teoqq Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και 10 μέρες σχετικά με το ιντερνετ μου στο Desktop. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε η σύνδεση γενικά αλλά μετά είδα ότι στην ταμπλετα μου το ιντερνετ με το speedtest κτλ είναι μια χαρά,στα γνωστά μου φυσιολογικά πλαίσια. Πχ ενώ φτάνει η ταχύτητα στα 8-10mbs στην ταμπλέτα, στο desktop δεν φτάνει ούτε το 1 !! Έκανα διάφορα scan για malware/spyware και όλα τα σχετικά αλλά δεν έγινε τίποτα .. Είναι απίστευτα κουραστικό διότι μέχρι και youtube video κολλάει και νιώθω λες και έχω γυρίσει στα 56k με τo διαφανές μπλε μοντεμ .. Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα ; Σας ευχαριστώ πολύ.
basilis5 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 το pc ειναι ασυρματα συνεδεμενο; αποσταση σε σχεση με το ταμπλετ απο το ρουερ; οταν τα συγκρινεις ειναι ταυτοχρονα ανοιχτα; μηπως κατεβαζει κανενα μεγσλο upd το pc?
teoqq Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Το PC είναι συνδεμένο με το καλώδιο και το ταμπλε με wifi. Το ρουτερ είναι ακριβώς δίπλα και τα συγκρίνω την ίδια ώρα και τα 2 συνδεμένα. Upd το pc δεν κατεβάζει τίποτα ... με έχει σπάσει τα νεύρα και μάλλον για φορμάτ πάει η κατάσταση ...
bilakos10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 @teoqq: Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο ethernet. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό προκαλεί την μείωση της ταχύτητας. Επίσης κάνε update τους drivers της κάρτας δικτύου.
teoqq Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Οι drivers είναι μια χαρά. Αύριο θα δοκιμάσω αλλαγή του καλωδίου και θα ενημερώσω
teoqq Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τίποτα και πάλι ... το φορματ δεν το γλιτώνει
panos- Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 τρεξε ccleaner να σβηστουν τα προσωρινα αρχεια και αμεσως μετα Ανοιξε την διαχειριση εργασιων και μπες στο internet. Αν ανεβει πολυ η ram χρηση τοτε επανεκκινηση. αν συνεχισει τοτε... ...το format ΔΕΝ το γλυτωνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα