Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαράδεκτο να μην κάνεις μπάνιο κάθε μέρα το καλοκαίρι. Βρωμάς, τελεία και παύλα. Μπορεί να μη σου μυρίζεις, αλλά μυρίζεις στους γύρω σου και είσαι γενικά βρωμιάρης, μπίχλας. Επίσης, όταν ιδρώνει πάνω σου μια μπλούζα μην την ξαναφοράς, βρωμάει... και πάνω απ όλα μην κάνεις μπάνιο και φοράς τα ίδια βρωμερά ρούχα.

Τους πιο κρύους μήνες min δύο φορές στις τρεις μέρες. Αρώματα και φρου φρου κανείς δε βάζει, αλλά ένα αποσμητικό είναι επιβεβλημένο.

Για όσους γυμνάζονται δεν το συζητάμε καν.

• Like 4
  • Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ κολώνιες/αποσμητικά σπανίως βάζω.

Το καλοκαίρι μπορεί να κάνω και δυο φορές μπάνιο.

Αν κάποιος μυρίζει/βρωμάει ειναι σοβαρός πα΄ράγοντας ΑΠΟΛΥΣΗς απο την δουλειά.

Οκ?

• Like 1
Δημοσ.

μιας και η συζητση επεσε και λιγο στα αποσμητικα.αυτα τα 48ωρα/72ωρα που εχουν βγαλει τι ρολο βαρανε?ηθελα να παρω ενα nivea και ηταν ολα  48ωρες.ειχαν βγαλει και στο fa κατι νεα για αθληση 72 ωρες δραση :ph34r: .

τσαντίστηκα και πηρα ενα sanex που αυτα δεν μυριζουν και κανουν ωραια δουλεια.

αλλα πραγματικα αυτες οι εταιριες αποσμητικων που το πανε?

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να κρατάει τόσο ότι και να λένε. Από την άλλη δε διατίθεμαι να το τεστάρω. :P Στην τελική και 72 ώρες να κρατούσε (λέεεμε τώρα) δεν ιδρώνουν οι άνθρωποι μόνο στις μασχάλες που το βάζουν οπότε still θα βρωμάνε.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να κρατάει τόσο ότι και να λένε. Από την άλλη δε διατίθεμαι να το τεστάρω. :P Στην τελική και 72 ώρες να κρατούσε (λέεεμε τώρα) δεν ιδρώνουν οι άνθρωποι μόνο στις μασχάλες που το βάζουν οπότε still θα βρωμάνε.

απλά εκεί μυρίζει κρεμμύδι 

σε άλλο σημείο ψάρι κλπ

το θέμα ειναι να είσαι καθαρός και να μυρίζεις βανίλια πχ

απο κει και πέρα το αποσμητικό ειναι για να σε κρατήσει μέχρι να πας σπίτι σε περίπτωση που ιδρώσεις 

Δημοσ.

Αν είναι δυνατόν δλδ αν κάνουμε μπάνιο ανά δύο μέρες είμαστε ντιντίδες ενώ αν μείνουμε 4-5 μέρες άπλυτοι είμαστε άντρακλες; Γελάει ο κόσμος... Ανά 4 μέρες κολλάς ολόκληρος και γίνεσαι ασβός... Παλιότερα έκανα μπάνιο καθημερινά και σχολαστικά χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος καθώς ουσιαστικά όλη τη μέρα στο σπίτι την πέρναγα. Πλέον κάνω μπάνιο μέρα παρά μέρα ή όποτε κρίνω ότι χρειάζεται. Με το μαλλί έχω ένα θέμα γιατί εμφανίζεται πιτυρίδα αν κάνω καθημερινά και γι αυτό το αποφεύγω το καθημερινό. Καθημερινό μόνο αν ιδρώσω (ειδικά καλοκαίρι) κάνω...

Οι γυναίκες θέλουν τον άντρα καθαρό. Όλα τα άλλα είναι ηλιθιότητες...

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να μυρίζεις σαπούνι και να είσαι πραγματικά καθαρός. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά λέγανε οι παλιοί. Είναι υγεία. Τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

εγω δεν αντέχω να μπαίνω στο λωφωρίο και να μυρίζει σα ψαραγορά 
αποκλείεται να χουνε όλοι περίοδο(άλλο θέμα ταμπού αλλα ας μην βγουμε εκτός θέματος)  
οι μισοί ειναι άπλυτοι :mellow:  

• Like 1
Δημοσ.

Αποσμητικο παντα. Πριν πας οπουδηποτε.

Εγω ακομα και οταν βγω απο το μπανιο βαζω, το καλοκαιρι. Γιατι μονο που καθεσαι ιδρωνεις.

Καλό άρωμα τα αποσμητικά αφήνουν μια ωραία αίσθηση φρεσκάδας όταν είσαι καθαρός + ότι δεν ιδρώνεις εύκολα μετά αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι έχουν πιο πολλά χημικά-καρκινογόνα και από τα σαμπουάν και προσωπικά τα ψιλοαποφευγω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που ιδρώνω προσπαθώ να μην σηκώνω τα χέρια μου (όταν μιλάω με άλλον) αλλιώς βγάζω μια απαίσια μπόχα.

Και τώρα που μιλάμε έχω ιδρώσει τόσες ώρες καθισιό στον υπολογιστή οπότε φαντάζεστε και τι άλλο μυρίζει  :shock: 

:-D

Δημοσ.

Καταρχάς ηρεμήστε . Δεν άνοιξα το θέμα για να μαλώνετε , θέλω να συζητήσουμε σοβαρά για κάτι που μας αφορά όλους και ειναι αρκετά σημαντικό. 

πάμ παρακάτω .

το ξέρετε πως η διατροφή σας επηρεάζει τις μυρωδιές που βγάζετε?
κάποιος μπορεί να ιδρώσει και να σας έρχεται εμετός απ τη μπόχα και κάποιος άλλος να ιδρώσει και να μην σας ενοχλεί 
εγω πχ όταν τρώω αρκετά αυγά άμα κλάσω σε κλειστό χόρο μπορεί να λιποθυμήσω και δεν το λεω για να ακουστεί αστείο γιατι δεν είναι
πολλές φορές που κλάνω στο δωμάτιο μου και φευγω μέχρι να ξεμυρίσει 

επίσης τα επίπεδα τεστοστερόνης και η ορμόνες στο σώμα μας παίζουν ρόλο στο πως μυρίζουμε 
όλοι οι άνθρωποι μυρίζουν , απλά δεν το καταλαβαίνουν
εγώ που μπορώ να μυρίσω αίμα απο απόσταση λόγο ανεπτυγμένης όσφρησης μπορώ να μυρίσω και ξεχωριστά την αυθεντική μυρωδιά του καθενός σας . 

με λίγα λόγια όλοι μυρίζουν (επειδή μερικοί έλεγαν οτι καθαριότητα = δεν μυρίζεις ) , το θέμα ειναι πόσο άσχημη ειναι η μυρωδιά 

• Like 3
Δημοσ.

αρχισαμε παλι τα  σουπερ ντουπερ post? τι σαπουαν χρησιμοποιειτε, καθε ποτε κανετε μπανιο, τι χρωμα βρακι φορατε???

BTW:

πολλοί όμως ισχυρίζονται οτι η ιδρωτίλα ειναι ένδειξη ανδρισμού

ναι, σκεφτομαι να σου κατσω κιολας...

Δημοσ.

Τον τελευταίο καιρό τυχαίνει να ακούω σε συζητήσεις διάφορα σχετικά με το αν θα πρέπει οι άντρες να κάνουμε συχνά μπάνιο και να διατηρούμε το σώμα μας καθαρό και κατα πόσο θα πρέπει να χρησιμοποιούμε

αρώματα και αρωματικά αφρόλουτρα/σαμπουαν.

Πολλοί ειναι αυτοί που ισχυρίζονται οτι ενας άντρας δεν πρέπει να κάνει πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα μπάνιο (σε νορμάλ καταστάσεις , όχι πχ αν λερωθεί με κάτι) και πως η χρήση αρωμάτων καθώς και το συχνό μπάνιο θεωρούνται συμπεριφορές που θυμίζουν γκέι ή γυναίκες .

Εγώ προσωπικά κάνω συχνά μπάνιο και επειδή δεν αγοράζω σαμπουάν κλπ πλένομαι με ότι υπάρχει (πχ σαμπουάν/αφρόλουτρο με άρωμα βανίλια κλπ ) . 

αναρωτιέμαι αν η συχνή καθαριότητα ειναι θέμα ταμπού στην Ελληνική ανδρική κοινωνία και ποια ειναι η γνώμη των γυναικών , θα πρέπει να πλενόμαστε συχνά ή αυτό χαλάει την εικόνα μας στα μάτια τους και τις μύτες τους?

ποια ειναι η γνώμη σας ?  

χαχα έλεος. Μπάνιο να κάνει ο καθένας όσες φορές είναι άνετος, καλοκαίρι καλύτερα κάθε μέρα. Αποσμητικό απαραίτητο για να μπορεί να κάτσει κάποιος δίπλα σου , άρωμα καλό να φοράει κάποιος άλλα προαιρετικό. Αλλαγή εσωρούχου κάθε μέρα αν και το τζινάκι μπορεί να πλένεται μια φορά τον μήνα (άντρες είμαστε) 

Η γραμμή που χωρίζει τα παραπάνω που δείχνουν απλά πολιτισμένο άνθρωπο και τον metrosexual / gay είναι οι αποτριχώσεις, κρέμες προσώπου και σώματος, ρούχα που πρέπει να ταιριάζουν οι αποχρώσεις γιατί άλλο μπλε και άλλο τιρκουάζ, να φοράει κάποιος μεικάπ, βάψιμο μαλλιών κτλ. Σε αυτά τα σημεία η τεστοστερόνη είναι πεσμένη κάπως και ανεβαίνουν τα οιστρογόνα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...