Superuser Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εδώ είσαι.. http://www.tax-profit.gr/forologika-popular/155-Ο-νέος-νόμος-για-τις-απολύσεις-και-τις-αποζημιώσεις.html Σύμφωνα με τον νόμο δικαιούται 2 ή 3 μήνες αποζημίωση + τον σεπτέμβρη κ το 70% του αυγούστου που της χρωστάει.. 1
Swimmer21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Η εταιρεία στις καλές εποχές πραγματοποιούσε πωλήσεις 160 εκατ. ευρώ, είχε περίπου 15 εκατ. ευρώ καθαρά κέρδη και απασχολούσε 2.000 εργαζόμενους. Η οικονομική κρίση όμως είχε ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του κύκλου εργασιών με αποτέλεσμα η Sprider από το 2009 και μετά να εμφανίζει ζημίες.>> οποτε το να βγαλει 15μυρια απο την φωτια ειναι τιποτα Φέτος το προσωπικο επεσε στα 400 ατομα.. και τον τελευταιο μηνα εδινε το 10% του μισθου παντως.. Εδώ είσαι.. http://www.tax-profit.gr/forologika-popular/155-Ο-νέος-νόμος-για-τις-απολύσεις-και-τις-αποζημιώσεις.html Σύμφωνα με τον νόμο δικαιούται 2 ή 3 μήνες αποζημίωση + τον σεπτέμβρη κ το 70% του αυγούστου που της χρωστάει.. + ταμειο ανεργιας? Το οποιο ποσο ειναι τον μηνα, 350?
Superuser Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 εννοείτε ταμείο ανεργίας.. 360 τον μήνα + 100(νομίζω) για κάθε ανήλικο τέκνο δώρο χριστουγέννων(2013) ολόκληρο δώρο πάσχα μισό κ κάτι(2014) δώρο χριστουγέννων(2014)μισό έκτακτο επίδομα μετά το πέρας του 12μήνου της επιδότησης ανεργίας +ένας μήνας έκτακτο επίδομα (no2) μακροχρόνιων ανέργων άνω των 45 ετών (αν είναι...)200 τον μήνα για ένα χρόνο) 1
Swimmer21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες κλπ.. θα ενημερωνω εδω για τον οποιο ενδιαφερεται.. Επιπλεον βοηθεια ευπροσδεκτη
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες κλπ.. θα ενημερωνω εδω για τον οποιο ενδιαφερεται.. Επιπλεον βοηθεια ευπροσδεκτη Τι βοήθεια φιλε μου, σήμερα ειναι να μην απολυθείς. Τελος παντων εύχομαι η μητέρα σου να βρει κάποιον τροπο να αντιμετωπίσει την επόμενη μέρα 1
LOULATRANS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 οταν μερικοι εργαζομενοι τρεχαν σε εργατολογους,χανοντας μεροκαματα,για να ενημερωθουν,απο το καλοκαιρι του 12,καποιοι αλλοι νομιζαν οτι ηταν εξυπνοι,που εκαναν τα δουλακια,υπακουοντας στα αφεντικα και βγαζοντας ενα μεροκαματακι παραπανω.......ανθρωπος μου,επεδιωξε την απολυση παση θυσια κα την. καταφερε τον δεκεμβρη,τσιμποντας παχυλη αποζημιωση...ολοι οι εργαζομενοι γνωριζαν απο περσι την ανοιξη το που βαδιζε αυτη η εταιρια....αλλα εκαναν τους κινεζους.........
παπι Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δουλακια λεει ο αλλος. Καμια σωτηρια. Μα καμια. 5
KilliK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 οταν μερικοι εργαζομενοι τρεχαν σε εργατολογους,χανοντας μεροκαματα,για να ενημερωθουν,απο το καλοκαιρι του 12,καποιοι αλλοι νομιζαν οτι ηταν εξυπνοι,που εκαναν τα δουλακια,υπακουοντας στα αφεντικα και βγαζοντας ενα μεροκαματακι παραπανω.......ανθρωπος μου,επεδιωξε την απολυση παση θυσια κα την. καταφερε τον δεκεμβρη,τσιμποντας παχυλη αποζημιωση...ολοι οι εργαζομενοι γνωριζαν απο περσι την ανοιξη το που βαδιζε αυτη η εταιρια....αλλα εκαναν τους κινεζους......... και τωρα θα ζει με την αποζημιωση του για τα επομενα 50 χρονια. τι μαγκας. οποτε το να βγαλει 15μυρια απο την αποζημιωση δεν ειναι τιποτα. δεν μπορει, παραπανω θα ειναι, αφου η μανα του αλλου λεει οτι βρωμαγανε βενζινη οι κουτες με τα ρουχα.
LOULATRANS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 τις εξυπναδες αλλου......εισαι δουλακι οταν πληρωνεσαι για 8 και δουλευεις 9,σε τετοιες εταιριες.εισαι δουλακι οταν μεσα σε ενα χρονο σου εκαναν 2 μειωσεις,σου ανακοινωνουν οτι θα εχεις και τριτη,για το 9ωρο που λεγαμε,και ΕΣΥ το δεχεσαι.εισαι δουλακι οταν σου λενε οτι απο γεναρη,το πολυ πολυ να παρεις την μιση αποζημειωση ,και εσυ το. δεχεσε κλπ κλπ κλπ κιλικ'ο ανθρωπος μου,δεν σου μοιαζει.....πηρε την αποζημειωση,και βγηκε και ταμειο με 400+,οταν το μηνιατικο που εδινε η εταιρια μεχρι. χτες ηταν 560+....θα μπορουσε να βρει και μια. δουλεια. σταα μαυρα και κανε σουμα αν επραξε καλα η οχι.........το αποτελεσμα δειχνει οτι επραξε το καλυτερο....το τι λεει ο καθυς απο την απεξω,δεν εχει καμια σημασια......... 3
The_Judas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 δεν μπορει, παραπανω θα ειναι, αφου η μανα του αλλου λεει οτι βρωμαγανε βενζινη οι κουτες με τα ρουχα. ...και ο εισαγγελέας το ίδιο είπε
agrio.imeros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 360 τον μήνα + 100(νομίζω) για κάθε ανήλικο τέκνο 360 ευρώ + 10% για κάθε παιδί.
SpirtouLisS Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 και αμα σας πω οτι ειχα στο νου μου να παω αυτη τη βδομαδα σπριντερ για κανα φουτερακι και κανα τζιν...θα κανει κρυο απο βδομαδα κριμα. επεσα απο τα συννεφα με την ειδηση
michalisv Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Τώρα τελευταία φαινόταν ότι θα γινόταν αυτό.Στα sprider Τελευταία είχε περιοριστεί η ποικιλία και δεν είχαν ούτε καν προϊόντα της δικής τους μάρκας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα