thelos257 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Την καλησπερα μου σε ολα τα παιδια του φορουμ θα ηθελα την βοηθεια σας για να μαθω γιατι αργει ο υπολογιστης μου να ανοιξει στην Γλωσσα απο τον πινακα ελεχου ειτε οταν παω να ορισω την Αγγλικη (Ηνωμενων Πολιτιων και Ηνωμενου Βασιλειου) ως Κυρια γλωσσα του υπολογιστη παταω πανω στο Ορισμος αυτης της γλωσσας ως κυριας αργει να μου εμφανισει την αποσυνδεση για να εφαρμοστη και δεν ξερω το γιατι πραγματικα. Εχω Intel Core i7 870 @2,93Ghz επεξεραστη Σκληρο δισκο: 1TeraByte Μνημη RAM: 4GigaByte Τυπος Συστηματος: 64άρια φυσικα. Καρτα γραφικων: NVIDIA GeForce GT 220. Μοντελο υπολογιστη: Dell Studio XPS 8100. Τι να κανω ρε παιδια για την επιλυση του προβληματος μου ; Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Καταρχας θελεις να αλλαξεις την γλωσσα του keyboard ή τη γλωσσα του συστηματος(windows)? Τι εννοεις αργει?Ποση ωρα κανει για να αλλαξει η γλωσσα! Να εχεις υποψη την πρωτη φορα που εγκαθηστας μια νεα γλωσσα κανει αρκετη ωρα!
thelos257 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Καταρχας θελεις να αλλαξεις την γλωσσα του keyboard ή τη γλωσσα του συστηματος(windows)? Τι εννοεις αργει?Ποση ωρα κανει για να αλλαξει η γλωσσα! Να εχεις υποψη την πρωτη φορα που εγκαθηστας μια νεα γλωσσα κανει αρκετη ωρα! Καλησπερα εκτορ7 οταν παταω πανω στο εικονιδιο γλωσσας στον πινακα ελεχου εκει αργει να ανοιξει.
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα εκτορ7 οταν παταω πανω στο εικονιδιο γλωσσας στον πινακα ελεχου εκει αργει να ανοιξει. Σε αλλες επιλογες του πινακα ελεγχουν εχεις γρηγορη προσβαση? 1
thelos257 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Σε αλλες επιλογες του πινακα ελεγχουν εχεις γρηγορη προσβαση? Ναι θα μπορουσα να πω.
ektor7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ναι θα μπορουσα να πω.Ποσες γλωσσες συστηματος(οχι για keyboard) εχεις εγκατεστημενες και ποιες?Γιατι ισως να καθυστερει για να τις προετοιμασει!
thelos257 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Ποσες γλωσσες συστηματος(οχι για keyboard) εχεις εγκατεστημενες και ποιες? Γιατι ισως να καθυστερει για να τις προετοιμασει! Εχω εγκαταστησει τις ακολουθες: Ελληνικα (ηταν προεγκαταστημενα απο το dvd των windows 8 pro with media center) Αγγλικα Ηνωμενων Πολιτειων (την εβαλα εγω) Αγγλικα Ηνωμενου Βασιλειου (την εβαλα εγω παλι )
ektor7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Εχω εγκαταστησει τις ακολουθες: Ελληνικα (ηταν προεγκαταστημενα απο το dvd των windows 8 pro with media center) Αγγλικα Ηνωμενων Πολιτειων (την εβαλα εγω) Αγγλικα Ηνωμενου Βασιλειου (την εβαλα εγω παλι ) Γιατι εχει δυο γλωσσες στα αγγλικα?Μπορεις να εχεις μονο τη μια και να προσθεσεις τα keyboards και των δυο! Αλλα ειναι περίεργο που σου καθυστερει μονο την επιλογη για την γλωσσα και ολα τα αλλα ειναι νορμάλ! Δοκίμασε με ολες τις γλωσσες και πες μας σε ποια γλωσσα δεν αντιμετωπιζεις το προβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα