pollo91 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) παιδια εχω αγορασει στις 13/10/2010 μια Dell U2311H η οποια παρατηρησα αυτες τις μερες οτι εχει stuck pixel πανω δεξια το οποιο φαινεται μονο σε μαυρο φοντο ομως. Η Dell μου την αντικατηστα αλλα μου ειπαν οτι η καινουργια θα εχει μονο 3 μηνες εγγυηση τι λετε αξιζει να την αλλαξω ή μπορει να μου ερθει κατι χειροτερο που να με ενοχλει κιολας και μετα να μην μπορω να κανω κατι...ενω τωρα δεν με ενοχλει καθολου ** ειναι stuck pixels οχι dead αφου ειναι μονιμως κοκκινα και μερικα ασπρα Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2013 από pollo91
johnnyman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 μπορει να σε ερθει κατι χειροτερο απο πλευρας bleeding πιστευω.σε αυτην που εχεις τωρα εχεις bleed?
johnnyman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 οποτε κρατησε την για μενα.μπορει να σε ερθει με bleeding η επομενη.
pollo91 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 θενκς για την συμβουλη βασικα υπαρχει περιπτωση να ειναι ελατωματικο το monitor και να βγαλει και αλλα καμενα pixel τωρα που εβγαλε ηδη μερικα?
johnnyman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 μηπως το ειχε απο την αρχη και δεν το ειχες προσεξει?
pollo91 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ξερω γω μπορει αν και δεν νομιζω ειμαι προσεκτικος γενικα...καμια αλλη προταση? γιατι πρεπει να τους παρω αυριο τηλ να μην μου την στειλουν αν ειναι...
johnnyman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 εγω λεω να την κρατησεις φιλε μου αμα δεν εχει bleeding σε αυτη.υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να σε ερθει με bleeding η καινουρια.εγω δεν θα το ρισκαρα!
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 παιδια εχω αγορασει στις 13/10/2010 μια Dell U2311H η οποια παρατηρησα αυτες τις μερες οτι εχει καμενο pixel πανω δεξια το οποιο φαινεται μονο σε μαυρο φοντο ομως. Η Dell μου την αντικατηστα αλλα μου ειπαν οτι η καινουργια θα εχει μονο 3 μηνες εγγυηση τι λετε αξιζει να την αλλαξω ή μπορει να μου ερθει κατι χειροτερο που να με ενοχλει κιολας και μετα να μην μπορω να κανω κατι...ενω τωρα δεν με ενοχλει καθολου Να πάρεις αύριο τηλέφωνο στην Γ.Γ.Καταναλωτή κ να ρωτήσεις τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Συνεχίζεται η παλιά ? ανανεώνεται από την αρχή ? το 3 μήνες από που προκύπτει ? Και ότι σου πουν να απαιτήσεις κ να κάνεις .
pollo91 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ναι οκ θα το κανω αυτο αυριο το πρωι το θεμα ειναι αν αξιζει να κανω την αντικατασταση ή οχι...
pollo91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 εννοω αν ησασταν στην θεση μου νομιζω πολλοι εχετε dell ips monitors στο forum, γιατι εγω δεν εχω καμια ιδιαιτερη γνωση για το αν 10 καμενα pixel που δεν με ενοχλουν τωρα θα γινουν περισσοτερα στο μελον και θα με ενοχλουν.. επισης το ανταλακτικο που θα μου φερουν μπορει και να ειναι απο καποιο προγραμα ανταλαγης και να εχει πχ 6 χρονια φουλ λειτουργιας...(νομιζω γι αυτο δινουν μονο 3 μηνες...) help ρε παιδια!
domigr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 μπορει η οθονη σου αργοτερα να βγαλει περισσοτερα καμενα pixels μπορει ομως και οχι..μπορει η οθονη που θα σου φερουν να μην εχει κανενα καμενο pixel αλλα να κανει αργοτερα...μπορει να εχει backlight bleeding μονο μπορει και bleeding και καμενο pixel...δυστυχως οτι αποφαση και να παρεις δεν μπορει να σου πει κανεις με σιγουρια οτι θα ειναι και η σωστη..ολα ειναι θεμα τυχης..πχ εγω οπως εχω γραψει και στο thread που εχω ανοιξει σε αυτη την ενοτητα σημερα πηρα την καινουργια οθονη μου και εχει εντονο bleeding και δεν ξερω αν θα την αλλαξω γιατι πολυ απλα φοβαμαι για το τι θα μου ερθει...ολα ειναι θεμα τυχης ειδικα οταν μπλεκεις με led-lcd...δυστυχως..
phanispal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Πάντως οι πιθανότητες να καούν κι άλλα pixels είναι πάρα πολύ μικρές.
pollo91 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 θενκς ρε παιδια για τις απαντησεις το εκτιμω γιατι οπως ειπα ειμαι γενικα ασχετος με θεματα hardware... @phanispal και εγω εκει κλεινω να την κρατησω δηλαδη αν και θα τους παρω ενα τηλ αυριο να ξεκαθαρισω τι θα μου στειλουν και γιατι μονο 3 μηνες εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα