Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα.θα ηθελα να ασχοληθω με το προγραμμα να μαθω οσα περισσοτερα γινεται για παρτυ μου οχι να γινω επαγγελματιας.

Υπαρχουν ελληνικοι οδηγοι στο ιντερνετ να με βοηθησουν ή πρεπει να παρω βιβλιο κ αν ναι ποιο ειναι το καλυτερο κ ευκολοτερο;

Δημοσ.

Youtube tutorials, τσέκαρε τα οπωσδήποτε, υπάρχουν άπειρα (στα Αγγλικά ε). Μόλις βρεις ένα-δυο κανάλια που να σου αρέσουν, ξεκίνα να εφαρμόζεις αυτά που κάνει ο άλλος στο tutorial βήμα προς βήμα, μέχρι να φτάσεις σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Σιγά σιγά θα δεις ότι θα σου "λυθούν τα χέρια" και θα μπορείς να κάνεις πραγματάκια μόνος σου πολύ πιο εύκολα :)

Επίσης έμαθα πολλά πράγματα από τα tutorials του psdtuts :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν θέλεις μπορείς να ρίξεις και μια ματιά στην σελίδα που έφτιαξα για την πτυχιακή μου.

psdart.gr - Μαθήματα Photoshop στα Ελληνικά

Περιέχει ολοκληρωμένο οδηγό του Photoshop στα Ελληνικά, σε κείμενο και βίντεο tutorials.

Edit: Επειδή η σελίδα μου βγάζει κάτι σφάλματα, αν δεν ανοίγει, τα βιντεάκια υπάρχουν και σε playlist στο youtube.

:)

Δημοσ.

Όπως είπαν και οι απο πάνω, θα βρείς άπειρα tutorials στο youtube και πάρα πολλά ελληνικά. Προσωπικά έμαθα πάρα πολλά απο youtube, αλλα να ξέρεις θέλει λίγο χρόνο μέχρι να το καταλάβεις πως παίζει. Το CS6 είναι αρκετά εύχρηστο, εύκολο και έχει και εργαλεία που κάνουν την ζωή σου αρκετά πιο εύκολη. Είχα προλάβει και το http://www.teachme.gr/ στις αρχές του που είχε free τα βιντεάκια του. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει, αλλα το σίγουρο είναι οτι έχει φοβερά βίντεο!

Δημοσ.

ρε παιδιά υπάρχει κάποιο πιστοποιητικό για Ps?

ασχολούμαι ερασιτεχικά μόνος μου αλλά θέλω να βελτιωθώ και βασικά να πάρω μια "κατεύθυνση" καθώς μπορείς να κάνεις άπειρα πράγματα με το ps.

μπορώ να κάνω κάπου μαθήματα? να μάθω τεχνικές κλπ? κάποιο χαρτί που να πιστοποιεί?

η αγορά τι ζητάει ποιο πολύ σήμερα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...