1ronma1den Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα ,θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις απο θεσσαλονικη , επειδη η σχολη θα ειναι στην περιοχη Περαια, αν βολευει να νοικιασω στο κεντρο θεσσαλονικης ,κ αν υπαρχει μεταφορικο μεσο για Περαια καθημερινα..επισης , θα ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι "φθηνες" περιοχες γιατι εχω αρκετα μεγαλη οικονομικη στενοτητα ,στα προθυρα δηλαδη να μην ανεβω για σπουδες , και θα ηθελα αν γινεται να μου προτεινετε καποιες ιδεες για φτηνη ενοικιαση, ζωη κλπ στην θεσσαλονικη..ξερω ρωταω με πολυ δυσκολο και παραλογο τροπο αλλα ετσι εχει η κατασταση..ευχαριστω εκ των προτερων..
Porg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δεν βολεύει τόσο κέντρο, θα θέλεις αρκετή ώρα να πας με λεωφορείο αν δεν κάνω λάθος έχει και μετεπιβίβαση. Στη Περαία θα βρεις σίγουρα οικονομικό σπίτι αλλά δεν έχει ζωή Για σεφ θα πας;
arxaggelos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Όπως τα λέει ο αποπάνω. Για Περαία από το κέντρο μόνο με μετεπιβίβαση στο ΙΚΕΑ, οπότε αν μείνεις οπουδήποτε κέντρο πρέπει να περνάει ένα από τα πυκνά λεωφορεία του ΙΚΕΑ, πχ το 3. Να ξέρεις ότι και πάλι θα θέλεις στάνταρ 45', μην πω κα παραπάνω. Μια μέση λύση είναι να πας ανατολικά, στην περιοχή της Καλαμαριάς αμέσως πριν το 3 βγει από το "κέντρο" (όπου έχει περάσει την πολλή κίνηση και μένει πολύ λιγότερος δρόμος για ΙΚΕΑ) αλλά εκεί είναι τσουχτερά τα ενοίκια σε σχέση πχ με Δελφών, Γαλλικό Ινστιτούτο, Μπότσαρη κλπ που περνάει το 3. Δες περιοχή Μαρτίου θα έλεγα εγώ, μια μέση λύση αν πρόκειται να παίρνεις το 3. Μπορείς να δεις τις διαδρομές όλων των αστικών σε Google Maps στο site του ΟΑΣΘ. Η Περαία είναι ωραία περιοχή (δεν ξέρω πού πάνε τα νοικια) αλλά δεν έχει τη ζωή του κέντρου, και ειδικά τη φοιτητική.
Salonikios933 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Έχει πολύ κίνηση η πολη φίλε. Είναι η χειρότερη πόλη στην Ελλάδα σε θέμα κίνησης και ΜΜΕ. Κοινός δεν έχει τίποτα μόνο λεωφορείο. Δηλαδή υπολόγισε στην καλύτερη ημέρα, , κέντρο Περαία...1-1.5 ωρα . Εγώ τούμπα έως βαρδαρη πρωί κάνω 40 λεπτά. Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Adon1s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Η απόσταση κέντρο - Περαία είναι απαγορευτικά μεγάλη για αστική συγκοινωνία . Καλύτερα να ψάξεις προς τα Νότια της πόλης , απο Ντεπώ και πέρα . Με το 3ρι πας ΙΚΕΑ και αποκει παιρνεις το λεοφωρείο της Περαίας . Αλλα και πάλι , το μισάωρο το θες πανω κατω ( πιστευω )
1ronma1den Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 για μαγειρας οχι σεφ , ναι αλλα εχω κατι φιλαρακια στο κεντρο και μου λεγαν εφοσον η σχολη δεν ειναι παρα πολλες ωρες και ειναι μονο 2 χρονια θα βολευε να βρω ενα σπιτι σε φτηνο μερος προς ανατολικα τις θεσσαλονικης , και αν γινοταν και συγκατοίκηση αλλα βεβαια , καλαμαρια ειναι ακριβα και λιγα τα στουντιο..ευχαριστω πολυ παντως!και να νοικιασω περαια δεν με νοιαζει παντως αρκει να μπορω να κατεβαινω κεντρο..υπαρχουν μεσα πχ σαν την αθηνα? 12 βραδυ 7 πρωι κλπ?
Adon1s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Απο άποψη συγκοινωνίας και απόστασης , καλύτερα να βρείς σπίτι προς Νότια της πόλης ( Καλαμαριά κλπ ) Αλλα απο άποψη ενοικίων , καλύτερα προς Ανατολικά ( Απο Τούμπα και προς Πυλαία δηλαδή ). Στην περίπτωση αυτη βέβαια θα υπάρχει ταλαιπωρία γιατί θα πρέπει να κατέβεις απο κάπου που περνάει πχ 2ρι ή 3ρι για να πας ΙΚΕΑ .
Porg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 http://m.oasth.gr/ σε βολεύουν σίγουρα 71 και 72 η πρώτη λέει είναι απευθείας για κέντρο.Δεν το ήξερα, μπορεί να έχει λίγα δρομολόγια
saks80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 αν μεινεις περαια θα ειναι σα να μενεις σε χωριο.μονο τσιπουραδικα και καθολου ζωη.η καλυτερη λυση στην περιπτωση σου ειναι προς μαρτιου μερια αλλα τα νοικια δεν ειναι ιδιαιτερα φτηνα εκει. για μαγειρας οχι σεφ , ναι αλλα εχω κατι φιλαρακια στο κεντρο και μου λεγαν εφοσον η σχολη δεν ειναι παρα πολλες ωρες και ειναι μονο 2 χρονια θα βολευε να βρω ενα σπιτι σε φτηνο μερος προς ανατολικα τις θεσσαλονικης , και αν γινοταν και συγκατοίκηση αλλα βεβαια , καλαμαρια ειναι ακριβα και λιγα τα στουντιο..ευχαριστω πολυ παντως!και να νοικιασω περαια δεν με νοιαζει παντως αρκει να μπορω να κατεβαινω κεντρο..υπαρχουν μεσα πχ σαν την αθηνα? 12 βραδυ 7 πρωι κλπ? οχι.αν πεις να βγεις βραδυ κεντρο μετα θα περιμενεις τα πρωτα πρωινα για να γυρισεις.αν θες να επιστρψεις πριν τις 6 δεν εχει συγκοινωνια.το θεμα ειναι οτι αν οι φιλοι σου μενουν κεντρο θα βαριεσε να πας εστω για ενα καφε γιατι θες 2 ωριτσες πανε ελα.τα αστικα θεσσαλονικη και ειδικα αν εχει κινηση ειναι οτι χειροτερο.
mary Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 http://m.oasth.gr/ σε βολεύουν σίγουρα 71 και 72 η πρώτη λέει είναι απευθείας για κέντρο.Δεν το ήξερα, μπορεί να έχει λίγα δρομολόγια Το 71 λειτουργει μόνο Ιουλιο- Αυγουστο σαν εκτακτη γραμμή για τα μπάνια του λαού....
mylo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Απο άποψη συγκοινωνίας και απόστασης , καλύτερα να βρείς σπίτι προς Νότια της πόλης ( Καλαμαριά κλπ ) Αλλα απο άποψη ενοικίων , καλύτερα προς Ανατολικά ( Απο Τούμπα και προς Πυλαία δηλαδή ). Στην περίπτωση αυτη βέβαια θα υπάρχει ταλαιπωρία γιατί θα πρέπει να κατέβεις απο κάπου που περνάει πχ 2ρι ή 3ρι για να πας ΙΚΕΑ . η καλαμαριά είναι ανατολικα. νοτια της πολης δεν υπαρχει τπτ παρά μόνο ο θερμαικός
mary Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ναι ειναι και αυτο. Ο Adon1s το κοιτάει αλλιως το θεμα 1
1ronma1den Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 αν μεινεις περαια θα ειναι σα να μενεις σε χωριο.μονο τσιπουραδικα και καθολου ζωη.η καλυτερη λυση στην περιπτωση σου ειναι προς μαρτιου μερια αλλα τα νοικια δεν ειναι ιδιαιτερα φτηνα εκει. οχι.αν πεις να βγεις βραδυ κεντρο μετα θα περιμενεις τα πρωτα πρωινα για να γυρισεις.αν θες να επιστρψεις πριν τις 6 δεν εχει συγκοινωνια.το θεμα ειναι οτι αν οι φιλοι σου μενουν κεντρο θα βαριεσε να πας εστω για ενα καφε γιατι θες 2 ωριτσες πανε ελα.τα αστικα θεσσαλονικη και ειδικα αν εχει κινηση ειναι οτι χειροτερο. οχι μπορω να μενω βραδυα εκει, εννοω πχ τελειωσα το πρωι , ξεκιναω μεσημερι για να κατεβω κεντρο , μετα το πρωι θα εχει συγκοινωνια να παω σχολη?
mary Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Τα λεωφορεια του οασθ ξεκιναν δρομολογια απο τις 5:30 το πρωι περιπου
Adon1s Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Καθαρά γεωγραφικά , απλά για να μην κοροϊδεύω τον κόσμο που ρωτάει και δεν ξέρει πολλά πολλά απο Θεσσαλονίκη . Εξακολουθείς να πιστεύεις οτι Νότια δεν είναι τίποτα πέρα απο Θάλασσα ; Και η Ελλάδα είναι Ανατολικά της Τουρκίας ξερωγω , γιατι έτσι .. Βασική Γεωγραφία , Τρίτης Δημοτικού , υπόψιν .... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα