Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βεβαια εχει και θετικα του το θεμα απλυσια

δε σε πλησιαζουν ενοχλητικοι τυποι, βρισκεις παντα να καθισεις στο λεωφορειο κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Χειμωνα μπανιο καθε 2 μερες με χρηση αποσμητικου εισαι πολυ κομπλε, δεν μυριζεις. Εξαιρεση ειναι αν σε αυτες τις

μερες πας γυμναστηριο η κανεις εντονη ασκηση και ιδρωσεις πολυ, ναι εκει θα εχεις θεμα.

Μεγαλο πραγμα η καθαριοτητα και οι αντρες πρεπει να ειναι καθαροι αλλα οχι και να μας πιανει φρικη να κανουμε

ψυχαναγκαστικα μπανιο καθε μερα τον Δεκεμβρη για να μην υπαρξει η παραμικρη υποψια οτι βρωμισαμε λες και

ειμαστε παστρικιες.

• Like 1
Δημοσ.

Ειπαμε χειμωνα καθε μιαμιση μερα εισαι κομπλε.

Τωρα μετα το γυμναστηριο επιβαλεται το μπανιο.

Αποσμητικο παντα. Πριν πας οπουδηποτε.

Εγω ακομα και οταν βγω απο το μπανιο βαζω, το καλοκαιρι. Γιατι μονο που καθεσαι ιδρωνεις.

Βασικα αν εισαι απλητος και βαλεις καθαρα ρουχα, τα λερωνεις. Οπως και αν εισαι καθαρος και βαλεις απλητα ρουχα παλι λερωνεσαι..

Δημοσ.

Ενταξει μην τρελενεσαι πολυ, για να μυρισεις στους αλλους πρεπει να εισαι πολυ μπιχλας, αρκετες μερες

χωρις μπανιο και χωρις αποσμητικο.

Δημοσ.

Μόνο εγώ δεν αντέχω τις μυρωδιές απο τα αποσμητικά;

Αν δεν θες να μυρίζεις κάνε ένα καθημερινό ντουζ και είσαι κομπλέ

Δημοσ.

Μόνο εγώ δεν αντέχω τις μυρωδιές απο τα αποσμητικά;

Αν δεν θες να μυρίζεις κάνε ένα καθημερινό ντουζ και είσαι κομπλέ

...δεν τα αντέχω και εγώ ακόμη και σε γυναίκες.

Θύματα του μάρκετιγνκ όλοι, πρέπει να έχουν την κολόνια των 100 ευρώ αλλιώς θα μυρίζουν επειδή δεν έκαναν μπάνιο τις τελευταίες 5 ώρες.

Δημοσ.

Γιατί να μην κάνουν κάθε μέρα? Δηλαδή αν ιδρώνει πολύ κάθε μέρα, θα κάνε μπάνιο μετά από 3 μέρες?  Να μη πιάνει όμως και μάκα ε  :eek:  Όσο για τα αρώματα σε σαμπουάν και αφροντούς, ας κάνει οτι τον ευχαριστεί. Αρκεί να μην κλέβει από τα δικά μου.

Δημοσ.

Καλο είναι να κανεις συχνά μπάνιο από θέμα υγιεινής... εγώ πάντως αυτό που έχω προσέξει στην ζωή μου είναι ότι όταν δεν είμαι φρέσκος έχω περισσότερες επιτυχίες στις γυναίκες και ειδικά στις πολύ sexy

ίσως τις τραβάνε οι ορμόνες? η βαρβατίλα? :P καλά δεν λέω να είσαι άπλυτος και να ζέχνεις απο χιλιόμετρα...

Δημοσ.

Είχα θυμάμαι ένα συμμαθητή στο σχολείο που βρωμούσε πάρα πολύ, το καταλάβαινες κι όταν περνούσε από μπροστά σου. Μπορεί και να έκανε πολύ λίγες έως ελάχιστες φορές το μήνα μπάνιο. Τελικά αυτοκτόνησε (στη κυριολεξία), από ψυχολογικο-τέτοια θέματα. Γιατί το να μην καθαρίζεσαι ή καθόλου ή λίγες φορές, είναι σημάδι κατάθλιψης.

Όσον αφορά το θέμα αν πρέπει ο άνδρας να πλένεται συχνά, ε ναι ρε παιδιά. Τουλάχιστον κάθε 2 μέρες, ή ίσως και λιγότερο, αν πχ έχεις υποχρεώσεις με τη δουλειά σ ή με τη σχολή, ή πας γυμναστήριο που εκεί ιδρώνεις πολύ. Και κάτσε κανα τεταρτάκι, μην κάνεις ένα πεντάλεπτο και νομίζεις πως είσαι οκ.... :mellow:

Και όπως είπε και ένας άλλος εδώ, άλλο το να είσαι άπλυτος και άλλο γκέι.  Άλλο η βαρβατίλα και άλλο η κυριολεκτική έννοια της ΒΡΩΜΑΣ και της ΜΠΙΧΛΑΣ! :eek: :eek: :eek: Όου μάι γκουόντ!

Τι είμαστε να πλενόμαστε κάθε μέρα; Πιάτα;

χαχ0α0χ0αχ0αχ0 καλά τέλειο χαχαχαχα!!!

Δημοσ.

Ενταξει μην τρελενεσαι πολυ, για να μυρισεις στους αλλους πρεπει να εισαι πολυ μπιχλας, αρκετες μερες

χωρις μπανιο και χωρις αποσμητικο.

Μυρίζεις στους άλλους πολύ πριν μυρίσεις σε εσένα δυστυχώς :P

Δημοσ.

Πολύ μπίχλα τελικά στον κόσμο...

Προσωπικά τον χειμώνα καθημερινά μπάνιο και το καλοκαίρι(ανάλογα την ζέστη)+ 1 με 2 ντούζ.

Ειδάλλως νιώθω βρώμικος-λίγδας.

Αρώματα μόνο σε εξόδους,καθημερινά κανένα axe για διακριτική ευωδία.

edit:Gay θα ένιωθα εάν κ@#λωνα με αντρικά κ#@ρακια και όχι εάν κάμω μπάνιο καθημερινά.Υπάρχει διαφορά,καλό είναι να την καταλάβετε.

• Like 5
Δημοσ.

Ένα μπανάκι είναι πάντα χαλαρωτικό αλλά εγώ τσιγκουνεύομαι να δίνω λεφτά στην ευδαπ και τη δεη (για το θερμοσίφωνα) οπότε κάνω κάθε 2-3 ημέρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...