Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην απογοητεύεσαι ρε.Θα φτιάξουν.

Όταν τα έβγαλα εγώ, θυμάμαι που έγλυφα τα δόντια μου και ήταν σαν να γλύφω τα ούλα μου.Πραγματικά τέτοια αίσθηση.Τα ένιωθα πολύ μαλακά τα δόντια.

:confused: .Mε εφτιαξες τωρα!

Και εγώ 3 χρόνια τα φορούσα.

Το αποτέλεσμα μετράει φίλε μου :)

Δημοσ.

Εμενα μου ειπε 1.5 με 2 χρονια.Αμα ειναι και τα βγαλω στα 22 ,τη μαμησα.Παιδια εσεις τι προβλημα ειχατε αν επιτρεπετε,φοραγατε μονο σιδερακια ή και κατι αλλο που μπαινει στον ουρανισκο.Απο λεφτα παντως ενα 2000λιαρο μου πε.

Δημοσ.

εγω τον πρωτο χρονο ειχα σιδερακια και εξωστοματικο τοξο. μετα μονο σιδερακια (πανω κατω) και στο τελος ενα συρμα κοντα στον ουρανισκο για σταθεροποιηση. οταν τα εβγαλα μου εβαλε ενα πολυ λεπτο συρμα εσωτερικα στα κατω δοντια και μονο στα 6 μπροστινα, αλλα χωρις brakets δηλ ηταν κολλημενο ετσι το συρμα χυμα πανω στα δοντια. και αυτο για σταθεροποιηση. και ενα αλλο πραγμα που το βαζεις μονο οταν κοιμασε το βραδυ, κ αυτο για σταθεροποιηση. αλλα στην ουσια απο τη στιγμη που σου βγαζει τα σιδερακια (τα brakets δηλ) εχεις τελειωσει

Δημοσ.

απο αυτα που διαβαζω το θετικο ειναι οτι εχω μονο σιδερακια αρα ισως ειναι πιο light το θεμα μου.Σε ευχαριστω παντως φιλε για την απαντηση σου.

Δημοσ.

Και εγώ μόνο σιδεράκια είχα.Όταν μου τα έβγαλε μου έβαλε και εμένα στα κάτω δόντια ένα σύρμα όπως επίσης μου έδωσε και ''μασκάκι'' για τα πάνω δόντια.

Τα έβαλα πιο μικρός εγώ, μέσα της 1 γυμνασίου και τα έβγαλα αρχές 1 Λυκείου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...