evoracing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλεις λεφτά από το internet? Ψάχνω κάτι ή κάποια συνεργασία με κάποιο site για να βγάλω κάποιο χαρτζιλίκι. Αυτό που κάνω καλά είναι να γράφω γρήγορα και αρκετές γνώσεις από κάποια προγράμματα.Έχετε κάτι στο νου σας?Αυτά τα site που σου λένε ότι ξεκινάς παίρνοντας κάποια λεφτά (0,50€) την εβδομάδα και μπορείς να βγάλει εως και 500€ τον μήνα καλύτερα να τα αποφύγουμε γιατί τις περισσότερες φορές είναι υπέρψέματα...!Βασικά εμένα δεν με ενδιαφέρει να είναι αποκλειστικά από το PC γενικός, απλά να είναι από το σπίτι γιατί δεν με βολεύει και πολύ το πρόγραμμα μου για εξωτερική δουλειά...
parasaser Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 φίλε εσύ ασχολήσου με την γραφιστική, σχεδίασε πχ διάφορα πράγματα κάνε και ένα σίτε που να λες τι αναλαμβάνεις 1
evoracing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Θα μπορούσα εύκολα να τα πουλήσω στο http://www.turbosquid.com/ αλλά μου είπαν ότι μπορούν να βρουν άμα το πρόγραμμα που δημιουργήθηκε είναι αυθεντικό και εγώ δύστυχος δεν το έχω. Κάνει και το ρημάδι 1,5k..! Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να κάνω κάτι και μετά να έχω πρόβλημα. Τα project τα έχω όλα και είναι γύρο στα 45.!
scullyist Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ποιος σου το είπε αυτό περί αυθεντικού προγράμματος?...Τεσπα, αφού είσαι στα 3d: http://3docean.net/ Και μια εύρεση δε βλάπτει, τα ίδια λέμε 100 φορές =P
evoracing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καλά site για να τα πουλήσω υπάρχουν δε λέω απλά το θέμα μου είναι αυτό. Θα έχω κάποιο πρόβλημα που δεν είναι το original?Εγώ είμαι ποιο συγκεκριμένος ...
scullyist Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Στο Envato, 1000000+++% όχι.Προφανώς κανείς δεν κάνει και ανακοίνωση με τι δουλεύει, διότι εκεί θα λάβει την Politically correct απάντηση που θα καλύπτει νομικά τα νώτα τους, αλλά πρακτικά δεν ρωτάνε, δεν τους απασχολεί, δεν τίθεται ποτέ τέτοιο θέμα.Και ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό (γίνεται κιόλας κάτι τέτοιο ή είναι αρβύλα που σου είπε κάποιος... δεν ξέρω) ούτε για άλλα παρόμοια σάιτ, αλλά τεσπα στο envato δεν παίζει.
evoracing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Και πουλάει? Ρίξε μια ματιά στα project μου στο DeviantArt στην υπογραφή μου για να δεις σε τι βαθμό βρίσκομαι...
Pintsie Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 www.freelancer.com πληρώνεις σε αυτό; Έκανα προφίλ και πήγα να κάνω bid για μία δουλειά και μου είπε πως πρώτα πρέπει να πάρω κάποιο τεστ. αλλιώς δεν με άφηνε. και πλήρωνες.
evoracing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Στο Envato, 1000000+++% όχι. Προφανώς κανείς δεν κάνει και ανακοίνωση με τι δουλεύει, διότι εκεί θα λάβει την Politically correct απάντηση που θα καλύπτει νομικά τα νώτα τους, αλλά πρακτικά δεν ρωτάνε, δεν τους απασχολεί, δεν τίθεται ποτέ τέτοιο θέμα. Και ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό (γίνεται κιόλας κάτι τέτοιο ή είναι αρβύλα που σου είπε κάποιος... δεν ξέρω) ούτε για άλλα παρόμοια σάιτ, αλλά τεσπα στο envato δεν παίζει. Να σε ρωτήσω... Για παράδειγμα αυτή την ζάντα πόσο θα μπορούσα να την πουλήσω?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Τελικά υπάρχει κάποιος τρόπος να βγάλεις λεφτά από το internet? Ψάχνω κάτι ή κάποια συνεργασία με κάποιο site για να βγάλω κάποιο χαρτζιλίκι. Αυτό που κάνω καλά είναι να γράφω γρήγορα και αρκετές γνώσεις από κάποια προγράμματα. Έχετε κάτι στο νου σας? Αυτα που κανεις, το κανουν πολλοι. Παρα πολλοι. Καποια πιο εξειδικευμενη γνωση ισως και να σε βοηθουσε, αλλα η γρηγορη πληκτρολογηση και η "αρκετη γνωση καποιων προγραμματων" δεν νομιζω οτι εχουν τοση ελλειψη, ωστε να τους προσφερεται εργασια ακομα κι απτο σπιτι.
evoracing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Γραφίστας... Δεν το κάνουν και πολλοί (τουλάχιστον σε αυτό το πρόγραμμα). Ναι οκ το καταλαβαίνω απλά πολλοί λένε επίσης "εεε τι θα γράψω ώρες για να βγάλω 100€ τον μήνα?"...
scullyist Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δεν αποφασίζεις εσύ τις τιμές, αλλά αυτοί. Μπες και τσέκαρε στις αντίστοιχες κατηγορίες πόσο τιμολογούνται/ή κατά πόσο πουλάνε αντίστοιχα projects με τα δικά σου. Ή ποιες κατηγορίες πουλάνε γενικότερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα