joepower Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Εχω ενα θεμα και χρειαζομαι βοηθεια.Ενω με τον Internet Explorer παιζει κανονικα ολους τους ραδιοφωνικους σταθμους με τον google chrome που χρησιμοποιω δεν τους παιζει.Μου ζητα προσθηκη windowns media player.Παω στο λινκ που μου δινει να κατεβασω το Windows Media Player HTML5 Extension for Chrome αλλα δυστηχως τιποτα.τι πρεπει να κανω?Αν κατεβασω καποιον αλλον player θα παιζει η αυτο που λεω δεν εχει καμια σχεση.Συγνωμη αν εκανα ποστ σε λαθος θεμα ξεχασα να πω οτι ο υπολογιστης μου εχει windows 8 μην τυχον παιζει καποιο ρολο
Gtr34 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αφου εχεις τα 8 κατεβασε το app tunein radio θα το βρεις στο store ,εχει ολους τους σταθμους και δεν χρειαζεται browser
GiannisWalker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αυτό το αρχείο που ζητάει πρέπει να το βάλεις σε επέκταση του chrome απο τις επιλογές. Ρυθμίσεις -> Επέκταση
joepower Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 κανω δουλεια μου με το app tunein radio αλλα δυστηχως χρειαζεται και το plugin πως λεγετε.παω στις επεκτασεις αλλα δεν βλεπω το αρχειο ετσι ωστε να το βαλω.μπορειτε να με κατατοπισετε πιο αναλυτικα μαλλον πιο απλα για να καταλαβω
GiannisWalker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 θα κατεβάσεις το αρχείο που σου ζητάει και θα το βαλεισ εκεί σύροντας το απο εκεί που το κατέβασες στις επεκτάσεις
joepower Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Γιαννη σε ευχαριστω ρε φιλε,ηταν τοσο ευκολο...να εισαι καλα
GiannisWalker Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ότι χρειαστείς στείλε μου μήνυμα φίλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα