που προκύπτει ο περιορισμός του τι θα την κάνω (εκτως αν εννοεις ότι όλες οι γυμνες φωτογραφίες αυτόματα εχουν ας πουμε implied τον περιορισμό ότι δεν μπορεί να τις κάνει ο κάτοχός τους ότι θέλει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα