Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες! 

Πριν αρκετά χρόνια, είχαμε πάρει μια krups εσπρεσιερα (αρκετα ακριβη) η οποία πρόσφατα σταμάτησε να βγαζει τον καφε συνεχομενα. Τον εβγαζε δηλαδη σταγονα σταγονα, με αποτελεσμα να μην εχει ο καφες καιμακι και μαλιστα απο ενα σημειο και μετα, εβγαζε σχεδον καθαρο νερο. Την περασα 5 μπουκαλια ξυδι και δεν ειχαμε αποτελεσμα, οποτε την ανοιξα και αφου ειδα την αντλια σε μαυριο χαλι απ τα αλατα, παραγγειλα μια και σημερα την εβαλα. Η μηχανη ομως συνεχιζει τα δικα της. Την εχω ανοιξει παντου και την εχω καθαρισει. Τι μπορει να συμβαινει; Να την πεταξω καλυτερα; 

Δημοσ.

Με 50 ευρώ v-power σε οποιοδήποτε πρατήριο shell δίνεις άλλα 20 ευρώ και παίρνεις καινούργια Krups Dolce Gusto. Προχτές την πήρα και είναι πάρα πολύ καλή.

• Like 1
Δημοσ.

Με 50 ευρώ v-power σε οποιοδήποτε πρατήριο shell δίνεις άλλα 20 ευρώ και παίρνεις καινούργια Krups Dolce Gusto. Προχτές την πήρα και είναι πάρα πολύ καλή.

Φιλε υπαρχει καποια αναφορα στο διαδικτυο γι αυτο που αναφερεις?

Δημοσ.

Με την αγορά 20 λίτρων Shell V-Power Racing ή Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel, οι κάτοχοι της κάρτας Smart Club αποκτούν το νέο μπλοκ εκπτωτικών κουπονιών με προσφορές από περισσότερες αγαπημένες εταιρείες!

http://www.coralenergy.gr/NewsItem.aspx?a_id=176&nc_id=11&ni_id=117

Google is your friend!

Άκυρο η προσφορά αυτή έχει λήξει, και ήταν για 15% έκπτωση στις καφετιέρες Dolce Gusto.

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα απόθεμα και τις δίνουν γιατί έχουν πάρα πολλές. Εγώ την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα. Krups Dolce Gusto κόκκινη.

Δημοσ.

Δυστυχως ειμαι απο επαρχια και δεν εχουμε shell εδω. Καποια προταση για να φτιαξω την μηχανη που εχω ηδη; 

Δημοσ.

http://www.coralenergy.gr/NewsItem.aspx?a_id=175&nc_id=11&ni_id=139

την πήρα και εγω προχθές. Πολύ καλή! Προσοχή μόνο, δεν περιέχει μέσα ουτε ενα καφε για δείγμα!

επεξηγηση:

ουσιαστικά, για κάποιον που σκοπευεινα βάλει 40 ευρω απλή βενζίνη ειναι ενα επιπλέον κοστος 10 ευρω για την αγωνιστική και 19,90 το κοστος της καφετιέρας, σύνολο 30 ευρω!

Εχει παίξει πέρσι στα 39 σε mediamarkt και κώτσο με starter kit για αυτο και κατ εμε δεν θεωρείται ιδιαίτερη προσφορα...

• Like 1
Δημοσ.

για να καταλάβω κάτι...

συγκρίνετε την επισκευή μιας ακριβής εσπρεσιέρας (όπως λέει το παλικάρι, δεν έχω ακόμα καταλάβει κατηγορία τιμής) με μια πάμφθηνη καφετιέρα με κάψουλες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...