Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν θυμαμαι καλα και σε αλλα θεματα το διαβαζα εδω περα που καινουρια καρτα ειχε θεμα και επαιζε σωστα με +8 ρευμα :Ρ

ειδικα εκεινο το screenshot απ το gpu-z και το voltage σα σεισμογραφο :Ρ

Δημοσ.

Κατι σαν και αυτο ναι. Δεν ειναι σωστο το ρευμα για τα στοκ ρολογια της καρτας,θα θελει ελαχιστα παραπανω και θα παιζει κομπλε.. Αν αποδειχτει αυτο... BMV ετοιμασου !! :devil:

Δημοσ.

Βγαλε τελειως το trixx και κατεβασε το MSI afterburner. Εχει και αυτο οτι χρειαζομαστε. Βαλε την ενδειξη POWER +20 και τρεχα παιξε ενα custom στο λολ μπαμ μπαμ. Σου ειχε crasharei με το που ξεκινησε το match?

ακυρο τα benchies στα ειπα γιατι νομιζω δεν θα ειχες αλλα παιχνιδια.. Με τα real games θα ασχοληθουμε. Κανε αυτο που σου ειπα για αρχη με το LoL.

Δημοσ.

ναι +20 το power και πατας apply. Ανοιγεις lolaki ,custom game ,και αραξε κανε καμια ζουγκλα για κανα 5 λεπτα και επεστρεψε εδω. Δεν θυμασαι αν ηταν στην αρχη του παιχνιδιου το error που ειχες φαει τοτε ε?

Δημοσ.

λοιπών κοίτα να δεις καταρχάς πήγα στα settings τα έβαλα ultra όλα και έκλεισα το v-sync χτύπαγε στα 77-120 που κοίταξα χωρείς να crashαρει βεβαία υπήρχαν κάποιες στιγμές που laggαρε που παρότι δεν έπεφτε το FPS το παρατηρούσα 

Δημοσ.

Ωραια τωρα θα λιγο Crysis 3 ή 2 οποιο θες. το power παντα στο +20. Κατεβασε το gpuz ,και κοιτα την εικονα μου για παραδειγμα να ανεβασεις και εσυ μια τετοια μετα απο 5λεπτο Crysis.

bum.png

Μετα απο 2 λεπτα Dota απο λαπτοπ :P Πανω δεξια αν δεις εχει ενα εικονιδιο φωτ.μηχανης πατα το και καντο upload.

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον εκει που αρχισα να παιζω στο 3λεπτο μου crashαρε εκανε freeze η οθονη ο ηχος κλασικα ξερεις γρκρρρρρ εκανα restart μου κολησε στο windows start up του ξανα κανα restart και μπηκε κανονικα τι κανουμε?

Ωραια τωρα θα λιγο Crysis 3 ή 2 οποιο θες. το power παντα στο +20. Κατεβασε το gpuz ,και κοιτα την εικονα μου για παραδειγμα να ανεβασεις και εσυ μια τετοια μετα απο 5λεπτο Crysis.

bum.png

Μετα απο 2 λεπτα Dota απο λαπτοπ :P Πανω δεξια αν δεις εχει ενα εικονιδιο φωτ.μηχανης πατα το και καντο upload.

λοιπον εκει που αρχισα να παιζω στο 3λεπτο μου crashαρε εκανε freeze η οθονη ο ηχος κλασικα ξερεις γρκρρρρρ εκανα restart μου κολησε στο windows start up του ξανα κανα restart και μπηκε κανονικα τι κανουμε?

Δημοσ.

Εχεις κανει διπλο λαθος, αγορασες μεταχειρισμενη καρτα που ο προκατοχος την ειχε αγορασει απο το πλαισιο.

hahahahahah! true story!

hahahahahah! true story!

ομως τετιου ειδους αντικειμενα οπως καρτες γραφικων οθονες δεν εχει σημασεια απο που τις περνεις γιατι δεν τις κατασκευαζει το Πλαισιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...