Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 22/3/2020 στις 11:58 ΜΜ, blacktruth είπε

Γεια χαρά,

έχω έναν επεξεργαστή και ένα ζευγάρι μνήμες που θέλω να δώσω, από το laptop μου. To laptop είναι τετραετίας αλλά είχε δει ελάχιστη χρήση. Τώρα που θυμήθηκα να το χρησιμοποιήσω του έκανα αναβάθμιση και μου έμειναν τα εξής:

1. Kingston HyperX Impact DDR3L 1.35V 2x4GB 1600MHz CL9

https://www.kingston.com/us/memory/search?partId=HX316LS9IBK2%2F8

2. Intel Core i3-4000M (TDP 37W)

https://ark.intel.com/content/www/us/en/ark/products/75104/intel-core-i3-4000m-processor-3m-cache-2-40-ghz.html

Δεν έχω ιδέα πόσο να τα βάλω, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ!

friendly bump

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz
16,0GB Dual-Channel DDR3 13333 Kingston
ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LE (LGA1155)
4095MB NVIDIA GeForce GTX 760 (Gigabyte)
232GB Samsung SSD 850 EVO 250GB 
931GB SAMSUNG HD103UI 
COOLER MASTER SEIDON 240V
ZALMAN Z9 NEO BLACK
ZOWIE RL LCD
G502 Proteus
Logitech G513 Carbon

Ποσο να το δώσω όλο μαζί ?

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι σας πειραξε.. Εμεις ετσι το εχουμε.. Αν χρειαστω να μεταφερω εναν καναπε , θα πω σε εναν φιλο μου ελα μπρο βοηθησε με και θα σε κερασω καφε. 

Αυτος μου ειπε βοηθησε με να πουλησω το play επειδη ξερει οτι αγοραζω συνεχεια απο το ιντερνετ και θα σου δωσω 50 ευρω. και εξηγω οτι τα 50 ευρω που θα μου δωσει , με την πρωτη ευκαιρια θα μαζευτουμε σπιτι μου 3-4 αλανια και θα παραγγειλουμε πιτσες και θα πληρωσω εγω το 40ευρω. αρα για τι κερδος μιλαμε?

ντρεπομαι να σας πω οτι οταν πουλησα το ποδηλατο απο καποιον αλλον , ανοιξε 3 μπουκαλια και μας κερασε την ιδια μερα .....

δεν ειμαστε τιποτα πλουσιοπαιδα , μεροκαματο βγαζουμε. ξεκολλατε λιγο

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, argosixna είπε

Δεν μπορω να καταλαβω τι σας πειραξε.. Εμεις ετσι το εχουμε.. Αν χρειαστω να μεταφερω εναν καναπε , θα πω σε εναν φιλο μου ελα μπρο βοηθησε με και θα σε κερασω καφε. 

Αυτος μου ειπε βοηθησε με να πουλησω το play επειδη ξερει οτι αγοραζω συνεχεια απο το ιντερνετ και θα σου δωσω 50 ευρω. και εξηγω οτι τα 50 ευρω που θα μου δωσει , με την πρωτη ευκαιρια θα μαζευτουμε σπιτι μου 3-4 αλανια και θα παραγγειλουμε πιτσες και θα πληρωσω εγω το 40ευρω. αρα για τι κερδος μιλαμε?

ντρεπομαι να σας πω οτι οταν πουλησα το ποδηλατο απο καποιον αλλον , ανοιξε 3 μπουκαλια και μας κερασε την ιδια μερα .....

δεν ειμαστε τιποτα πλουσιοπαιδα , μεροκαματο βγαζουμε. ξεκολλατε λιγο

Φίλε κούρασε όλο αυτό.

Είπαμε ότι είναι δικαίωμα σου να χρεώσεις τους φίλους σου όσα € θέλεις.

Τέλος.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ομάδα πολύ καλησπέρα! Εύχομαι όλοι να είστε καλά και υγιέστατοι! 

Εάν δεν δημιουργώ αναστάτωση, μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας για αυτήν την RAM; Σας παραθέτω το βίντεο που πέτυχα. 

Μέχρι 25 ευρώ ήθελα να δώσω για κάτι απλό. Ίσως μελλοντικά να βάλω μια ίδια.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για όλες τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ελπίζω όλοι να είστε καλά με υγεία εσείς και οι οικογένειας σας.

Εν μέσω πανδημίας θέλω να αναβαθμίσω το desktop επιτέλους και επειδή το ταμείο είναι αρκετά μείον προσπαθώ να βγάλω κάτι από πράγματα που ήδη έχω,.

Για να μη κουράζω όμως, πόσο μπορώ να δώσω τα laptop αυτά; 

HP 250 G5 με (i5 6200u 2.3GHz / 2.8 GHz, 4 GB ddr4 ram, 500gb HDD) εξωτερικά σε άριστη κατάσταση, μπαταρία όμως καπούτ.

και

Acer Aspire E1-572G (i3 4010u 1.7 GHz, 8 GB ddr3 ram, 240gb SSD) με καλή μπαταρία και φορτιστή, σε καλή κατάσταση εξωτερικά πέρα από ένα σημαδάκι στο touchpad που δεν επηρεάζει λειτουργία.

Δημοσ.
24 minutes ago, Giannos7 said:

HP 250 G5 με (i5 6200u 2.3GHz / 2.8 GHz, 4 GB ddr4 ram, 500gb HDD) εξωτερικά σε άριστη κατάσταση, μπαταρία όμως καπούτ.

και

Acer Aspire E1-572G (i3 4010u 1.7 GHz, 8 GB ddr3 ram, 240gb SSD) με καλή μπαταρία και φορτιστή, σε καλή κατάσταση εξωτερικά πέρα από ένα σημαδάκι στο touchpad που δεν επηρεάζει λειτουργία.

ΤΟ HP με καπουτ μπαταρια 200 με 250

To Acer 300

Δοκίμασε σε αυτες τις τιμες και δες τι γίνετε.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mp44christos είπε

To Acer 300

Ευχαριστώ πολύ φίλε Χρήστο! 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mp44christos είπε

To Acer 300

Θα δωσει φορητο i3 του 2013 300 ευρω;

Το HP και του 2016 ειναι και καλυτερο επεξεργαστη εχει.

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, LLLEFTERIS said:

Θα δωσει φορητο i3 του 2013 300 ευρω;

Το HP και του 2016 ειναι και καλυτερο επεξεργαστη εχει.

Του εχει βαλει 8γβ ραμ και σσδ. Να το βαλει στα 300 και βλέπει. Το κλασσικό 25ευρο κατω την εβδομάδα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp44christos είπε

Του εχει βαλει 8γβ ραμ και σσδ. Να το βαλει στα 300 και βλέπει. Το κλασσικό 25ευρο κατω την εβδομάδα.

Εχω δωσει με i5 8 και 250 ssd με 150 ευρω.

Αν παρει 200 μην το πει οτε του παπα.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Και εγω εχω δωσει ενα τζαμπα. Η τακτικη ειναι παντός αυτη ξεκινάμε απο τα 300 και ναι ίσως πάει στα 150. Άλλα ειναι ιδιαίτερη περίοδος αυτη που ζουμε να το εχει υπόψιν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το thread δεν είναι για να δίνουμε τιμές βάση των γνώσεων-απόψεων σε κάποιους που μπορεί να υστερούν να κοστολογήσουν τα πράγματα που έχουν; Εμείς εδώ γιατί ανοίγουμε κουβέντα για να κρίνουμε  προτάσεις; :P 

Φίλε Λευτέρη με όλο το σεβασμό και το θάρρος θα μπορούσες να πεις δώσεις και εσύ τιμούλες για τα λαπτοπ, φυσικά και δεν  ήλπιζα να δώσω 7 χρονών laptop στα 300€, αλλά ελπίζω να μην τα σκοτώσω κιόλας γι' αυτό ρωτάω εδώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...