Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

80=ryzen 5 2600

Z97/Z87 μητρική 70-80 μάλλον βλέπεις φαντάσματα 

Και τέλος ότι gpu παίζει στα 2gb vram είναι στο 50αρι μαξ

2020 έχουμε δεν είμαστε στο 2010

Εγω μιλησα για τις ρεαλιστικες τιμες που εχω δει να πωλουνται ή εχω πωλησει ή εχουν πωλησει γνωστοι μου το τελευταιο τριμηνο, οχι μια-δυο αλλα πολλες φορες -  για να ειμαστε και αντικειμενικοι.

Εγω-εσυ-αυτος-εμεις μπορει να ειμαστε σωστοι, μπορει λαθος. Δε χανει τιποτα να τα βαλει χωριστα οσο λεω, και αν δει οτι δε φευγουν, ας τα σκοτωσει μετα...

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Εγώ πάντως 80 ή 90 τον είχα δώσει τον 2600 τώρα αν κάτσεις να ψάξεις τον άνθρωπο που δεν γνωρίζει από τεχνολογία του πουλάς ακόμα και έναν fx 8πυρηνο τον πουλάς για 150

Δημοσ.

Σαν ενιαίο σετ προφανώς και μπορείς να βρεις καλύτερο. Γι' αυτό του είπα να τα δώσει χωριστά γιατί έτσι έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία.

(αν και ποτέ δε μπαίνω στη λογική σύγκρισης AMD με Intel γιατί είναι σα να λέω "επειδή βρίσκω γάτα με τόσα, να πωλείται ο σκύλος με τόσα"...)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chriscivil2002 είπε

Σαν ενιαίο σετ προφανώς και μπορείς να βρεις καλύτερο. Γι' αυτό του είπα να τα δώσει χωριστά γιατί έτσι έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία.

(αν και ποτέ δε μπαίνω στη λογική σύγκρισης AMD με Intel γιατί είναι σα να λέω "επειδή βρίσκω γάτα με τόσα, να πωλείται ο σκύλος με τόσα"...)

Η μπορεί να του μείνει η μητρική στα χέρια γιατί κανένας δεν θα μπει στον κόπο να πάρει μια τόσο παλιά μιλάμε για ddr3 που σχεδόν πάμε στα ddr5... 

Δημοσ.

Μη λέμε πάλι τα ίδια: Σαν ενιαίο σετ δεν έχει τόση αξία. Σαν χωριστά ανταλλακτικά αξίζουν πολύ περισσότερο.

Εγώ του πρότεινα ρεαλιστικά πόσο μπορεί να καταφέρει να τα δώσει... Αν καίγεται, ας τα δώσει όσο όσο... πάντα υπάρχουν "κοράκια" που περιμένουν στη γωνία με αστεία επιχειρήματα και παζάρια να σου τα πάρουν σε τιμή χώμα...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, emperor4her είπε

καλημερα, επειδη παω για αναβαθμιση.. για βοηθήστε  τιμες να φυγουν..

CPU:     i7 4790

ΜοΒο:  GA Z97X

RAM:    G skill 16 Gb

Εννοειται λειτουργικα αψογα (αυτα χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη), cpu απο πλαισιο, MoBo + ram απο e-shop

καμια ιδεα για αυτο??

Δημοσ.
Στις 10/2/2020 στις 10:39 ΠΜ, LIGHT1NG είπε

80=ryzen 5 2600

Z97/Z87 μητρική 70-80 μάλλον βλέπεις φαντάσματα 

Και τέλος ότι gpu παίζει στα 2gb vram είναι στο 50αρι μαξ

2020 έχουμε δεν είμαστε στο 2010

Ψάχνω καιρό μητρική Ζ87/97 τέτοιας κλάσης σε τιμή κάτω από 90€ και δεν βρίσκω...μια χαρά και φτηνά είναι τα 70€

Δημοσ.
1 ώρα πριν, obijuan1983 είπε

Ψάχνω καιρό μητρική Ζ87/97 τέτοιας κλάσης σε τιμή κάτω από 90€ και δεν βρίσκω...μια χαρά και φτηνά είναι τα 70€

η χρήση όμως που την θέλεις εσύ είναι καθαρά να τις κουμπώσεις μια κατάψυξη πάνω για Benchmark xd 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, manosfp είπε

Πόσο θα πιάσει το PC της υπογραφής σε κατάσταση καινούργιου; 

440 περιπου με τν ssd και ενα σκληρο υπολογιζω

Επεξ/σία από forgotten
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

τον ssd εννοεις, ή tv,ssd;

τον ssd προφανως, με την οθονη η τιμη ανεβαινει :)

Επεξ/σία από forgotten
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...