mithrid Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εχω μια φιλη εγκυο στον 6ο μηνα,δεν ειναι παντρεμενη και ειναι μακροχρονια ανεργη δηλωμενη στα μητρωα οαεδ. Δικαιουται επιδομα μητροτητας ή καποιο οικονομικο βοηθημα?
sphinxgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 χμμμ κάτι μου λέει πως όχι, αν είναι κάτω απο 45...
mithrid Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ειναι 37 Δηλαδη πρεπει να ειναι 45 και πανω και να γεννησει για να παρει το επιδομα?Με εστειλες αδιαβαστο....
sphinxgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 δεν έχει σχέση με γέννα αυτό που έχω στο μυαλό μου, τουλάχιστον όχι ιδιαίτερη http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=503&Itemid=372&lang=el
mithrid Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 δεν έχει σχέση με γέννα αυτό που έχω στο μυαλό μου, τουλάχιστον όχι ιδιαίτερη http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=503&Itemid=372&lang=el Οντως δεν εχει σχεση Θεωρειται δευτερευων ζητημα στο κεντρικο ερωτημα μου αλλα σε ευχαριστω για τον κοπο σου Με ενδιαφερει η οικονομικη ενισχυση εγκυου γυναικας με οποια ορολογια συνεπαγεται
REDODIN7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Εχω μια φιλη εγκυο στον 6ο μηνα,δεν ειναι παντρεμενη και ειναι μακροχρονια ανεργη δηλωμενη στα μητρωα οαεδ. Δικαιουται επιδομα μητροτητας ή καποιο οικονομικο βοηθημα? Νομιζω κατι υπαρχει ειδικα, γενικα δικαιουται επιδομα τεκνων.
mithrid Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Νομιζω κατι υπαρχει ειδικα, γενικα δικαιουται επιδομα τεκνων. Αυτο δεν με βοηθαει πουθενα,,,Θελω links να μαζεψω και σχετικες πληροφοριες αν δυναται.
REDODIN7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Αυτο δεν με βοηθαει πουθενα,,,Θελω links να μαζεψω και σχετικες πληροφοριες αν δυναται. Θα κοιταξω και οτι βρω θα το ποσταρω EDIT Λοιπον βρηκα αυτο δυστηχως απο οτι φαινεται το κρατος δεν εχει ειδικη μεριμνα http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=120913 Επισης να και τα τηλεφωνα καποιον οργανισμων που μπορουν να σου δωσουν πιο πολλες πληροφοριες Κέντρο Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα» 213 2015700 Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων 213 1511114-121
mithrid Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Απλα θελω πληροφοριες σχετικες με τα δεδομενα μου.Μην μου ποσταρετε οτι κατεβατο βρειτε σε σαιτ γιατι θα μπερδευτω πιο πολυ. Εκτιμω το ενδιαφερον σας για βοηθεια και σας ευχαριστω
REDODIN7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Απλα θελω πληροφοριες σχετικες με τα δεδομενα μου.Μην μου ποσταρετε οτι κατεβατο βρειτε σε σαιτ γιατι θα μπερδευτω πιο πολυ. Εκτιμω το ενδιαφερον σας για βοηθεια και σας ευχαριστω Με λιγα λογια το μονο που δικαιουτε ειναι 45 ευρω το μηνα αν εχει εισοδημα κατω απο 3000 ευρω
LOULATRANS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 τι σχεση εχει το αν βοηθαει ο πατερας,με την ενισχυση του κρατους προς εναν πολιτη που εχει πληρωσει καποια ασφαλιστρα σε ενα κρατος και καλα προνοιας?εδω πληρωνουμε τους ρομα επιδοματα ,που δεν εχουν δωσει κυριολεκτικα μια στο κρατος........
DrLo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 χμμμ κάτι μου λέει πως όχι, αν είναι κάτω απο 45... Δηλαδή υπάρρχουν επιδόματα για εγγυες γυναίκες άνω των 45 ?!?
sphinxgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 τι σχεση εχει το αν βοηθαει ο πατερας,με την ενισχυση του κρατους προς εναν πολιτη που εχει πληρωσει καποια ασφαλιστρα σε ενα κρατος και καλα προνοιας?εδω πληρωνουμε τους ρομα επιδοματα ,που δεν εχουν δωσει κυριολεκτικα μια στο κρατος........ Η εποχή μας ΔΕΝ θέλει να κάνεις παιδιά. Φαίνεται απο τα πάντα, ακόμα και δουλευεις. Κ εσυ ρωτάς αν δίνει λεφτά όταν είσαι άνεργος, ανασφάλιστος και άγαμος???? Και αν αυτές είναι οι απορίες σου, ρωτάω και εγώ: Το παιδί μετά πως θα μεγαλώσει ?
mithrid Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Παιδια ξεφυγαμε λιγακι και ειναι αποκαρδιωτικο να σκεφτομαστε αρνητικα για την ζωη που θα ερθει. Τα προβληματα και τα εμποδια που αντιμετωπιζει ενα ατομο μεγαλωνοντας ειναι μερος της ζωης και αναποφευκτο κομματι της,καθως αυτα δημιουργουν και τον αναλογο χαρακτηρα του. Το αν θελει να αποκτησει καποιος παιδι ειναι θεμα αγαπης και οχι του λογιστηριου του κρατους. Το αν παρεχει το κρατος υποστηριξη σε μια αγαμη μητερα ειναι το θεμα μας που αφορα και το κρατικο κομματι.Οποτε μενουμε στα 45ε το μηνα ή υπαρχει και κατι αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα