Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια  σε ολους,

εψαχνα πληροφοριες για ενοικιασεις και προβληματα και ειδα οτι εδω εχουν καποια θεματα και ισως καποιοι θα μπορουσαν να με βοηθησουν με το δικο μου 'προβλημα'

Τον Απριλιο το περσινο αφεντικο καλεσε εμενα και τον αντρα μου για δουλεια για την καλοκαιρινη σεζον.

Εγω τελικα δεν δουλεψα (διοτι ανοιξα ενα ιντερνετικο μαγαζακι και μου παει πολυ καλα) αλλα του εφτιαξα ολα του γραφικα, εστιατοριο, σουβλατζιδικο και κλαμπ μαζι, ο αντρας μου δουλεψε ως Μπαρτεντερ στο κλαμπ και ως Μανατζερ....

Ο Μ (το αφεντικο) μας προτεινε να ενοικιασουμε σε ενα συγγενη του, 220 ευρω ενοικιο το μηνα, και μπηκε και καλα ως εγγυητης οτι ειμαστε καλα παιδια & το ενοικιο θα πληρωνεται.

για να μην τα πολυλογω

1. Εγω και ο αντρας μου πληρωθηκαμε για την δουλεια μας 400 ευρω για τους μηνες Απριλιο μεχρι αρχες Αυγουστου, οχι το μηνα.....αυτη ηταν ολη η πληρωμη + φαγητο......

Η δικαιολογια ηταν οτι δεν ειχε αρκετη δουλεια.....λιγη δουλεια ειχε, αλλα ο Μ θελει και 300 ευρω το μηνα μονο για τα τσιγαρα του.....

2. Δεν μας εδωσε κανενας συμβολαιο για την ενοικιαση (ξερω οτι επρεπε, αλλα εκανα εγω εκανα τοση δουλεια και το στρες που δεν ειχα μυαλο καθολου)

3. Μεχρι τον Αυγουστο χρωστουσαμε 600 ευρω, αλλαξε δουλεια ο αντρας μου, και τα πληρωσαμε, το μονο που εμεινε ηταν ο Αυγουστος.....μεχρι που ηρθε ο λογαριασμος της Δεης ο δευτερος........

Το πρωτο διμηνο μας ειπε ο σπιτονοικοκυρης οτι ειναι 55 ευρω, τα πληρωσα, το δευτερο διμηνο, 135 ευρω, ημουν ετοιμη να τα πληρωσω.....

μεχρι που η κορη του μου ειπε οτι στο πρωτο διμηνο κανανε λαθος και ειναι αλλα 68 ευρω να πληρωσω......

κοιταζω το χαρτι 600 μοναδες μου λεει οτι χαλασα τους 2 μηνες, με χρεωση 0.22ευρω την μοναδα.....

πως? με ενα ψυγειο 50 εκατοστα υψος, χωρις μαγειρεματα, 2 μπανια και αυτα με χλιαρο νεο και αιρ κοντισιον που καιει στα 1350W,  το οποιο το βαζαμε 2 ωρες την ημερα και μονο τον Ιουλιο και τον Αυγουστο?

δεν ημασταν σπιτι, μονο εναν υπνο!

Εκανα καποια μαθηματικα , πειτε μου και σεις ρε παιδια, γιατι αυτα ειναι τρελλα πραγματα....

το αιρ κοντισιον να ειναι για τους 2 μηνες οχι 162 που το βγαζω εγω...να ειναι 200,....συν ποσα πια να χαλασα για ενα μινι ψυγειο και 2 μπανια την ημερα?

και δεν ειμαι απο τις κοπελιες που εχουν μια ωρα με τα σεσουαρ να φτιαχνω μαλια.....καλοκαιρινος αερας μου τα στεγνωνε!

δεν νομιζω πανω απο 300 μοναδες.....

τελος παντων, φυγαμε πριν απο 2 εβδομαδες.....

βρηκαμε καλυτερο και μεγαλυτερο σπιτι.....

και του αφησα σημειωμα οταν θα μου στειλει τον πραγματικο λογαριασμο της ΔΕΗ να του βαλω τα χρηματα στην Τραπεζα και δεν θελω και πολλα λογια......συν το τελευταιο μηνα.

Πηγε σημερα στην δουλεια του αντρα μου, εκανε φασαρια στο αφεντικο του.....μαζι με αλλους 3, και καλα για εκφοβισμο......και του εδωσε ενα σημειωμα οτι του χρωστω 660 ευρω συν αλλα 200 για το ρευμα.....(ενα μηνα του χρωστω, 3 φορες μου το χρεωσε, ειναι τα καινουργια ελληνικα μαθηματικα)

ουτε συμβολαια....μαυρα ολα τα χρηματα που το εδωσα, ουτε αποδειξεις.... ουτε ο Μ. να πληρωσει ενα ενοικιο....τιποτα....

του μιλησα στο τηλεφωνο και δεν τα πηγαμε πολυ καλα.....

εμενα δεν με ενδιαφερε για τις αποδειξεις και τι του πληρωσα, και ολα αυτα, χαλαλι του και ηθελα να τον ξεχρεωσω σιγα σιγα......εμενα με ενδιαφερει να μην παρενοχλει τον αντρα μου στο χωρο της εργασιας του!

τωρα ομως δεν θελω να πληρωσω τιποτα!

τι να κανω?

Δημοσ.

οταν καποιος καθεται απληρωτος σε τετοιες δουλειες τα θελει ο κωλος του.

οτι υπαρχει το 2013 ατομο που δεν ξερει τι ειναι συμβολαιο για μενα ειναι υποκρισια.(υποκρισια γιατι πατατε στο οτι ΔΕΝ υπαρχει)

οταν λες κοιταξες το χαρτι της δεη εννοεις οτι απλα ερχοταν στο ονομα του ιδιοκτητη?πως μετρας τις μοναδες?εχει διαφορετικο ρολοι αλλα χρεωνονται μονο σε μια παροχη?

Δημοσ.

αν με κάποιο τρόπο λυθεί αυτό :

εμενα με ενδιαφερει να μην παρενοχλει τον αντρα μου στο χωρο της εργασιας του!

και με βάση τη συμπεριφορά και του σπιτονοικοκύρη και του αφεντικού, βαράς πιστόλι χωρίς φόβο και πάθος.

Τι πιστόλι δηλαδή που έχετε ήδη μπει και πολύ μέσα, μόνο και μόνο από τον χρόνο που χάσατε Απρίλιο - Αύγουστο και μείνατε ουσιαστικά απλήρωτοι.

http://youtu.be/Zh7eAG2jJkA?t=2m47s

Δημοσ.

Άμα δεν είχατε συμβόλαιο σπιτιού, και ο λογαριασμός της δεη δεν ήταν στο όνομά σας, υπάρχει κάποιος (νόμιμος) τρόπος να σας αναγκάσει να πληρώσετε;  :unsure:

Δημοσ.

τι να κανω?

Αν θα σου έριχνα ένα "άδικο" στο ότι άφησες το πράγμα να φτάσει εκεί πριν την κάνεις νωρίτερα , επειδή δε μπορώ να ξέρω τα ζόρια/ανάγκες του καθένα, απλά θα πρότεινα να το γράψεις κανονικά.

Αν ξανακάνεις τραμπουκισμούς στη δουλειά του άντρα σου (σε άσχετο κόσμο δηλαδή) τράβα του και μια μύνηση.

Δημοσ.

Πας στον πρωην αφεντικο σας (αυτον που σας αφησε απληρωτους και μπηκε και εγγυητης για να νοικιασετε το σπιτι του συγγενη) και του λες οτι αν σας ξαναενοχλησει ο σπιτονοικοκυρης (σπιτοαχαιρευτος θα ηταν πιο σωστη λεξη) θα πατε αστυνομια για μηνυση και στους δυο + εφορια για το συμβολαιο που δεν κατεθεσε ο αλλος + καταγγελια στο ΙΚΑ για τον εργοδοτη + επιθεωρηση εργασιας.

Δεν νομιζω ουτε στο δρομο να σας ξαναχαιρετισει κανενας τους,οχι να σας ενοχλησει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πληρώνετε τίποτα και δε μπορούν να σας κάνουν τίποτα. Χωρίς συμβόλαιο δεν υπάρχει απόδειξη ότι μένατε εκεί. 

Δημοσ.

Ρε παιδια ευχαριστω πολυ!

σημερα με πηρε ενας Αστυνομικος απο το φαξ και τα ειπα ολα αυτα....

Μετα πηρα την Αστυνομια και μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι παρανομα και θελει ολα τα ονοματα (και του αστυνομικου που πηρε τηλ μεσω φαξ), παω να κανω για ολους μια ωραια καταγγελια, τελος η κοροιδια......

kage

φιλε εχεις απολυτο δικιο......ο Μ ηθελε να βαλει ΙΚΑ στην αρχη και δεν του βγαινανε τα μαθηματικα, καταλαβες.....

Μειναμε εκει διοτι περιμεναμε και τον επομενο μηνα και τον επομενο θα ειναι καλυτερα και θα μας ξεχρεωνε.....

αρχες Αυγουστου ειχε οντως καλυτερη δουλεια....αλλα ο Μ τα μαζεψε βραδυ κυριολεκτικα και εφυγε απο το μερος αυτο....Αλλα τραβολογηματα εχει αυτος με μυνησεις κτλ.....Γενικα ασ τα βραστα....

τωρα ενοικιαζω με χαρτια τα παντα νομιμα (και ειναι και καλο σπιτι), ο αντρας μου δουλευει νομιμα......

παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον, για τις γρηγορες απαντησεις.....

ειστε τελειοι και ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕΣΩ ΦΑΞ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ, ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΝΟΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...