Chocobo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Σε δυο μηνες δεν εχει χασει πολλα μια καρτα. Αυτο ειναι σιγουρο. Αλλα δεν νομιζω και καποιος να πουλήσει καρτα μετα απο δυο μηνες. Φανταζομαι μονο αν εχει κανει λαθος αγορα ή κερδισε το λαχειο. Η τιμη στα μεταχειρισμενα εξαρτάτε πρώτα απο ολα απο την τιμη πωλησης σε καινουργια, εκεινη την εποχη και βεβαια από την αγορα (εννοω ζητηση δημοτικοτητα κλπ.). Μια καρτα ομως εχει χασει απο μονη της καποια χρηματα μετα απο την παροδο μηνων. ΠΧ Sapphire R9380 4G πριν 6 μηνες ειχε 260€ σημερα εχει 212 η ιδια, ριξε μια ματια στο skroutz στη διακύμανση τιμων. Αν θελει καποιος να τη πουλησει ποσο θα επρεπε? Συμφωνα με αυτα που λες στα 220 με 230. Θα μπορουσε? Ισως αν εβρισκε καποιον που δεν εψαξε καθολου να δει τι γινεται. Υπαρχουν τετοια και εδω μεσα αρκετα ή κανω λαθος; Μεχρι και ποιο ακριβα απο την τιμη πωλησης απο καταστημα! Αυτα βεβαια ισως θα επρεπε να τα πεταει το ιδιο το forum οταν γινονται αντιληπτά, για να προστατευσει το μελη του. Οποτε πιστευεις οτι ειναι αδικο απο 260 που την πηρε καποιος πριν 6 μηνες, να τη δωσει 150-170? Δεν ξερω γιατι μου το λες εμενα ουτε πως εφτασες στο συμπερασμα πως θα ελεγα για 380 220-230 ευρώ...Βάση ποιο σκεπτικό μου.? Εσύ λές 40 % κάτω της τιμής του πρωτοκυκλοφόρησε.? Το ποσοστό το μετράμε πάντα προφανός βάση της τψρινής τιμής του προιόντος. Ουτε πως δεν ψαχνω τιμες σκρουτζ δεν καταλαβαίνω και το λες σαν να ειναι καποιο hint που μονο οι expert γνωριζουν. Προφανος οταν λεω μια τιμη εχω δει σκρουτζ εχω δει ebay , amazon.Εχω εξετασει την ζητηση , εχω δει ποσο εγγυηση εχει ,παρελκομενα , εχω δει την κινηση ης αγορας , τα νεα για επερχομενες gpu και ολα οσα χρειαζονται γενικα. Πραγματικά νομίζεις πως υπάρχει άτομοα να πετάει τιμές χωρίς έρευνα.? Eίπα εγώ πως είναι αδικο.? Φίλε μου μάθε να διαβάζεις καλύτερα για να μην βγένουμε off topic με άσχετα σε παρακαλώ. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2016 από Albilosha
CronosDGeek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλησπερα,εχω στη κατοχη μου i7 4770k ο οποιος δεν εχει εγγυηση ουτε ψυκτρα αλλα δεν εχει μπει ποτε σε πσ,ειναι ακομα στο κουτι του...ουσιαστικα καινουργιος... https://www.skroutz.gr/s/3405133/Intel-Core-i7-4770K-Box.html?keyphrase=i7+4770k μια mobo h97 https://www.skroutz....D3-rev-1-1.html και αυτη καινουργια δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε, με εγγυηση απο το serial number της και 8 gb ram 4x2 https://www.skroutz....CL9D-8GBXL.html που εχουν εγγυηση απο eshop εφορου ζωης! Θα ηθελα απλα να ξερω αν τα κανω σετακι ποσο θα μπορουσα να τα πουλησω; Ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις σας
benign Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Καλησπερα,εχω στη κατοχη μου i7 4770k ο οποιος δεν εχει εγγυηση ουτε ψυκτρα αλλα δεν εχει μπει ποτε σε πσ,ειναι ακομα στο κουτι του...ουσιαστικα καινουργιος... https://www.skroutz.gr/s/3405133/Intel-Core-i7-4770K-Box.html?keyphrase=i7+4770k μια mobo h97 https://www.skroutz....D3-rev-1-1.html και αυτη καινουργια δεν εχει χρησιμοποιηθει ποτε, με εγγυηση απο το serial number της και 8 gb ram 4x2 https://www.skroutz....CL9D-8GBXL.html που εχουν εγγυηση απο eshop εφορου ζωης! Θα ηθελα απλα να ξερω αν τα κανω σετακι ποσο θα μπορουσα να τα πουλησω; Ευχαριστω εκ τον προτερων για τις απαντησεις σας Πως γινεται ο επεξεργαστης και η μητρικη να ειναι αχρησιμοποιητα τοσο καιρο και να μην εχουν εγγυση? Σας ρωταω γιατι ειναι πολυ περιεργο και μπορει απο την στιγμη που ειναι εκτος εγγυησης να βαλει σε υποψιες καποιον αγοραστη. Θα μπορει ο αγοραστης να κανει ενα ελεγχο με ενα διαγνωστικο προγραμμα πριν αγορασει τα προιοντα? Αν ναι,θα ελεγα 350 ευρω ολα μαζι. 2
NtinosShm Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ψάχνω για καρτα γραφικων για την τοστιερα που εχω.. Ηθελα λιγο τη γνώμη σας.. 6670HD απο γνωστο, αξιζει στα 40€? Επισης, θα κάνει bottleneck με τον pentium D που εχω?
Federacion Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ψάχνω για καρτα γραφικων για την τοστιερα που εχω.. Ηθελα λιγο τη γνώμη σας.. 6670HD απο γνωστο, αξιζει στα 40€? Επισης, θα κάνει bottleneck με τον pentium D που εχω? Καλύτερα να πάρεις μια 6850 στα 50 ευρώ που κυκλοφορούν αρκετές φορές στις αγγελίες στον insomnia. Πόσο να δώσω έναν Phenom ii x4 810, χωρίς ψύκτρα; 35 ευρώ θα φύγει άμεσα; 1
CronosDGeek Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Πως γινεται ο επεξεργαστης και η μητρικη να ειναι αχρησιμοποιητα τοσο καιρο και να μην εχουν εγγυση? Σας ρωταω γιατι ειναι πολυ περιεργο και μπορει απο την στιγμη που ειναι εκτος εγγυησης να βαλει σε υποψιες καποιον αγοραστη. Θα μπορει ο αγοραστης να κανει ενα ελεγχο με ενα διαγνωστικο προγραμμα πριν αγορασει τα προιοντα? Αν ναι,θα ελεγα 350 ευρω ολα μαζι. ειναι λιγο περιεργη φαση(εργοστασιακα προιοντα) οποτε ο επεξεργαστης δεν εχει εγγυηση η μοβο εχει Αλλα οκ για 350 ελεγα και εγω απλα ρωτησα για σιγουρια
FireFoxGr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Τι τιμή για την συγκεκριμένη GPU: Gigabyte Radeon 7970
MaurosPiraths Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Θελω μια γνωμη για το παρακατω συστημα:CPU: 8350 FX μαζί με Noctua U12s MOBO: Gigabyte 970A-DS3P GPU: Radeon R9 290x PSU: Thermaltake Samrt SE 730W 1 Western Digital Blue 1TB 12 GB Ram CASE : Aerocool Strixe-X One ένα 500αράκι το πιάνει;
Chocobo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Θελω μια γνωμη για το παρακατω συστημα: CPU: 8350 FX μαζί με Noctua U12s MOBO: Gigabyte 970A-DS3P GPU: Radeon R9 290x PSU: Thermaltake Samrt SE 730W 1 Western Digital Blue 1TB 12 GB Ram CASE : Aerocool Strixe-X One ένα 500αράκι το πιάνει; Το πιάνει και ίσως και λίγο πάνω ανάλογα αν και που υπάρχει εγγύηση.
MechaCorn Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μια γρηγορη απαντηση παιδια για εναν φιλο μου, μια asus 280x μεταχειρισμενη (σε φιλικη τιμη, του την δινει συγγενης του) χωρις εγγυηση ποσο πιανει;
Chocobo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μια γρηγορη απαντηση παιδια για εναν φιλο μου, μια asus 280x μεταχειρισμενη (σε φιλικη τιμη, του την δινει συγγενης του) χωρις εγγυηση ποσο πιανει; Ε άμα είναι πολύ φιλική κάνα 100ρι αν όχι πολύ τότε 120. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις