Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pokemon640 είπε

Του έχω ήδη Scythe orochi και Noctua ανεμιστήρες, το workstation ήταν μελετημένο να δουλεύει συνεχόμενα δεν βγήκε τυχαία. Αλλά σε mission critical συστήματα ΔΕΝ κάνεις OC.

Για να μη χάνω χρόνο έχω 2ο μηχάνημα, δεν βασίζομαι σε 1.

Αν τρώει μπλέ οθόνη σε στοκ, τότε μιλάμε για προβληματικό hardware.

Δεν μίλησα για την δική σου περίπτωση ούτε είπα ότι ο φίλος που ρώτησε έχει κάνει oc γενικά μίλησα.Το ότι κάνεις εσύ η εγώ δεν ενδιαφέρει κανένα

Aντε να δεχτώ ότι πληρώνεις διπλά λεφτά στον xeon που πολύ αμφιβάλλω-συνήθως σε μητρικές τα δίνεις,ο xeon τουλάχιστον δίνει καλύτερη ποιότητα,επιπλέον σετ εντολών,κάτι τέλος πάντων που ο χρήστης πραγματικά χρειάζεται.Ο Κ σε σχέση με τον απλό τι δίνει?

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/8/2018 στις 7:55 ΜΜ, kostas516 είπε

Καλησπερα στην παρεα. Θελω να πουλησω το παρακατω pc και χρειαζομαι τα φωτα σας. Θα προτιμουσα μια τιμη για να φυγει ολοκληρο.

Eπεξεργαστης: core 2 duo e6750,

Μητρικη: asus p5k

RAM: 4X1GB ΣΤΑ 800mhz, 2 OCZ 2 SAMSUNG 

GPU: gigabyte 730gt 2gb gddr5

Τροφοδοτικο: corsair hx620w

κουτι: thermaltake armor jr

Eπισης εχει 3 120αρηδες ανεμιστηρες,o ενας ολοκαινουριος και dvdrw

Kαι ψυκτρα zalman zf9225ath 

Μιας και δεν εχει απαντησει κανεις μεχρι στιγμης, μια τιμη στα 90€ ειναι ok; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NunSlaughteR είπε

Καμία ιδέα για το πόσο πάνε τα εξής:

cpu:     AMD fx 9590

mobo:  Asrock 990fx fatality killer

ram:     4x4gb HyperX Savage 2400mhz

3ετίας χωρίς ΟC. Κανα 200άρι όλα μαζί?

60,60,85 και ισως φυγουν και δυσκολα.Πακετο να τα παρει καποιος πολυ δυσκολα

Δημοσ.

Δείτε λίγο το προφίλ μου (ελπίζω να επιτρέπεται;) Καλή τιμή δεν έχω για το mac. Το είχα 550 και είχαν βρεθεί δύο άτομα, το κράτησα για τον έναν και με ακύρωσε (Πρώτη και τελευταία φορά που δείχνω εμπιστοσύνη σε ημί-εξελιγμένους πυθικούς .

Θα εκτιμήσω την άποψη σας

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ένα Nexus 5X, άριστο, 32GB με κουτί και παρελκόμενα με χαλασμένο το big cluster (δηλαδή έχουν απενεργοποιηθεί οι 2 γρήγοροι πυρήνες και δουλεύει κανονικά και απροβλημάτιστα με τους 4 λίγο πιο αργούς, πυρήνες) πιάνει κάνα 60€;

Δημοσ.

Ενα Lenovo Thinkpad Edge E330 13.3 με 8gb ram i3- 3110M 2.4 Ghz με 1TB sata 3  δισκο μπαταρια ανετα 3 ωρες παιρνει και καρτα sim το εχω δοκμασει με Wind και Cosmote και δουλευει μια χαρα ποσο να το δωσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ψήνομαι μετά από καιρό να στήσω νέο pc με Β450 - Ryzen 3 2200g, σκέφτομαι να δώσω το fanless mini-pc που έχω τώρα με Intel i5 5250U, (8GB) 2 * 4GB DDR3 1600Mhz Samsung RAM (so-dimm), 128GB msata SSD (mlc nand), και λοιπά (Wifi, BT, 2*Glan, 2*HDMI, 4 * USB 3.0, 4 * USB 2.0, διπλή wifi κεραία, 2 αντάπτορες ρεύματος)

Ο προβληματισμός μου έγκειται στο ότι έχει γίνει reballing στον επεξεργαστή (γιατί από τον Κινέζο ήρθε με πολυ κακή κόλληση) και όπως μού είπε ο τεχνικός, τα αποτελέσματα δεν είναι μόνιμα, μπορεί δλδ να ξαναπαρουσιάσει θέμα κάποια στιγμή...σε τί διάστημα δεν μπορώ να ξέρω...κρατάει γερά τώρα, 5-6 μήνες απ' όταν το παρέλαβα, είναι το βασικό μου σύστημα όπου εκτελώ όλες τις εργασίες μου και τρέχει 24/7...

Γι αυτό το λόγο σκεφτόμουν αρχικά να το κρατήσω αποκλειστικά ο ίδιος για όσο αντέξει.

...εναλλακτικά, σκεφτόμουν να το δώσω όλο μαζί στα 100€ (ας πούμε 20€ για τον ssd, 40-50€ για τις μνήμες και για όλο το άλλο πακέτο: αλουμινένιο μασίφ κουτί, αντάπτορες ρεύματος, επεξεργαστής μητρική, mini pcie wifi/bt card κτλ) μαζί με ξεκάθαρη δήλωση ότι δεν μπορώ να εγγυηθώ μακροπρόθεσμη απρόσκοπτη λειτουργία

Ιδανικα θα πήγαινε σε κάποιον που θα του ήταν χρήσιμα τα κομμάτιa hardware και χωριστά ή/και που θα μπορούσε να μοντάρει το μασίφ αλουμινένιο κουτί (για τις εξόδους/συνδέσεις δλδ) για να ψύξει παθητικά οποιοδήποτε nuc ή επεξεργαστή χαμηλής κατανάλωσης (σίγουρα έχει κάποια αξία και το κουτί ως έχει).

Πώς θα το βλέπατε εσείς; Θα άξιζε να δοθεί εκεί γύρω στα 90-100€ με τις απαραίτητες διευκρινίσεις ή καλύτερα να το κρατήσω;

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ.

Τα έχω βάλει ακριβά; Επειδή δεν βλέπω ενδιαφέρον. Μήπως μπερδεύονται που έχω βάλει και την οθόνη και νομίζουν ότι η τιμή είναι για το tower μόνο;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Τα έχω βάλει ακριβά; Επειδή δεν βλέπω ενδιαφέρον. Μήπως μπερδεύονται που έχω βάλει και την οθόνη και νομίζουν ότι η τιμή είναι για το tower μόνο;

Είναι πολλά τα χρήματα για μεταχειρισμένο χωρίς εγγύηση,με κουσουράκια,παλιό κουτί και παλιά οθόνη.Δεν είσαι υπερβολικός αλλά θα μπορούσες είτε να πέσεις είναι να γίνεις πιο διαλλακτικός με το θέμα πακέτο

Δημοσ.

Thanks, το βλέπω με το Shark να μένω στην γωνία του δωματίου. :) Έχω βάλει και σετ cpu+mobo αλλά μάλλον με κόβει η mobo και το θέμα με το USB. Η πλάκα είναι ότι μπορεί να είναι software (είναι μπέρδεμα με τους drivers ανάμεσα σε Microsoft, Intel και mobo κατασκευαστή) και να εμφανίζεται σε αρκετές μητρικές Ζ87/Ζ97, απλά οι πιο πολλοί δεν το αναφέρουν καν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...