Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 2/8/2019 στις 10:44 ΠΜ, PCEngineer είπε

άρα αν τα βάλω 120€ θα είναι μια πολύ καλή τιμή ε;

Λίγα είναι εγώ θα έβαζα 40 της ραμ , 50 τον επεξεργαστή και 70 το motherboard

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, life is music είπε

Λίγα είναι εγώ θα έβαζα 40 της ραμ

8 gb ddr3 ram μεταχειρισμενη και πανω απο 30e ειναι εγκλημα. Και 30 μιας και ειναι πανω απο 2000mhz. Κατι 1333-1600-1866 μεγιστο 25. 

Γενικα τελευταια εδω μεσα βλεπω πολλες τιμες εκτος τοπου και χρονου στις ραμ

Επεξ/σία από mixalis95320
  • Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, mixalis95320 είπε

8 gb ddr3 ram μεταχειρισμενη και πανω απο 30e ειναι εγκλημα. Και 30 μιας και ειναι πανω απο 2000mhz. Κατι 1333-1600-1866 μεγιστο 25. 

Γενικα τελευταια εδω μεσα βλεπω πολλες τιμες εκτος τοπου και χρονου στις ραμ

Να ηταν μονο στις ram.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/8/2019 στις 2:01 ΜΜ, life is music είπε

Λίγα είναι εγώ θα έβαζα 40 της ραμ , 50 τον επεξεργαστή και 70 το motherboard

Σε ευχαριστώ και εσένα

Έλεγα να τα βάλω έτσι ώστε να μη μπω στο κόπο παζάρια κτλ.

Να μπει , να τα δει κάποιος και να τα παρει

..

Στις 5/8/2019 στις 2:01 ΜΜ, life is music είπε

Επεξ/σία από PCEngineer
Δημοσ.
2 ώρες πριν, PCEngineer είπε

Σε ευχαριστώ και εσένα

..

και πατομα να το βαλεις παζαρια θα γινουν.χαρισετο και θα σου που φερτω μου σπιτι κιολας να σε σιγουρος.

Δημοσ.

Καλά αυτό με τα παζάρια έχει δύο αναγνώσεις.Απο την μια ναι κάποιοι κάνουν παζάρια ακόμη και στο 10αρικο η ακόμη και αν η τιμή είναι εξαιρετική η αν αναγράφεται στην αγγελία τελική τιμή.Απο την άλλη όμως όταν πολλοί ζητάνε 150€ για κάτι αξίας 50€ ή 150€ γιατί το πήρε 500 πριν 10 χρόνια και ταυτόχρονα γράφουν επιδεικτικά "παζάρια block",  "αργοσχολοι delete" κλπ προκαλείτε η αλήθεια είναι.Οταν λοιπόν θέλετε να είναι σοβαροί οι άλλοι ας είστε και εσείς!

• Like 6
Δημοσ.
8 ώρες πριν, toyo73 είπε

Να ηταν μονο στις ram.

Εγω εψαχνα εναν i7 6700 για να μην χρειαστει να κανω φορματ η κορονα γραμματα αλλαγη drivers και κατω απο 160 δεν ειδα.Ενας εχει δωσει 5 στα 170 και αν δεις αγγελιες ενας εχει βαλει ζητηση αμεσα και αυτος στα 170....

O ryzen 5 2600x ειναι καλυτερος σε single core και σε multicore και εχει 148...Πως δικαιολογουν μερικοι 170 για παλιο εκτος εγγυσης χειροτερο cpu δεν ξερω.Πραγματικα ψαχνουν η κοροιδο η καποιον που ειχε motherboard 400 ευρω και δεν θελουν να την αλλαξουν ποτε στη ζωη τους.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Chocobo είπε

Εγω εψαχνα εναν i7 6700 για να μην χρειαστει να κανω φορματ η κορονα γραμματα αλλαγη drivers και κατω απο 160 δεν ειδα.Ενας εχει δωσει 5 στα 170 και αν δεις αγγελιες ενας εχει βαλει ζητηση αμεσα και αυτος στα 170....

O ryzen 5 2600x ειναι καλυτερος σε single core και σε multicore και εχει 148...Πως δικαιολογουν μερικοι 170 για παλιο εκτος εγγυσης χειροτερο cpu δεν ξερω.Πραγματικα ψαχνουν η κοροιδο η καποιον που ειχε motherboard 400 ευρω και δεν θελουν να την αλλαξουν ποτε στη ζωη τους.

Γιατί δεν τα έλεγες αυτά στην Intel όταν τον αγόραζες καινούριο?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, djkostas84 είπε

Γιατί δεν τα έλεγες αυτά στην Intel όταν τον αγόραζες καινούριο?

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Μαλλον κατι λαθος εχεις καταλαβει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, PCEngineer είπε

Σε ευχαριστώ και εσένα

..

Μόνο σε κάποιον που είναι άνεργος θα του κάνεις καλύτερη τιμή σε κάποιον που δεν είναι άνεργος να είσαι σταθερός στην τιμή σου !

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, life is music είπε

Μόνο σε κάποιον που είναι άνεργος θα του κάνεις καλύτερη τιμή σε κάποιον που δεν είναι άνεργος να είσαι σταθερός στην τιμή σου !

Σωστό! 

Και σε πολύτεκνους όμως θα πρόσθετα εγώ. 

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, p_under είπε

Σωστό! 

Και σε πολύτεκνους όμως θα πρόσθετα εγώ. 

ΑΦΜ και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης θα ζητάμε από εδώ και πέρα σε κάθε αγγελία, για να γίνεται η σωστή τιμολόγηση. :P

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...