Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, το θεμα ειναι οτι αρκετοι εδω μεσα δεν ειναι γραμμενοι στο φορουμ για τον ιδιο λογο που ειμαστε εμεις. Αυτοι ειναι εδω μονο για τις αγγελιες, δηλαδη αγοραζουν φθηνα και πουλανε ακριβα, μερικοι μαλιστα εχουν και μαγαζακια. Οταν βρεθει μια λυση για αυτους, τοτε ισως κατι να αλλαξει, αλλα μεχρι τοτε θα βλεπετε σοκετ 775 μητρικη και επεξεργαστη στα 100+ ευρω.

Απο την αλλη υπαρχουν και παιδια εδω μεσα που πουλανε αξιολογα πραγματα σε τιμες οχι σκοτωμα. Ειναι και κριμα να δωσεις κατι απολυτα λειτουργικο και τεχνολογικα ακομα καλο σε τιμη χωμα, ειτε τα κρατας ειτε τα πουλας σε νορμαλ τιμη, και αν φυγουν εφυγαν.

Εγω θυμαμαι ειχα ενα κουτι με πληρες συστημα 775 πριν αρκετο καιρο, το ειχα βαλει ενα 50ρικο και ειχε φυγει αρκετα γρηγορα. Ναι θα μπορουσα να το ειχα δωσει και δωρεαν, αλλα δεν ειμαστε ολοι πλουσιοι και για εμενα προσωπικα και τα 50 ευρω κατι ειναι, ειδικα στην κατασταση που βρισκεται η χωρα νομιζω οι περισσοτεροι τα λεφτα τους τα βγαζουν με δυσκολια πλεον. Και μεροκαματα εχω κανει πολλα και ξερω τι θα πει να δουλευεις για 25 ευρω τη μερα,που φανταζομαι οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι νεα παιδια, αρκετοι ειναι και φοιτητες, μπορω να τους δικαιολογησω αν πουλανε πραγματα εστω και παλια.

Απλα ολα να γινονται με μετρο.

Αν ειμασταν στο αμερικα θα παιρναμε και σετακια 1150 με 150 ευρω απο microcenter/newegg κλπ, δυστυχως εδω ακομα και παλια σοκετ οπως 1150/ΑΜ3 ειναι πανακριβα για τα δικα μας δεδομενα, ειμαστε διαφορετικο αγοραστικο κοινο.

Στην αγγλια τα παλια αυτοκινητα τα πετανε στη μαντρα για 100 ευρω, εδω εμεις τα opel corsa του 2001 τα πουλαμε 2500 ευρω και βαλε, καταλαβαινετε λοιπον οτι η κατασταση ειναι γενικα τραγικη, και δε φταιμε εμεις βασικα.

• Like 4
Δημοσ.

Αν ειμασταν στο αμερικα θα παιρναμε και σετακια 1150 με 150 ευρω απο microcenter/newegg κλπ, δυστυχως εδω ακομα και παλια σοκετ οπως 1150/ΑΜ3 ειναι πανακριβα για τα δικα μας δεδομενα, ειμαστε διαφορετικο αγοραστικο κοινο.

Σε ολα τα αλλα συμφωνω,εδω ομως εχει γινει χοντρο λαθακι.Το 1150 ειναι του 2013 και ηταν το mainstream της intel μεχρι πριν μερικες μερες που ηρθε το 1151,ενω το AM3 ειναι απο Φεβρουαριο 2009,οποτε καμμια σχεση. :)

• Like 1
Δημοσ.

Σε ολα τα αλλα συμφωνω,εδω ομως εχει γινει χοντρο λαθακι.Το 1150 ειναι του 2013 και ηταν το mainstream της intel μεχρι πριν μερικες μερες που ηρθε το 1151,ενω το AM3 ειναι απο Φεβρουαριο 2009,οποτε καμμια σχεση. :)

Εχεις δικιο δεν το ειπα σωστα.

Εννοουσα οτι δεν ειναι πλεον της τελευταιας γεννιας. Μετα απο τους haswell βγηκαν οι broadwell ναι μεν 1150 αλλα καινουριοι επεξεργαστες, επισης το χ99 και τελος το 1151. Πλεον αν ειναι να δωσει κανεις λεφτα για νεο συστημα, μαλλον θα κοιταξει προς 1151, μερικοι σε χ99 και λιγοι σε broadwell, οποτε ο haswell που κανει τωρα 370 ευρω, ο 4790κ δεν ξερω τι ρολο βαραει ακριβως.

Οταν εψαχνα για 3258 ειχα βρει ατομα στο νετ που αγορασαν τον επεξεργαστη μαζι με φθηνη Ζ97 μητρικη πακετο στα 90 δολλαρια. Και οτι αλλες προσφορες παιζουν εκει στο αμερικα, εδω δε θα τις δουμε ποτε μα ποτε. Εδω το πολυ να βγαλει κανενα eshop προσφορα, 10 ευρω κατω απο τη τιμη του σκρουτζ, wawa δηλαδη.

Δημοσ.

Ποσο μπορω να πουλησω μητρικη gigabyte z68ap-d3 μαζι με intel core i5-3740; Ολα ειναι αψογα μαζι με τα κουτια τους εκτως του οτι στην μητρικη δουλευουν τα 2 πρωτα (τα δυο δεξια μονο) σλοτς απο ραμ (εργοστασιακο προβλημα, δεν το χαλασα εγω) και δεν υπαρχει δυνατοτητα dual channel.

Δημοσ.

Για τη μητρικη δεν ξερω τι ποσο εχεις στο μυαλο σου αλλα δεν νομιζω πανω απο 20-30e...Για τον cpu δεν ξερω...

Δημοσ.

Για τη μητρικη δεν ξερω τι ποσο εχεις στο μυαλο σου αλλα δεν νομιζω πανω απο 20-30e...Για τον cpu δεν ξερω...

Πακέτο αν είναι να τα πουλησω για να πάω σε 1150 socket.
Δημοσ.

Μια P5QC (Ρ45, 16GB RAM) με όλα τα παρελκόμενα, κουτες CD, με BIOS για ΧΕΟΝ καλά την δίνω στα ~60

Ρ45+DDR3+Bios xeon+κούτα μια χαρα ειναι

• Like 1
Δημοσ.

κάποιος να μου απαντήσει;

Ανάλογα πόση εγγύηση έχει μείνει 100 με 110 μάλλον.  

Την μητρική λίγο δύσκολο να την πάρει κανείς μάλλον στράβωσες κάποια pin του επεξεργαστή της μητρικής και στο κάνει αυτό (και απο ότι θυμάμαι στο e-shop καινούρια την πούλαγαν 65 ευρώ και τον επεξεργαστή 170).

Δημοσ.

Παιδια εχω κατι ρουτερακια thomson/netfaster ειναι σχεδον αχρησιμοποιητα αλλα τα εχω στο παταρι αρκετο καιρο, τα τεσταρα και δεν ειχαν θεμα. Ποσο λετε να τα δωσω? 10 ευρω καλα ειναι?

Επισης εχω εναν χαλασμενο 120αρι σατα δισκο, λετε να τον παρει κανενας αν τον χαρισω? Η σκουπιδια, νομιζω για ανταλλακτικα μια χαρα ειναι αν θελει καποιος κατι συγκεκριμενο.

Επειδη δεν εχω ασχοληθει, εχω μια καρτα τηλεορασης της aver media, τοτε ομως δεν υπηρχαν ψηφιακα καναλια, οποτε δε ξερω αν ακομα κανει, ξερει κανενας που ασχολειται με αυτα?

Καθαριζω το παταρι οπως καταλαβατε^^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...