loukasquack Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, θέλω να παραγείλω ένα Headset από το Ebay. Είναι από το Χονγκ Κονγκ και έχει free-shipping. Θα πρέπει να περάσει από τελωνείο;
hla Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Αν το στειλει με registered air mail και γραψει μικρη αξια στο δεμα <20 $ τοτε το πιο πιθανο ειναι να μην περασει, αλλα και παλι υπαρχει ενα ρισκο. Γιατι να μην το παρεις απο ευρωπη να εισαι σιγουρος; Δες πχ στο αγγλικο ebay 1
loukasquack Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Αν το στειλει με registered air mail και γραψει μικρη αξια στο δεμα <20 $ τοτε το πιο πιθανο ειναι να μην περασει, αλλα και παλι υπαρχει ενα ρισκο. Γιατι να μην το παρεις απο ευρωπη να εισαι σιγουρος; Δες πχ στο αγγλικο ebay Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 ό,τι έχω πάρει από τη Κινα δεν έχει περάσει ποτέ.Είναι τόσα πολλά τα δέματα που έρχονται από κει που δεν τα κοιτάνε καν.
loukasquack Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 ό,τι έχω πάρει από τη Κινα δεν έχει περάσει ποτέ. Είναι τόσα πολλά τα δέματα που έρχονται από κει που δεν τα κοιτάνε καν. Τι να πω δεν ξέρω ήδη την έχω πατήσει μια φορά από ένα αμερικάνικο site που είχα παραγγήλει κάτι πράγματα και δεν θέλω να την πάθω και δεύτερη xD. Αλλά θα το ψάξω πιο πολύ.
haris_216 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 από την αμερική έχω ακούσει από αρκετό κόσμο ότι τυχαίνει να περάσουν από τελωνείο. και μάλιστα στο τελωνείο είναι που θα πέσεις. μπορεί για το ίδιο πράγμα να πληρώσεις ξεφτίλα δασμούς και σε άλλη περίπτωση να αναγκαστείς να το αφήσεις εκεί και να μην το παραλάβεις αφού το κόστος φτάνει στ' αστέρια (σε σχέση με την αξία του αντικειμένου πάντα). πιο ασφαλής κίνηση το ebay.co.uk
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 περνάνε τελωνείο της Αμερικής γιατί δεν είναι μεγάλο το ποσοστό των δεμάτων εν αντιθέσει με της ΚίναςΈχω κάνει πολλές αγορές από Κίνα, ούτε μια δεν μου πέρασε τελωνείο
vk13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Εγώ ότι έχω πάρει από Κίνα πέρασε μια χαρά και ήρθε, το ίδιο και από Αμερική. Δεν έχεις πρόβλημα πιστεύω. Μια ζωή από ebay και amazon ψωνίζω. Από που πάτε και αγοράζετε ρε παιδιά;
loukasquack Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Εγώ ότι έχω πάρει από Κίνα πέρασε μια χαρά και ήρθε, το ίδιο και από Αμερική. Δεν έχεις πρόβλημα πιστεύω. Μια ζωή από ebay και amazon ψωνίζω. Από που πάτε και αγοράζετε ρε παιδιά; Δεν έχω ξαναψονίσει από το ebay και δεν έχω ιδέα τι παίζετε. Και κάτι ακόμα. Υπάρχει περίπτωση άμα παραγγείλω κάτι πιο μεγάλο όπως μια οθόνη ή κάτι ανάλογο να περάσει τελενωνείο η όλα τα δέματα είναι το ίδιο;
kage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 εγω παλι πιστευω οτι αν παρετε κανα iphone/ipad κατα 80% θα περασει τελωνειο
bilakos10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάντως που είχα παραγγείλει ένα Καλάσνικοφ και μια χειροβομβίδα από την Ρωσία δεν είχα πρόβλημα με το τελωνείο.
pournaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 εγω παλι πιστευω οτι αν παρετε κανα iphone/ipad κατα 80% θα περασει τελωνειο Το αιφον, αναγκαστικα θα σου ερθει απο αμερικη (εκτος και το παρεις απο ΕΕ), οποτε λογικα και θα πληρωσεις τελωνειο. Απο κινα αιφον... βαζουν και μπανανες μεσα στο κουτι, μην πεθανει απο ασιτια κατα τη διαδρομη 3
The_Colonel Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 θα σου βγει 100 ευρώ και θα περιμένεις μια δυο βδομάδες μέχρι που να έρθει...+ το ρίσκο μήπως χρεωθείς +23% ΦΠΑ...γιατί δεν δίνεις 110-120 που το έχουν στην ελλάδα να το πάρεις την ίδια μέρα που θα δώσεις τα λεφτά και να μείνουν και τα χρήματα σε ελληνική επιχείρηση (που με την σειρά πληρώνει έλληνες υπαλληλους που ταΐζουν τις οικογένειες τους από την δουλειά αυτή)
billysnath Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 μεγαλε προσεχε μην ερθει και εχει μεσα αντι για ακουστικα κανα τουβλο
loukasquack Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 xD Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα