pavlinara Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Θυμάμαι όταν είχαν βγει τα bluetooth όλοι έστελναν τα βιντεάκια μιας Ελένης από Γιαννιτσά και μιας Στεφανίας από Σέρρες... τις έκαναν ξεφτίλα οι πρώην τους(που εντελώς τυχαία τα πρόσωπα αυτών δεν φαινόντουσαν στο βίντεο).Η μία δεν έβγαινε από το σπίτι και την άλλη την παράτησε ο νυν όταν είδες το βίντεο να κάνει σεξ με τον πρώην. Άντε μετά να συνεχίσεις την ζωή σου και να κάνεις σχέση ή οικογένεια. Πάντως ποτέ δεν κυκλοφόρησε βίντεο αγοριού τον οποίο θέλει να τον ξεφτιλίσει μια πρώην.Άρα οι άντρες είναι μεγαλύτερες κατίνες. Α και οι περισσότερες/περισσότεροι έχουμε φωτογραφίες ή βίντεο γυμνών πρώην ή μας έχουν αυτοί οπότε εντάξει δεν πρέπει μόνο εσύ να φοβάσαι.
tehAllantin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 οι άντρες στα πρότυπα του "κοίτα, την πήδηξα, είμαι γαμάτος" θα έπρεπε να μην αναπαραχθούν φάση.. Στρουμφίτα και κάθε στρουμφίτα,πρόσεξε σε ποιον δίνεις το κορμί και την καρδιά σου πάνω απ'όλα. Δεν διάβασα ολες τις σελίδες αλλά εγώ αρχικά θα μιλούσα με την οικογένειά μου (αν έχεις την "οικειότητα" να αναφέρεις φωτογραφίες κλπ) ή ακόμη και με τους γονείς του πρώην, να τους δώσεις μία εικόνα για τον γιο τους και το ότι σε εκβιάζει για Χ λόγους. Αν τότε το πρόβλημα επιμείνει πας σε ανώτερες δυνάμεις κλπ. Βέβαια, ίσως τότε είναι αργά και εκτεθείς..
DrLo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδή για να καταλάβω, εσύ πιστεύεις ότι αν ο άλλος σου επιτρέψει να τον βγάλεις φωτο, αυτόματα σου δίνει και το δικαίωμα να την ανεβάσεις όπου θες; Ακούς τι λες; Ναι αυτό λέω πάνω κάτω (όχι για εκβιασμό φυσικά). Όχι δεν ακούω τι λέω ... οι φωνές στο κεφάλι μου καλύποτυν τον θόρυβο.
LongTom Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Αστυνομία-δικηγόρο και άμεσα είναι αυτό που πιστεύω και εγώ. Τέτοια καθίκια δεν αξίζουν τίποτα περισσότερο. Τώρα εάν δικαιωθείς και τι θα γίνει,δυστυχώς δεν ξέρω. Καλή τύχη.
Plug Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα οταν εισαι με κοπελα αρκετο καιρο κανεις τετοια επιπολαια πραγματα. Κυριως απο την μερια της κοπελας. Της λες να σε βγαλω μια φωτο να σε χω και τετοια. Η ολη φαση ειναι βαση εμπιστοσυνης και αφελιας.. Που δεν ξερεις αν νευριασει ο αλλος τι θα κανει. Μην μου πει κανεις οτι δεν εχει βγαλει καμια φωτοβτην κοπελα του ή δεν του εχει στειλει οταν ηταν μακρια εστω με εσωρουχα.. Αν αυτο εσυ μετα το δημοσιοποιεις ή το χρησιμοποιησεις για εκβιασμο. Για μενα εισαι πολυ μαλακας, ασυναισθητος.. Οτι και να εγινε αυτο δεν την κανει να γυρισει πισω, πεφτεις στα ματια της... Αντε και το εκανες και τις εβγαλες στην φορα, τι καταλαβες. Θα τις δουν 3-4-10 ατομα και αυριο θα την ξεχασουν. Εσενα ομως θα σε θυμουνται, ειδικα οι φιλες σου, υποψηφιες κοπελες οτι δεν σεβεται την προσωπικοτητα του αλλου. Πιο πολλα θα εχεις να χασεις, απο το να κερδισεις.. Ξεφεύγουμε από το θέμα αλλά εξήγησε μου λίγο, τον λόγο για τον Οποίο θα πρέπει να έχω σε βίντεο το πώς γαμιωμαστε με τη κοπελα ή να την έχω σε γυμνές φωτογραφίες; για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, μπας και ζεσταθεί η παλάμη; ή για να τις δείχνω από δω κι από κει σαν μέγιστος ξεπλενης μαλακας; Αν η κοπέλα μου είναι μακρυά, μια της φωτογραφία, να τη βλέπω θα θέλω, όχι να τον παίζω. Θυμάμαι όταν είχαν βγει τα bluetooth όλοι έστελναν τα βιντεάκια μιας Ελένης από Γιαννιτσά και μιας Στεφανίας από Σέρρες... τις έκαναν ξεφτίλα οι πρώην τους(που εντελώς τυχαία τα πρόσωπα αυτών δεν φαινόντουσαν στο βίντεο).Η μία δεν έβγαινε από το σπίτι και την άλλη την παράτησε ο νυν όταν είδες το βίντεο να κάνει σεξ με τον πρώην. Άντε μετά να συνεχίσεις την ζωή σου και να κάνεις σχέση ή οικογένεια. Πάντως ποτέ δεν κυκλοφόρησε βίντεο αγοριού τον οποίο θέλει να τον ξεφτιλίσει μια πρώην.Άρα οι άντρες είναι μεγαλύτερες κατίνες. Α και οι περισσότερες/περισσότεροι έχουμε φωτογραφίες ή βίντεο γυμνών πρώην ή μας έχουν αυτοί οπότε εντάξει δεν πρέπει μόνο εσύ να φοβάσαι. Αυτό γίνεται γιατί πολύ απλά όταν εσύ είσαι στα τέσσερα, δε μπορείς να τραβάς και βίντεο, εγώ όμως που σε ιππευω, μπορώ. Με πιάνεις;
nilosgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως ας μας πει λίγο η ts τί αντάλλαγμα ζητάει ο εκβιαστής. Για ποιο λόγο την απειλεί; "Θα δείξω τις φωτογραφίες, αν δεν..." τί; 1
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 οποιος ξαναγραψει βλακεια σε τετοιο θεμα εχει φυγει με τουλαχιστον 10 μερες ban Οπως εφυγε ο saab_21. και ναι εκβιασμος ειναι και απειλη.οποιος δεν θελει να πει κατι σοβαρο να μην γραψει. 4
eleniman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Θα ήθελα να δώσω τη προσοχή σας σχετικά με το εξουσιοδοτημένο service της samsung,Sony Ericsson ,Nokia,Siemens στα κινητά , την ARVATO TELESERVICE. Εκεί δε τηρείται η αρχή προστασίας των δεδομένων και προσωπικά δεδομένα έρχονται σε επαφή σε εργαζόμενους της εταρίας και αυτόι τα στέλνουν σε γνωστούς τους και τους απειλούνε. Έφτιαξα μια σελίδα για να γίνει γνωστό το θέμα. Διαδώστε το να μαθευτεί https://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Teleservice/639193932757838
kage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 καλα οτι καποιος θα παρει-δει αν αφησεις φωτο-βιντεο-sms οταν πας για σερβις γινεται παντου.Στο φβ καποιος σου απαντησε απο κει μεσα.τι εγινε τελικα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα