Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο να πουλήσω κομμάτι κομμάτι το pc της υπογραφής μου, χωρίς ssd και hdd, η καρτα είναι ενος μήνα και το κουτί είναι με υδροψύξη. ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Αν σκεφτεις οτι ειναι λιγο πιο αργη απο την 650ti και κουβαλαει τα χρονακια της, 80ευρω μαξ ειναι καλα αν εχει εγγυηση..Αν οχι 65-70. Οχι παραπανω.

Δημοσ.

Αν σκεφτεις οτι ειναι λιγο πιο αργη απο την 650ti και κουβαλαει τα χρονακια της, 80ευρω μαξ ειναι καλα αν εχει εγγυηση..Αν οχι 65-70. Οχι παραπανω.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, για εγγυηση δεν ξερω αν εχει, ειναι ομως φιλου οποτε τον εμπιστευομαι και γι'αυτο τον λογο σας ρωταω για τιμη επειδη δεν θελω να βγει χαμμενος κανενας απο τους 2

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, για εγγυηση δεν ξερω αν εχει, ειναι ομως φιλου οποτε τον εμπιστευομαι και γι'αυτο τον λογο σας ρωταω για τιμη επειδη δεν θελω να βγει χαμμενος κανενας απο τους 2

Δεν ειναι θεμα γνωστου αγνωστου..Απλα πες οτι τη παιρνεις και σου καιγεται σε μια εβδομαδα...Κλαφτα..:P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα γνωστου αγνωστου..Απλα πες οτι τη παιρνεις και σου καιγεται σε μια εβδομαδα...Κλαφτα.. :P

Χαχα σωστος!! ευχαριστω και παλι παιδες. απλα η δικη μου τα επαιξες και προσπαθω να βρω λυση...το κακο ειναι οτι δεν εχω αποφασησει ακομη το badget και αυτο κυριως γιατι δν ξερω ποσο μεγαλη διαφορα θα εχουν καρτες αξιας 100-200 ευρω

Δημοσ.

Βρήκα μια  MSI Radeon 4850 με Scythe Musashi και σκέφτομαι να την βάλω στο pc ενός φίλου που θέλει vga και παίζει (όχι και τόσο απαιτητικά) παιχνίδια. Πόσο αξίζει μια τέτοια κάρτα με αυτή την aftermarket ψύκτρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...