nicoc89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Παρολ αυτα καποιοι περιεργοι το απορριπτουν αυτο και συνιστουν βαρη... δεν ειναι περίεργοι , έχουν διαφορετικά γούστα και ο καθένας προτείνει αυτό που αρέσει στον ίδιο και θεωρεί καλό
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 υπαρχουν παντως μελετες που δειχνουν οτι η επαφη με την φυση σε γενικες γραμμες βοηθαει στην καλυτερευση της ψυχολογικης καταστασης των ανθρωπων. εκτος βεβαια αν εχεις αλλεργιες οποτε εκει θες να τα καψεις ολα
walkerr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 δεν ειναι περίεργοι , έχουν διαφορετικά γούστα και ο καθένας προτείνει αυτό που αρέσει στον ίδιο και θεωρεί καλό Ειναι περιεργοι γιατι αρχιζουν και βριζουν οποιον δε συμφωνει μαζι τους. 1
nicoc89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 ελπίζω να μη δούμε κανενα μήνυμα "παιδιά οκ ,μια ερευνα κάνω και άνοιξα το θέμα"καταλαβαίνεται τι θέλω να πω ε?ας χαλαρώσουμε λίγο , ο OP ειναι ο μόνος που ξέρει τι του αρέσει και αυτός θα διαλέξει τι θα κάνει ...peace
alex_000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 δεν ειναι περίεργοι , έχουν διαφορετικά γούστα και ο καθένας προτείνει αυτό που αρέσει στον ίδιο και θεωρεί καλό Δεν είναι έτσι, τυχάνει τα βάρη να είναι η γυμναστική που τεριάζει στην περίπτωσή του καθώς πάνε χέρι χέρι με αύξση σωματικού βάρους. και άλλα αθλήματα μας αρέσουν αλλά δεν τα προτείνουμε γιατί δεν τεριάζουν με την περίπτωση. ελπίζω να μη δούμε κανενα μήνυμα "παιδιά οκ ,μια ερευνα κάνω και άνοιξα το θέμα" καταλαβαίνεται τι θέλω να πω ε? το να γίνεται 10σελιδο θρεντ σε TS που δεν ξαναεμφανίζεται μετα το 3ο post είναι classic
_chris_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 ελπίζω να μη δούμε κανενα μήνυμα "παιδιά οκ ,μια ερευνα κάνω και άνοιξα το θέμα" το να γίνεται 10σελιδο θρεντ σε TS που δεν ξαναεμφανίζεται μετα το 3ο post είναι classic δε κάνω καμιά έρευνα ρε παιδιά χαλαρώστε. σοβαρά μιλάω. χθες άνοιξα το θέμα και ψάχνω να βρω και καμιά δουλειά οπότε δε μπορώ να μπαίνω κάθε ώρα. μην είστε τόσο καχύποπτοι. η γυμναστική ποτέ δε μου άρεσε οπότε δε νομίζω να πάω γυμναστήριο. είναι και το οικονομικό στη μέση. δε θέλω να κάνω σωματάρα εξάλλου. πότε δεν είχα "σώμα". ξέρω ότι πρέπει να τρώω. απλά ζήτησα συμβουλές για τροφές που θα έχουν καλύτερο και γρήγορο αποτέλεσμα. πχ μπανάνες, ταχίνι, μέλι, ζυμαρικά.... έχω βάλει σαν αρχικό στόχο να φτάσω τα 60 μέχρι τέλος του χρόνου. (~10 κιλα σε 3 μήνες) Δε ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό. απο εκεί και πέρα βλέπουμε. ας πάρω μερικά κιλά και σκεφτόμαστε μετά την γυμναστική
nicoc89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 για άλλο λόγο το είπααρκετοί ψάχνουν λύση και στο τέλος ξενερώνουν με τις απαντήσεις(που φτάνουμε στο ποιος την έχει μεγαλύτερη αντι να βοηθάμε) και ρίχνουν ενα "ερευνα έκανα' για να λήξει εκεί το θέμα καλή συνέχεια σε οτι αποφασίσεις
