Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μητρική & cpu υπογραφής με χωρίς ψύκτρα και με όλα τα παρελκόμενα - εγγύησεις πόσο μπορώ να τα δώσω;

200 για αρχή...

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Μπα δεν με ενδιαφέρει γιατί φίλος είχε την ίδια και ξέρω τη γίνεται με αυτό το μοντέλο πολύ καλά και ειδικά της asus αλλα η 7950 ειναι σε οκ τιμή ; 

Δημοσ.

Μπα δεν με ενδιαφέρει γιατί φίλος είχε την ίδια και ξέρω τη γίνεται με αυτό το μοντέλο πολύ καλά και ειδικά της asus αλλα η 7950 ειναι σε οκ τιμή ; 

Στα 140e χωρις εγγυηση ειναι σχετικα πολλα

Δημοσ.

έχω ενα note 2 ταλαιπωρημένο :

> Σπασμένο γυαλί

> Μικρογρατζουνίες περιμετρικά

> Σε λευκό φόντο η οθόνη φένεται ελάχιστο ρόζ στην πάνω αριστερή γωνία (σε επιφάνεια όσο ενα νύχι του δέικτη).

Λειτουργικά κτλ δεν έχει πρόβλημα. Έλεγα να το πάνω για ένα service αλλα μου ζητούν 200+ για όλα. Αξίζει να το δώσω ή οχι?

Δημοσ.

Πόσο θα ήταν καλά περίπου ; 

Η τιμη εξαρταται απο το αν υπαρχουν παρελκομενα και τη χρηση εκανε ο χρηστης....Τι να σου πω γυρω στα 120e-130e...Εγω δεν θα εδινα προσωπικα 140e για 7950 οταν με 150e μπορεις να παρεις 280Χ και με εγγυηση....Αλλα αυτο εξαρταται απο τον καθενα

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι τις αποψεις σας.

Ενας συνεργατης μου ψαχνει να αναβαθμισει τον υπολογιστη του, απο 1366 σοκετ. Προσωπικα πιστευω οτι για τη χρηση που θα κανει ειναι σωστοτερο να δωσει κατι παραπανω και να παει σε Χ99.

Οποτε πειτε μου λιγο γνωμες ποσο μπορει να αγορασει απο τις αγγελιες

5820κ

5930κ - οποιο βρει απο τα δυο, κατα προτιμηση το πρωτο ομως

Μια μητρικη Χ99

Και για αρχη 16γιγα ddr4 ram (αυτο ισως και να μη χρειαστει γιατι αν βρω εγω ραμ που ψαχνω θα του πουλησω τις δικες μου).

Τι λετε?

Δημοσ.

Πόσο να δώσω:

• wd green 1tb sata2 άριστο 
  • wd av-gp 1tb sata2 άριστο
  • seagate 7200.10 500gb sata 2 άριστο

Πόσο να πάρω:

• ssd sandisk extreme ii 240gb
  • ssd sandisk ultra ii 240gb
  • ram 2 gb so-dimm 667mhz
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...