cronogr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, tonygotz είπε Ευχαριστώ πολύ.. Ανέβασα ήδη την αγγελία για την κάρτα.. 140 την έχω βάλει λογικά θα την βάλω 120 τότε.. Καλά Χριστούγεννα 🤶 Όπως είπανε και οι προλαλήσαντες, δεν έχει ουδεμία σημασία πόσο τη βρίσκεις στο σκρουτζ η πόσο την αγόρασες, η τιμή μιας ρχ 580 είναι εκεί κοντά στα 120ευρώ. Αρκετοί είναι εκείνοι που ΔΕΝ ενδιαφέρονται πραγματικά να πουλήσουν και απλά βάζουν μια αγγελία μπας και πιάσουν το τζακπότ με κανά κορόιδο... κοινώς η σαβούρα τους θα μείνει απούλητη ! 6 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Intel 2600K 90€ 580 4gb mini 150€ Και άλλα πολλά φανταστικά στις αγγελίες..... Και δεν είναι μόνο εκεί από αυτή την αντίληψη διακατέχεται όλη η ελληνική κοινωνία πιστεύουν πραγματικά ότι η σαβούρα τους αξίζει αυτά που ζητάνε 1
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, cronogr είπε Και δεν είναι μόνο εκεί από αυτή την αντίληψη διακατέχεται όλη η ελληνική κοινωνία πιστεύουν πραγματικά ότι η σαβούρα τους αξίζει αυτά που ζητάνε Στο fb να δεις αγγελίες..
tonygotz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, LaMereda είπε Ο καλύτερος τρόπος να βρεις την τιμή πώλησης είναι βλέποντας τις τιμές παρόμοιων αγγελιών. Όταν π.χ βλέπεις πολλές ενεργές αγγελίες από μια συγκεκριμένη τιμή και πάνω αυτό σημαίνει πως δεν πουλιούνται ή καθυστερούν πολύ να πουληθούν, οπότε ξεκινάς λίγο πιο χαμηλά. Εγώ θα ξεκινούσα από 130€ και αν χρειαζόταν θα έπεφτα λίγο. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.. Την έβαλα 120 και μέσα σε λίγες ώρες μου έστειλαν ήδη 2 άτομα.. Το εκτιμώ για την βοήθεια σου..
Panagiotis321 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Και εγώ καπού τόσο θα έλεγα αλλά γιατί βλέπω 140 αντί για 120 που λες (στην αγγελία σου) τέλος πάντων αυτό που λενε οι από πάνω γενικά για τις αγγελίες οτι ειναι ενα χάος σε τιμές είναι μια μεγάλη πραγματικότητα και μπροστα σε fb κτλπ είναι πιο νορμάλ εδώ οπότε φαντάσου... 120 που λες εσύ μια χαρά ειναι δεν λέω για σένα μην μπερδευτούμε εδω πουλάνε κατι 1050ti 120 ευρώ ξερω γω και ντάξει ο καθένας κάνει οτι θέλει αλλά λέμε τωρα μην το πιάσουμε αυτό το θέμα, αυτό το νήμα άλλωστε ειναι χρήσιμο για να αποφεύγονται οι 'λάθος τιμές' και να πέρνει μια γνώμη όποιος θέλει (υποθέτω) 1
tonygotz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Νν αυτό που μου έστειλε μου είπε 120 και του είπα έτσι και αλλιώς τόσο θα την έβαζα.. Οπότε θα βγάλω τρ την αγγελία..
cronogr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, tonygotz είπε Νν αυτό που μου έστειλε μου είπε 120 και του είπα έτσι και αλλιώς τόσο θα την έβαζα.. Οπότε θα βγάλω τρ την αγγελία.. Μια χαρά, τουλάχιστον εσύ την έδιωξες αμέσως, άλλοι που την έχουνε 150+ αντίστοιχη κάρτα, την λιβανίζουν βδομάδες-μήνες στις αγγελίες, σε λίγο καιρό θα πέσει και άλλο η τιμή της 580 θα αναγκαστούν να ρίξουν τη τιμή κάτω από 120 😂 1
dalain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, cronogr είπε Μια χαρά, τουλάχιστον εσύ την έδιωξες αμέσως, άλλοι που την έχουνε 150+ αντίστοιχη κάρτα, την λιβανίζουν βδομάδες-μήνες στις αγγελίες, σε λίγο καιρό θα πέσει και άλλο η τιμή της 580 θα αναγκαστούν να ρίξουν τη τιμή κάτω από 120 😂 εγω εδωσα μια 570 nitro 4 gb 110 ευρω προχθες....με δυο χρονιοα εγγυηση ακομα
LIGHT1NG Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, dalain είπε εγω εδωσα μια 570 nitro 4 gb 110 ευρω προχθες....με δυο χρονιοα εγγυηση ακομα Άλλο 2 χρόνια εγγύηση άλλο καθόλου πχ σε 2 χρόνια σχεδόν από τώρα αν του χαλάσει παίζει αντικατάσταση με ίδια αν υπάρχει απόθεμα ή κάποια άλλη σειρά καλύτερη από την 570 ή πιστωτικό υπόλοιπο, χωρίς εγγύηση να ζητάνε 150 και 200 ενώ καινούργια την παίρνει κάποιος σε αυτά τα λεφτά είναι λίγο κουτό..
cronogr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, dalain είπε εγω εδωσα μια 570 nitro 4 gb 110 ευρω προχθες....με δυο χρονιοα εγγυηση ακομα Με 120 παίρνεις ρχ 580 8gb με εγγύηση... Οπότε τυχερός εσύ αλλά ακόμα πιο τυχερός ο αγοραστής 🤣😂🤣
dalain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Άλλο 2 χρόνια εγγύηση άλλο καθόλου πχ σε 2 χρόνια σχεδόν από τώρα αν του χαλάσει παίζει αντικατάσταση με ίδια αν υπάρχει απόθεμα ή κάποια άλλη σειρά καλύτερη από την 570 ή πιστωτικό υπόλοιπο, χωρίς εγγύηση να ζητάνε 150 και 200 ενώ καινούργια την παίρνει κάποιος σε αυτά τα λεφτά είναι λίγο κουτό.. ναι συμφωνω....επειδη ξερω οτι αυτο που δινω ειναι σε αριστη κατασταση και εχει και εγγυηση ζηταω και καλη τιμη.Την ειχα παρει 160 πριν 10 μηνες 1
LIGHT1NG Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, cronogr είπε Με 120 παίρνεις ρχ 580 8gb με εγγύηση... Οπότε τυχερός εσύ αλλά ακόμα πιο τυχερός ο αγοραστής 🤣😂🤣 Κοίτα η διαφορά 10-30 ευρώ οκ λογική θα πέσει και παζάρι από κάποιον πάει πάνω κάτω στα λογικά... Όταν άλλοι πουλάνε συστήματα, κάρτες κλπ σχεδόν 10ετια πιο ακριβά από το να πάρεις ακόμα και intel 8th gen καινούργιο είναι τραγικό.
cronogr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Κοίτα η διαφορά 10-30 ευρώ οκ λογική θα πέσει και παζάρι από κάποιον πάει πάνω κάτω στα λογικά... Όταν άλλοι πουλάνε συστήματα, κάρτες κλπ σχεδόν 10ετια πιο ακριβά από το να πάρεις ακόμα και intel 8th gen καινούργιο είναι τραγικό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα ! Επί του παρόντος όμως επειδή ο άλλος κατάφερε να πουλήσει ρχ 570 για 110 ευρώ δεν είναι ο κανόνας είναι η εξαίρεση !
Oscar_Mike Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Στις 24/12/2019 στις 4:40 ΜΜ, Oscar_Mike είπε εχω ένα Vigor2700 (Annex A ) της DrayTek με ελάχιστη χρήση, που κάθεται στο κουτί του. πόσο θα μπορούσα να το δώσω? ευχαριστώ @poulinos τα φώτα σου! κάποιος καμιά πρόταση; είχα δει και στις αγγελίες να πάρω μια ιδέα αλλά δεν είδα κάποιο ίδιο
LIGHT1NG Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Oscar_Mike είπε κάποιος καμιά πρόταση; είχα δει και στις αγγελίες να πάρω μια ιδέα αλλά δεν είδα κάποιο ίδιο Ρουτερ 2009 παραγωγή 2007 χωρίς καινούρια drivers από όσο είδα στο σαιτ τους ούτε vdsl(λογικό) εεε χλωμό να το πάρει κάποιος ειδικά με την κοσμοτε που αναγκάζει να έχεις speedlink(κάπως έτσι νομίζω λέγεται) που πρέπει να συνδέεις και το σταθερό εκεί... 1
cronogr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε κάποιος καμιά πρόταση; είχα δει και στις αγγελίες να πάρω μια ιδέα αλλά δεν είδα κάποιο ίδιο Πολύ περιορισμένο αγοραστικό κοινό για το Draytek άντε να το πάρει κανείς που χρειάζεται pppoa bridge, καταλαβαίνω ότι το αγόρασες κάποτε ακριβά, τώρα πόσο θα το δώσεις ; 20 ευρώ ; Πρέπει να βρεις αγοραστή που το χρειάζεται αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη δουλειά... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2019 από cronogr 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις