Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερεις τι ειναι το mining? Αυτος ειναι ο λογος που υπαρχει μεγαλη ελλειψη στις καρτες γραφικων και σαν επακολουθο,οι τιμες ειναι τρελλα υψηλες.

Βασικα μπορεις να μου το εξηγησεις? Συνδεεται με τα bitcoins αν διαβασα σωστα,αλλα πως οφειλεται για την ελλειψη καρτων γραφικων? Επισης αυτο σημαινει οτι η καρτα μου αυτη τη στιγμη οντως αξιζει 800$? Οτι δηλαδη μπορω να την πουλησω τοσα?

Δημοσ.

Βασικα μπορεις να μου το εξηγησεις? Συνδεεται με τα bitcoins αν διαβασα σωστα,αλλα πως οφειλεται για την ελλειψη καρτων γραφικων? Επισης αυτο σημαινει οτι η καρτα μου αυτη τη στιγμη οντως αξιζει 800$? Οτι δηλαδη μπορω να την πουλησω τοσα?

Μπορείς να την βάλεις, αλλά δεν θα την πουλήσεις.

Μέχρι 160 ίσως, αν είσαι τυχερός. Κανονικά 110-120 αξίζει.

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Πόσο να πουλήσω μια asus xonar d1 χωρίς το κουτί της; Το χω χάσει απ τις μετακομίσεις :P 

Είναι σε καλή κατάσταση εννοείται.

Την άλλαξα επειδή δεν έμπαινε στην asrock gaming k4 και λέω να την δώσω. Κρίμα να κάθεται.

Την είχα πάνω σε p5q-E για 3 χρόνια. 

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Πόσο να πουλήσω μια asus xonar d1 χωρίς το κουτί της; Το χω χάσει απ τις μετακομίσεις :P

Είναι σε καλή κατάσταση εννοείται.

Την άλλαξα επειδή δεν έμπαινε στην asrock gaming k4 και λέω να την δώσω. Κρίμα να κάθεται.

Την είχα πάνω σε p5q-E για 3 χρόνια. 

Πάμε άλλη μια, μιας που δεν πήρα απάντηση. 

Δημοσ.

Το είπα με την λογική ότι η φούσκα/αύξηση στις μνήμες είναι πρόσφατη. Στην τελική είπα και την τιμή καινούργιας ΤΩΡΑ. Δεν είναι εκτός συζήτησης.

καλησπερα sheo δωσε μ μια τιμη γ αυτα εδω μητρικη  asus z97 -p , ψηκτρα  noctua nh-u9s με υπολοιπο εγγυησης , μνημες kingston hyper x fury 4*4 sta 1600 με εγγυηση απο την kingston ,  2  noctua φανακια nf-f12 pwm με εγγυηση απο την noctua , εναν western digital blue 1tb sata 3 χωρίς εγγυηση , και ενα κουτι το ζαλμαν ρ1   .Ποσο να τα δωσω ολα αυτα ?

Δημοσ.

PS4 slim 1 gb με δυο χειριστηρια και δυο παιχνιδια, Uncharted 4 και Fifa 17. Αγορασμενο πριν 9 μηνες με αποδειξη κουτι ολα κομπλε.Ποσα μπορει να το δωσω πιστευετε ειτε μονο του ειτε με τα παιχνιδια?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...