Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας , θα μπω κατευθειαν στο ψητο.

θέλω να κάνω ασφάλεια υγείας στην κοπέλα μου που είναι αλοδαπη. Aπ' οσο ξέρω αν δεν δουλευει δεν μπορεί να κάνει ασφάλεια , οπότε σκέφτομαι κάποια ιδιωτική ασφαλεια αλλά έχω ακούσει πολλα

, πως είναι απάτες , υψηλά ασφάλιστρα κτλ .Τι μου προτείνετε να κάνω ?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι συμφέρει. Έχε στα υπόψη σου πως χρειάζεται κάποια πλήρης ασφάλεια η οποία κοστίζει απο 1000 ευρώ το χρόνο ώστε να σου καλύπτει σχεδόν τα πάντα. Απο εφήμερες μέχρι χρόνιες παθήσεις και φυσικά είναι συμβεβλημένα κέντρα κλπ Πρόσεχε να περιλαμβάνει η ασφάλεια ένα ποσό (συνήθως 700€) διαγνωστικών εξετάσεων, που ειδικά για τις γυναίκες είναι απαραίτητες. Ουσιαστικά να εξετάζεσαι προληπτικά χωρίς να έχεις κάτι.

Δημοσ.

η διαφορα ειναι οτι δεν θα πας σε ενα δημοσιο νοσοκομειο με 6ατομα σε θαλαμο και να μην παθεις νοσοκομειακη λοιμωξη.

οι ασφαλειες με απαλλαγη(500-1000-1500ε)ή με ποσοστο απαλλλαγης ξεκιναναε απο 300ε...αυτες χωρις απαλλαγες ναι ξεκινανανε απο κανα 600ε.

οι διαγνωστικες ειναι περιπου ταριφα σε ολες ενα 300ε το χρονο.

μπορεις να κανεις ασφαλεια και σε ανεργο απλα οι χρεωσεις πανε σε αυτον.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξερει κανεις ποιο ειναι το καλυτερο πακετο που κυκλοφορει σημερα ?

Οσο το δυνατον οικονομικο (χωρις απαλλαγες παγιδες κλπ)

Κατι που βλεπω με 150ε το χρονο αξιζουν ?

Δημοσ.

Η γυναίκα μου έχει ζάχαρο από 15 χρονών. Εδώ και πάνω από 15 χρόνια έχει μια ασφάλεια σε μεγάλη εταιρεία η οποία την καλύπτει αν πάθει κάτι από το ζάχαρο.

Δίνουμε το 3μηνο 326 ευρώ και την κρατάμε με νύχια και με δόντια γιατί περιλαμβάνει 1,500,000 € μέγιστη κάλυψη ανά ασθένεια και φυσικά επιπλοκές που μπορεί να ευθύνεται το ζάχαρο.

Αν την χάσουμε δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πουθενά ασφάλεια που να της καλύπτει το ζάχαρο.Για αυτό είναι και το πρώτο πράγμα που βάζουμε προτεραιότητα.

Απο κει και πέρα στην ίδια εταιρεία έχουμε και τα παιδιά με 50 ευρώ το τρίμηνο στο καθένα συν ότι ασφαλιζόμαστε και οικογενειακά με άλλη ασφάλεια μέσω της δουλειάς μου με 50 το μήνα (και τα 4 άτομα)

Γενικά συμφέρουν οι ασφάλειες αλλά πρέπει να βρεις φιλότιμο ασφαλιστική ο οποίος δεν κοιτάει να σου πουλήσει αλλά να σε βοηθήσει να βρεις το καλύτερο και από άποψη παροχών και χρημάτων φυσικά.

Για παράδειγμα τα βλαστάρια μου αυτό το χειμώνα είναι μονίμως κρυωμένα. 2 επισκέψεις στον παιδίατρο που έχουμε χρόνια πάνε 160 ευρώπουλα... Μέσω όμως της ασφάλειας πήγαμε στην Ευρωκλινική 2 φορές και το κόστος ήταν 11,00 € επειδή τους έβαλαν κάτι μάσκες με aerolin . Γλυτώσαμε μάνι μάνι 149 €

Και φυσικά για δημόσιο νοσοκομείο ούτε λόγος. Πήγα τις προάλλες την μικρή στο Παίδων ( 5 ώρες αναμονή το λιγότερο , πάνω από 100 παιδάκια μέσα σε μια αίθουσα. Φοβήθηκα μην γίνει χειρότερα και σηκώθηκα και έφυγα.

Και πήρα την ασφαλίστρια μου και μου είπε ότι ο παιδίατρος είναι δωρεάν στα συμβεμβλημένα ιδιωτικά...και γω δεν το ήξερα.

Γενικά το σημαντικότερο πράγμα είναι μια ιδιωτική ασφάλεια καλή και με καλό ασφαλιστη. Θα μου πεις ο κόσμος δεν έχει λεφτά . Και γώ δεν έχω λεφτά.Και εγώ είμαι ταπί. Αλλά προτιμώ να μην πληρώσω στην ώρα το ενοίκιο , το ρεύμα παρά να αφήσω τις ασφάλειες

Δημοσ.

@adi το καλυτερο συμβολαιο ειναι αυτο που χει 1,7-7χιλ...προφανως ομως δεν αναφερεσαι σε τετοια

με 150ε ειναι ασφαλεια ή καρτα?το θεμα πλεον ειναι να βρεις εταιρεια με ισοβια καλυψη.υπαρχουν 3-4 σιγουρα.

@μανωλης λογικα εννοεις εθνικη ε?εχεις δωσει ποτε το συμβολαιο σε κανα αλλον ασφαλιστη ή δικηγορο?σιγουρα καλυπτει οτιδηποτε με το ζαχαρο?καρδια,νεφροι,πνευμονες,συκωτι ,εγκεφαλικα κτλ?

το γραφει μεσα καπου? 1200ε ειναι με απαλλαγη 1500 γ θεση?

οταν εχεις ομαδικο(της εταιρειας)πρεπει να κοιταξεις τι λεει οτι γινεται αν απολυθεις ή παθεις κατι κ φυγεις απο την δουλεια.τι εννοω ...μπορεις να το συνεχισεις σε ατομικο?χλωμο αλλα ρωτα.

υπαρχουν καποιες ξενες εταιρειες που δεχονται ατομα και με προβληματα αλλα χρεωνουν  παραπανω.

Δημοσ.

Ναι σωστα καρτα ειναι πχ http://karta.ygeiaonline.gr/paroxes-kartas-ygeias

Δεν ξερω τι ρολο παιζουν αυτες

Δεν εχω ακομα δοξα τω θεω σοβαρα προβληματα περα απο τις ασθενειες του υπολογιστη αυχενικα μεση κλπ

Αλλα με ενδιαφερει να μπορω να πηγαινω για εξετασεις 2 φορες το χρονο και επισκεψεις σε παθολογο καμια φυσικοθεραπεια και αν χρειαστει κατι επειγον

Δηλαδη μεχρι κανα 800αρι το χρονο αν βρω κατι καλο για ολη την οικογενεια με τις λιγοτερες το δυνατον απαλαγες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@adi το καλυτερο συμβολαιο ειναι αυτο που χει 1,7-7χιλ...προφανως ομως δεν αναφερεσαι σε τετοια

με 150ε ειναι ασφαλεια ή καρτα?το θεμα πλεον ειναι να βρεις εταιρεια με ισοβια καλυψη.υπαρχουν 3-4 σιγουρα.

@μανωλης λογικα εννοεις εθνικη ε?εχεις δωσει ποτε το συμβολαιο σε κανα αλλον ασφαλιστη ή δικηγορο?σιγουρα καλυπτει οτιδηποτε με το ζαχαρο?καρδια,νεφροι,πνευμονες,συκωτι ,εγκεφαλικα κτλ?

το γραφει μεσα καπου? 1200ε ειναι με απαλλαγη 1500 γ θεση?

οταν εχεις ομαδικο(της εταιρειας)πρεπει να κοιταξεις τι λεει οτι γινεται αν απολυθεις ή παθεις κατι κ φυγεις απο την δουλεια.τι εννοω ...μπορεις να το συνεχισεις σε ατομικο?χλωμο αλλα ρωτα.

υπαρχουν καποιες ξενες εταιρειες που δεχονται ατομα και με προβληματα αλλα χρεωνουν  παραπανω.

Όχι δεν είναι η Εθνική. Καλύπτει οτιδήποτε μπορεί να προκληθεί λόγω του ζαχάρου. Για αυτό παλεύουμε να μην την χάσουμε αυτή την ασφάλεια. Τα τελευταία 6 χρόνια 1 φορά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο (όχι από ζάχαρο) και πριν 3 χρόνια έκανε εγχείρηση με laser για κονδυλώματα αν θυμάμαι. Σύνολο 10.000 στα οποία δεν πληρώσαμε τίποτα. Και γενικά η ασφαλίστρια μας μας κυνηγάει για να το πληρώνουμε στην ώρα του.

Άλλος ασφαλιστής φίλος που είχε έρθει να μας κάνει οικογενειακή ασφάλεια μας είπε ότι το συμβόλαιο της γυναίκας μου δεν μπορεί να το αναλάβει και δεν μπορεί να προτείνει κάτι αντίστοιχο .Και να το έχουμε σαν ευαγγέλιο και να προσέχουμε να μην το χάσουμε ποτέ.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ "ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΡΤΑ!!! ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΕΝΕ 2,88 €. ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΖΑΚΧΑΡΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ 2,26, Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΑΚΟΜΗ 2,88, ΤΑ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΣΥΝ 4,49, Η HDL ΣΥΝ 4,75, Η LDL ΕΠΙΠΛΕΟΝ 4,75 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ. ΕΤΣΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΖΑΚΧΑΡΟ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 22 € ΕΝΩ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΩΝΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΥΤΕ 10 € ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...