Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Αυτό που θα ρωτήσω ίσως είναι κουφό αλλά συγχωρέστε με. Στο pc μου έχω δύο σκληρούς με 2 λειτουργικά (windows 7 και windows 8) και κάθε φορά που ανοίγω το pc με ρωτάει πιο θέλω να φορτώσω.

Γίνεται να φορτώνω ταυτόχρονα και τα 2 λειτουργικά και με ένα κουμπί που θα έχω ορίσει εγώ στο πληκτρολόγιο να μου τα εναλλάσσει?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εφόσον είσαι και βετεράνος θα έπρεπε ίσως να γνωρίζεις ότι αυτό δεν γίνεται παρά μόνο σε εικονικό περιβάλλον!

Δημοσ.

Εφόσον είσαι και βετεράνος θα έπρεπε ίσως να γνωρίζεις ότι αυτό δεν γίνεται παρά μόνο σε εικονικό περιβάλλον!

Για το εικονικό περιβάλλον ήξερα για ότι γίνεται αλλά ήθελα να ελπίζω και για real λειτουργικό.

Ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Μπορείς να στήσεις έναν 2ο υπολογιστή και με ένα kvm switch στο οποίο θα συνδέσεις μόνιτορ, πληκτρολόγιο και ποντίκι θα μπορείς με ένα πάτημα να εναλλάσσεσαι από το ένα στο άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να στήσεις έναν 2ο υπολογιστή και με ένα kvm switch στο οποίο θα συνδέσεις μόνιτορ, πληκτρολόγιο και ποντίκι θα μπορείς με ένα πάτημα να εναλλάσσεσαι από το ένα στο άλλο.

Πριν από μια ώρα σκεπτόμουν να του προτείνω αυτό ακριβώς αλλά δεν το έκανα!

Είναι για εποχές εκτός κρίσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή αυτή η ιδέα αλλά εκτός από χρήματα δεν έχω και χώρο.

Επεξ/σία από veteranos123
Δημοσ.

Η ακομη μπορεις να νοικιασεις πολλες γκαρσονιερες, να στησεις πισια με πολλα διαφορετικα λειτουργικα και να μπαινεις με ρεμοτ σε οποιο θες εσυ ανα πασα στιγμη......... αρκετα εφικτο θα ελεγα.

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετά ακριβό θα έλεγα. Θα αρκεστώ όπως είναι. Με επανεκκίνηση κάθε φορά που θέλω να αλλάξω λειτουργικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...