veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά. Αυτό που θα ρωτήσω ίσως είναι κουφό αλλά συγχωρέστε με. Στο pc μου έχω δύο σκληρούς με 2 λειτουργικά (windows 7 και windows 8) και κάθε φορά που ανοίγω το pc με ρωτάει πιο θέλω να φορτώσω. Γίνεται να φορτώνω ταυτόχρονα και τα 2 λειτουργικά και με ένα κουμπί που θα έχω ορίσει εγώ στο πληκτρολόγιο να μου τα εναλλάσσει? Ευχαριστώ.
nikomas50 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εφόσον είσαι και βετεράνος θα έπρεπε ίσως να γνωρίζεις ότι αυτό δεν γίνεται παρά μόνο σε εικονικό περιβάλλον!
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εφόσον είσαι και βετεράνος θα έπρεπε ίσως να γνωρίζεις ότι αυτό δεν γίνεται παρά μόνο σε εικονικό περιβάλλον! Για το εικονικό περιβάλλον ήξερα για ότι γίνεται αλλά ήθελα να ελπίζω και για real λειτουργικό. Ευχαριστώ πάντως.
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορείς να στήσεις έναν 2ο υπολογιστή και με ένα kvm switch στο οποίο θα συνδέσεις μόνιτορ, πληκτρολόγιο και ποντίκι θα μπορείς με ένα πάτημα να εναλλάσσεσαι από το ένα στο άλλο. 1
nikomas50 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορείς να στήσεις έναν 2ο υπολογιστή και με ένα kvm switch στο οποίο θα συνδέσεις μόνιτορ, πληκτρολόγιο και ποντίκι θα μπορείς με ένα πάτημα να εναλλάσσεσαι από το ένα στο άλλο. Πριν από μια ώρα σκεπτόμουν να του προτείνω αυτό ακριβώς αλλά δεν το έκανα! Είναι για εποχές εκτός κρίσης.
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μπορείς να στήσεις έναν 2ο υπολογιστή και με ένα kvm switch στο οποίο θα συνδέσεις μόνιτορ, πληκτρολόγιο και ποντίκι θα μπορείς με ένα πάτημα να εναλλάσσεσαι από το ένα στο άλλο. Καλή αυτή η ιδέα αλλά εκτός από χρήματα δεν έχω και χώρο. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2013 από veteranos123
veteranos123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Mε εστειλες βετερανεεε! Γιατί???????????
rfc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Η ακομη μπορεις να νοικιασεις πολλες γκαρσονιερες, να στησεις πισια με πολλα διαφορετικα λειτουργικα και να μπαινεις με ρεμοτ σε οποιο θες εσυ ανα πασα στιγμη......... αρκετα εφικτο θα ελεγα. 1
veteranos123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αρκετά ακριβό θα έλεγα. Θα αρκεστώ όπως είναι. Με επανεκκίνηση κάθε φορά που θέλω να αλλάξω λειτουργικό.
rfc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Βαλε vitrual machine ρε συ να το τρεχεις εκει μεσα.
rfc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Και γω σε 2 δισκους ταχω...... δε με χαλαει καθολου το ρεσταρτ οποτε ειναι...
veteranos123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ μάλλον έτσι θα τα αφήσω γιατί δεν θα τα φορτώνω συχνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα