Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια φιλη εγκυο στον 6ο μηνα,δεν ειναι παντρεμενη και ειναι μακροχρονια ανεργη δηλωμενη στα μητρωα οαεδ.

Δικαιουται επιδομα μητροτητας ή καποιο οικονομικο βοηθημα?

Δημοσ.

Ειναι 37 :shifty:

Δηλαδη πρεπει να ειναι 45 και πανω και να γεννησει για να παρει το επιδομα?Με εστειλες αδιαβαστο....

Δημοσ.

δεν έχει σχέση με γέννα αυτό που έχω στο μυαλό μου, τουλάχιστον όχι ιδιαίτερη

http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=503&Itemid=372&lang=el

Οντως δεν εχει σχεση :devil: Θεωρειται δευτερευων ζητημα στο κεντρικο ερωτημα μου αλλα σε ευχαριστω για τον κοπο σου ;)

Με ενδιαφερει η οικονομικη ενισχυση εγκυου γυναικας με οποια ορολογια συνεπαγεται :shifty:

Δημοσ.

Εχω μια φιλη εγκυο στον 6ο μηνα,δεν ειναι παντρεμενη και ειναι μακροχρονια ανεργη δηλωμενη στα μητρωα οαεδ.

Δικαιουται επιδομα μητροτητας ή καποιο οικονομικο βοηθημα?

Νομιζω κατι υπαρχει ειδικα, γενικα δικαιουται επιδομα τεκνων.

Δημοσ.

Νομιζω κατι υπαρχει ειδικα, γενικα δικαιουται επιδομα τεκνων.

Αυτο δεν με βοηθαει πουθενα,,,Θελω links να μαζεψω και σχετικες πληροφοριες αν δυναται.

Δημοσ.

Αυτο δεν με βοηθαει πουθενα,,,Θελω links να μαζεψω και σχετικες πληροφοριες αν δυναται.

Θα κοιταξω και οτι βρω θα το ποσταρω :)

EDIT

Λοιπον βρηκα αυτο δυστηχως απο οτι φαινεται το κρατος δεν εχει ειδικη μεριμνα

http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=120913

Επισης να και τα τηλεφωνα καποιον οργανισμων που μπορουν να σου δωσουν πιο πολλες πληροφοριες 

Κέντρο Προστασίας Παιδιού «Η Μητέρα» 213 2015700

Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων  213 1511114-121

Δημοσ.

Απλα θελω πληροφοριες σχετικες με τα δεδομενα μου.Μην μου ποσταρετε οτι κατεβατο βρειτε σε σαιτ γιατι θα μπερδευτω πιο πολυ.

Εκτιμω το ενδιαφερον σας για βοηθεια και σας ευχαριστω

Δημοσ.

Απλα θελω πληροφοριες σχετικες με τα δεδομενα μου.Μην μου ποσταρετε οτι κατεβατο βρειτε σε σαιτ γιατι θα μπερδευτω πιο πολυ.

Εκτιμω το ενδιαφερον σας για βοηθεια και σας ευχαριστω

Με λιγα λογια το μονο που δικαιουτε ειναι 45 ευρω το μηνα αν εχει εισοδημα κατω απο 3000 ευρω

Δημοσ.

τι σχεση εχει το αν βοηθαει ο πατερας,με την ενισχυση του κρατους προς εναν πολιτη που εχει πληρωσει καποια ασφαλιστρα σε ενα κρατος και καλα προνοιας?εδω πληρωνουμε τους ρομα επιδοματα ,που δεν εχουν δωσει κυριολεκτικα μια στο κρατος........

Δημοσ.

χμμμ κάτι μου λέει πως όχι, αν είναι κάτω απο 45...

Δηλαδή υπάρρχουν επιδόματα για εγγυες γυναίκες άνω των 45 ?!?

Δημοσ.

τι σχεση εχει το αν βοηθαει ο πατερας,με την ενισχυση του κρατους προς εναν πολιτη που εχει πληρωσει καποια ασφαλιστρα σε ενα κρατος και καλα προνοιας?εδω πληρωνουμε τους ρομα επιδοματα ,που δεν εχουν δωσει κυριολεκτικα μια στο κρατος........

Η εποχή μας ΔΕΝ θέλει να κάνεις παιδιά. Φαίνεται απο τα πάντα, ακόμα και δουλευεις. Κ εσυ ρωτάς αν δίνει λεφτά όταν είσαι άνεργος, ανασφάλιστος και άγαμος???? Και αν αυτές είναι οι απορίες σου, ρωτάω και εγώ: Το παιδί μετά πως θα μεγαλώσει ?

Δημοσ.

Παιδια ξεφυγαμε λιγακι και ειναι αποκαρδιωτικο να σκεφτομαστε αρνητικα για την ζωη που θα ερθει.

Τα προβληματα και τα εμποδια που αντιμετωπιζει ενα ατομο μεγαλωνοντας ειναι μερος της ζωης και αναποφευκτο κομματι της,καθως αυτα δημιουργουν και τον αναλογο χαρακτηρα του.

Το αν θελει να αποκτησει καποιος παιδι ειναι θεμα αγαπης και οχι του λογιστηριου του κρατους.

Το αν παρεχει το κρατος υποστηριξη σε μια αγαμη μητερα ειναι το θεμα μας που αφορα και το κρατικο κομματι.Οποτε μενουμε στα 45ε το μηνα ή υπαρχει και κατι αλλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...