SolicitedCrib4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Πήρα ένα μεταχειρισμένο αμάξι και έχει για τηλεχειριστήριο του συναγερμού αυτό της φωτογραφίας. Ξέρει κάποιος απο ποια εταιρία ειναι; Αυτό με τα άσπρα κουμπιά, όχι το κλειδί.
matman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εγώ που είχα το ίδιο χειριστήριο η μάρκα ήταν cobra. Τώρα αν το έχουν και άλλες εταιρίες θα σε γελασω... Sent from my iPhone using Insomnia
angmar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μια απ' τα ίδια, σε fordακι ενός φίλου είχε συναγερμό αντιπροσωπείας με ίδιο χειριστήριο και ήταν cobra. Απ ότι φαίνεται είναι δημοφιλές χειριστήριο για τους cobra http://goo.gl/G1oy0p
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Και εγω εχω βαλει σε δυο μεταχειρισμενα που πηρα και ειναι cobra Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2013 από Γιάννης Platano
SolicitedCrib4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έχω και ένα χειριστήριο gt alarm που δεν το χρησιμοποιώ. Μπορώ να το συγχρονίσω με αυτόν τον συναγερμό;
kage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 αν ηταν cobra θα το γραφε απο πισω... τεσπα δες μπροστα στην μηχανη στην βαση τι μαρκα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα