Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Z1 f, έρχεται το "μικρό" Z1;


Leo360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φαίνεται πως η μόδα των «μεγάλων» ναυαρχίδων με τα "mini" αδελφάκια τους συνεχίζεται, με την Sony να φημολογείται πως βαδίζει στα χνάρια των Samsung και HTC, προσφέροντας την "μικρότερη" έκδοση του κορυφαίου της smartphone.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Xperia Blog, η Sony ετοιμάζει τη mini έκδοση του φετινού flagship μοντέλου της Z1, χωρίς όμως να χάνει τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν στο "μεγάλο αδερφό". Σύμφωνα με την πηγή, το ονομαζόμενο Xperia Z1 f θα έρθει με οθόνη 4.3 ιντσών ανάλυσης 720p (τεχνολογίας Triluminos), με επεξεργαστή Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.2GHz, κάμερα 20.7 MP και μπαταρία 2300mAh, ενώ σχεδιαστικά θα ακολουθεί τη γραμμή του Z1, με διαστάσεις 127 x 64.9 x 9.4 mm.

 

xperiaz1f.jpg

 

Η πηγή κάνει λόγο και για περισσότερες χρωματικές επιλογές, όπως bright pink και neon yellow, οι οποίες θα προστεθούν στις ήδη διαθέσιμες επιλογές άσπρου και μαύρου. Αναμένουμε σύντομα κάποια επίσημη τοποθέτηση από πλευράς της εταιρείας.

 

Link.png Site: http://www.engadget.com/2013/09/30/this-could-be-sony-xperia-z1-mini-z1f/?ncid=txtlnkusaolp00000601[/url]']Engadget


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρα πολύ ωραίο κινητό, οι διαστάσεις τις θεωρώ ιδανικές και τα χαρακτηριστικά ΤΟΥΜΠΑΝΟ.

Αυτό θα ήταν άνετα το επόμενο κινητό μου.

Το θέμα είναι ότι διάβασα ότι αν παρουσιαστεί μπορεί να μην έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και επίσης μιλάμε για τις αρχές του 2014

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ γέλασα με το εμαιλ που ήρθε για τη συσκευή, που σαν κύρια χαρακτηριστικά αναφέρει για το facebook και επίσης ότι βγάζει φωτό πριν ακόμη πατήσεις το shutter χιχι

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ιδανικό μέγεθος για εμένα. Το μόνο που φοβάμαι λίγο είναι η τιμή του, θα δεχόμουν πχ μικρότερη κάμερα και ελαφρά πιο αργό επεξεργαστή, αν ήταν να χαμηλώσει η τιμή του.

Όπως και να έχει, είναι η πρώτη μου επιλογή εκεί κατά το τέλος του 2014. Αν η τιμή του είναι υπερβολική, πάω για καλή κινεζιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτηχως το ονομασε Z1 f και οχι mini.Θα αποφυγουμε τα σχολια του τυπου:"Mini αυτο;;;Μα πανε καλα,mini η παντοφλα μπλα μπλα μπλα....."

 

Τουμπανακι το κινητο,οτι πρεπει για οποιον θελει μικροτερη οθονη απο του Z1.Βεβαια φοβαμαι οτι αυτο το "χωρίς όμως να χάνει τα χαρακτηριστικά που ξεχώρισαν στο "μεγάλο αδερφό" θα εχει μεγαλο αντικτυπο στην τιμη του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επιτελους specs σε "λιγες" ιντσες!!

αν οντως δεν ειναι πετσοκομενα στο τελος και ερθει οπως φαινεται πουλαω το Ζ για αυτο...

μετα το arc S, ιδανικο σε μεγεθος, παχος κτλ δεν εχει βγει κατι καλυτερο! ας ελπισουμε τουτη τη φορα να βρεθει το κινητο που θα κανει τα παντα και θα χωραει στην παλαμη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό κάτω κάτω στο πλάι της συσκευής είναι η θύρα 3.5mm; Πάνε καλά εκεί στη Sony; Ακουστικά που βγαίνουν από το πλάι;

 

Φαινεται δεν εχεις/ ειχες το Sony Arc S, κι αυτο την εισοδο ακουστικων στο πλαι την εχει, απλα στην πανω γωνια του κινητου.

 

Οντως,  το 1ο Sony κινητο με super διαστασεις μετα το Arc S. Απλα παχος 9,4mm? Οχι τοσο λεπτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...