alex_000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 δε κάνω καμιά έρευνα ρε παιδιά χαλαρώστε. σοβαρά μιλάω. χθες άνοιξα το θέμα και ψάχνω να βρω και καμιά δουλειά οπότε δε μπορώ να μπαίνω κάθε ώρα. μην είστε τόσο καχύποπτοι. η γυμναστική ποτέ δε μου άρεσε οπότε δε νομίζω να πάω γυμναστήριο. είναι και το οικονομικό στη μέση. δε θέλω να κάνω σωματάρα εξάλλου. πότε δεν είχα "σώμα". ξέρω ότι πρέπει να τρώω. απλά ζήτησα συμβουλές για τροφές που θα έχουν καλύτερο και γρήγορο αποτέλεσμα. πχ μπανάνες, ταχίνι, μέλι, ζυμαρικά.... έχω βάλει σαν αρχικό στόχο να φτάσω τα 60 μέχρι τέλος του χρόνου. (~10 κιλα σε 3 μήνες) Δε ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό. απο εκεί και πέρα βλέπουμε. ας πάρω μερικά κιλά και σκεφτόμαστε μετά την γυμναστική Πλακα κάναμε έτσι και αλλιώς και όταν γίνεται αυτό δεν φτέει ο TS στο insomnia τα 10 σελιδα flame wars γινονται απο μια πρόταση. Το πόσο αυξάνει η χάνει βάρος κάποιος κανονίζεται απο τις θερμίδες που τρώει. Αν θες τα πιο αποδοτικά φαγητά για να βάλεις βάρος είναι αυτά που έχουν περισσότερες θερμίδες. Δεν μπορείς ομως να τρέφεσαι μόνο με αυτά καθώς δεν είναι καλά για την υγεία (δεν γίνεται να τρώς μόνο pizzes και προφιτερόλ). Μπορείς να δοκίμασεις να βάζεις ελαιόλαδο σε οτιδήποτε σπιτικό τρώς (σαλάτες , κρέατα , και ζυμαρικά ακόμα) αυτός είναι ενας σχετικά υγιείς τρόπος να λαμβάνεις πολύ περισσότερες θερμίδες απο το κανονικό με τα γευματά σου. Το ρύζι και τα μακαρόνια επίσης είναι τιγκα στους υδατάνθρακες και έχουν άπειρες θερμίδες, τρώγε αβέρτα. Προσπάθησε επίσης να πίνεις θερμίδες δηλαδή πολούς χυμούς φρούτων και σοκολατούχα γάλατα , αυτά θα σε παχύνουν πολύ δεν είναι καθόλου αθώα είναι τίγκα στην θερμίδα. Απο ανθυγιεινούς είναι απλά τα πράματα, τηγανητό φαγητό με πολά λίπη και γλύκα , όλων των ειδών. Συπλήρωνε την διατροφή σου με αυτά μέχρι να πάρεις λίγο βάρος αλλά μην το παρακάνεις.
SR20DET Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 φιλε TS είμαι κοντά στο σωματότυπό σου (1,73- 65kg) και μια ζωή προσπαθώ να παχύνω αλλά τα χάνω πολύ εύκολα μετά από λίγο. Κάποια στιγμή είχα αρρωστήσει/πέσει στο κρεβάτι άσχημα από κρύωμα και λόγο της καταπόνησης είχα χάσει 5+kg σε 10 μέρες. Αυτό που βοήθησε πολύ ήταν τα μπιφτέκια! Έτρωγα από 2 σε κάθε μεσημεριανό + βραδινό ΕΠΙΠΛΕΟΝ του κανονικού γεύματος με το ζόρι. Σε 10 μέρες είχα πάρει πάλι τα πάνω μου και συνέχισα να παίρνω μέχρι που σιχάθηκα το μπιφτέκι. Είναι ευκολότερο να το τρως σε σχέση με μαγειρευτό κόκκινο κρέας που είναι αυτό που χρειάζεσαι. Λογικά θα χεις και καμιά αβιταμίνοση οπότε καλό να τρως και φρούτα/λαχανικά ή να πάρεις καμια βιταμίνη (σκευασμα). Γυμναστική άστη για αρχή μέχρι να νιώσεις δυνατός πάλι.
Pa0ki Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 έχω βάλει σαν αρχικό στόχο να φτάσω τα 60 μέχρι τέλος του χρόνου.(~10 κιλα σε 3 μήνες) Δε ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό. Πανελλήνιες δε δίνεις, γκόμενα που χώρισε δεν είσαι, οπότε το κόβω λίγο δύσκολο να πάρεις 10 κιλά σε 3 μήνες 2
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Πανελλήνιες δε δίνεις, γκόμενα που χώρισε δεν είσαι, οπότε το κόβω λίγο δύσκολο να πάρεις 10 κιλά σε 3 μήνες μεγαλες αληθειες
vk13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Eγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει απαραίτητα ο φίλος να φτιάξει την εξωτερική του εικόνα πέρα από το ότι πρέπει να φάει (και αυτό είναι το ζητούμενο). 1
nicoc89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 δεν ειναι θέμα εμφάνισης το βασικό , αυτό το συζητάμε γιατι αναφέρθηκε η κακή ψυχολογία κτλ αλλα και δεν ειναι ζητούμενο να φάει γενικά αλλα να φάει σωστά . για να στο πω απλά αμα έχετε ίδιο ύψος και είναι 50kg και εσύ 60 με 10 kg λίπος παραπάνω απο αυτόν εισαι σε χειρότερη μοίρα . μπορεί να είσαι και οι δύο κάτω απ τα "κανονικά" κιλά αλλα έχει σημασία το bf του σώματος.το παραπανίσιο λίπος ειναι σκουπίδια που τα κουβαλάς χωρίς λόγο (εκτός αν περιμένεις να γίνει πόλεμος και φτιάχνεις απόθεμα )και ο OP θέλει να να φτάσει σε σωστά κιλά . Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία . Εκτός αυτού αν πλακωνόταν κ έτρωγε λάθος θα αποκτούσε αρκετά προβλήματα και σοβαρά . και το βασικό να μην γίνει skinny fat μην κοιτάτε μόνο τα κιλά τέλος πάντων απο αυτά που έγραψε δεν παίζει τέτοιο θέμα 1
walkerr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 φιλε TS είμαι κοντά στο σωματότυπό σου (1,73- 65kg) και μια ζωή προσπαθώ να παχύνω αλλά τα χάνω πολύ εύκολα μετά από λίγο. Κάποια στιγμή είχα αρρωστήσει/πέσει στο κρεβάτι άσχημα από κρύωμα και λόγο της καταπόνησης είχα χάσει 5+kg σε 10 μέρες. Αυτό που βοήθησε πολύ ήταν τα μπιφτέκια! Έτρωγα από 2 σε κάθε μεσημεριανό + βραδινό ΕΠΙΠΛΕΟΝ του κανονικού γεύματος με το ζόρι. Σε 10 μέρες είχα πάρει πάλι τα πάνω μου και συνέχισα να παίρνω μέχρι που σιχάθηκα το μπιφτέκι.................. Τα κιλα που λες τα πηρες σε κοιλια?
SR20DET Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τα κιλα που λες τα πηρες σε κοιλια? Δεν θυμάμαι να τα πήρα τόσο σε κοιλιά ώστε να το παρατηρήσω, αλλά χαρακτηριστικά θυμάμαι πως στα πόδια και στου ώμους/στήθος είχαν αρχίσει να φαίνονται τα κόκκαλα και ξανακρύφτηκαν όταν ξαναπήρα κιλά (είχα φτάσει τα 53 το κατώτερο). Βέβαια έκανα κ λίγο ελαφριά γυμναστική για να τονωθώ λίγο μετά την ακινησία 2 εβδομάδων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα