Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Αυτό εδώ μου το κάνανε δώρο.

Lenovo A7-30 A3300 7" (8GB)

Δεν υπάρχει απόδειξη,

Το άνοιξα, το αναβάθμισα σε KitKat(4.4.2), και το άφησα στην άκρη γιατί έχω ήδη Τάμπλετ.

Πόσο λέτε να πιάνει?

60-65 μαξ εφόσον δεν υπάρχει απόδειξη

• Like 1
Δημοσ.

ποσα θα δινατε για 

ps vita 1004( led screen) lego bundle 200

hama σκληρη θηκη 10

uncharted 20

killzone 17

jak trilogy 28

ratchet clank trilogy 29

minecraft 20

cod bops (στην μνημη) 48

sly cooper thieves in time (στην μνημη) 15

tekken 6 (στην μνημη) 10

urban trial freestyle (στην μνημη) 11

+ 4 ps1 games και 2 minis (στην μνημη) συνολο καπου στα 20

στο κουτι του, με αποδειξη και εγγυση 7 μηνες ακομα. αγρατζουνιστα ολα

διπλα γραφω τις τιμες στο σκρουτζ, και για αυτα του psn, τιμες Psn

ευχαριστωω

Δημοσ.

Q9550

4gb hynix ddr2 800 2x2gb

WD 1tb caviar blue 64mb sata 3 100% υγεια

Ποσο να τα σπρωξω πακετακι;

Τα ειχω μεσα σε ενα μινι Dell optiplex 960 sff αλλα επειδη χαλασε τροφοδοτικο και μητρικη απο τον υπολογιστη του πεθερου μου λεω να του δωσω το Dell για να βαλει μεσα τα δικα του πραγματα.

Δημοσ.

Q9550

4gb hynix ddr2 800 2x2gb

WD 1tb caviar blue 64mb sata 3 100% υγεια

Ποσο να τα σπρωξω πακετακι;

Τα ειχω μεσα σε ενα μινι Dell optiplex 960 sff αλλα επειδη χαλασε τροφοδοτικο και μητρικη απο τον υπολογιστη του πεθερου μου λεω να του δωσω το Dell για να βαλει μεσα τα δικα του πραγματα.

100 ευρω καλα ειναι νομιζω.

Δημοσ.

70 μου εδωσαν μονο για σκληρο και μνημες και τον επεξεργαστη δεν τον δινει κανεις κατω απο 60 ευρω συν οτι ο δικος μου δεν εχει φαει OC γιατι στο μηχανημα που ειναι δεν μπορεις να κανεις δεν εχει η μητρικη να πειραξεις τις ρυθμισεις του επεξεργαστη.

Δημοσ.

εγω σου ειπα τι αξιζουν κατα τη γνωμη μου. Απο εκει και περα δωστα οσο θες η περιμενε για παραπανω αποψεις.

• Like 1
Δημοσ.

70 μου εδωσαν μονο για σκληρο και μνημες και τον επεξεργαστη δεν τον δινει κανεις κατω απο 60 ευρω συν οτι ο δικος μου δεν εχει φαει OC γιατι στο μηχανημα που ειναι δεν μπορεις να κανεις δεν εχει η μητρικη να πειραξεις τις ρυθμισεις του επεξεργαστη.

130 μπορεις

να προκριθεις :devil:

Δημοσ.

130 πολυ καλα ειναι για 7970 αλλα αν οντως εδωσες την αρχαιολογια 130 ευρω σε φιλο κιολας τουε τον ληστεψες τον " φιλο ".

• Like 1
Δημοσ.

Θα κατσω να του τα βαλω αυριο στο κουτι του γιατι αυτος δεν βαζει χερι μεσα στον υπολογιστη.

Γιατι ηταν πολλα τα 130 ??? οταν τον δισκο τον πουλανε 40 ευρω τις μνημες 30 ευρω και τον επεξεργαστη δεν τον δινει κανεις κατω απο 60 ευρω.

Μιλαω για τιμες σε αγγελιες ασχετα αν τον Q9550 σε δυο αγγελιες θελουν ο ενας 100 και ο αλλος 90 αλλα εκει θα τους μεινει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...