Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου έβαλα τιμές που είτε έχω δώσει ή αγοράσει παρόμοιο εξάρτημα.

Επειδή είναι Intel το ενδιαφέρον δεν θα μειωθεί κάπως?
  • Απαντ. 25,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

Επειδή είναι Intel το ενδιαφέρον δεν θα μειωθεί κάπως?

Tα μέγιστα λογικά βάζω σαν τιμές πάντα, αν χρειαστεί θα πέσει και στα 25. Αλλά πιστεύω θα φύγει. :)

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά 70 ευρώ για μια 660Ti της Gigabyte με 2 GB, εκτός εγγύησης είναι καλά; Αξίζει; Από τον κολλητό μου θα την πάρω που σκέφτεται να πουλήσει όλο το pc.

Δημοσ.

Παιδιά 70 ευρώ για μια 660Ti της Gigabyte με 2 GB, εκτός εγγύησης είναι καλά; Αξίζει; Από τον κολλητό μου θα την πάρω που σκέφτεται να πουλήσει όλο το pc.

Ναι, στην δίνει τσάμπα!

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου πείτε σε τι τιμή θα μπορούσε να πουληθεί ένας AMD Athlon 64 x2 4400+ μαζί με μια Asus M2N68-LA (narra 2) μαζί με I/o και τη μαμά ψυκτρα, ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου πείτε σε τι τιμή θα μπορούσε να πουληθεί ένας AMD Athlon 64 x2 4400+ μαζί με μια Asus M2N68-LA (narra 2) μαζί με I/o και τη μαμά ψυκτρα, ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κανα 25-30άρι.

Δημοσ.

Ξεκάθαρα η 7950 είναι καλύτερη.

Απο τιμές η 580 γύρω στα 80 ευρώ και η 7950 περί τα 120.

Πιστόλι είσαι , θηρίο . Δεν σε προλαβαίνω ;-) :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ξεκάθαρα η 7950 είναι καλύτερη.

Απο τιμές η 580 γύρω στα 80 ευρώ και η 7950 περί τα 120.

ναί είναι καλύτερη και 90 να την παρείς όμως την 580 είναι οκ

Δημοσ.

Ενα HP 8200 ultra-slim με i5-2400S Quad Core(6M Cache, up to 3.30 GHz) με 8GB μνημη και σκληρο Seagate Laptop Thin SSHD 1TB ποσο να το δωσω;

Εχει και αυτοκολλητο Windows 7 pro αλλα του εχω βαλει Windows 10 Pro ενεργοποιημενα με το serial των 7 και δινω και δωρο ενα ανταπτορακι απο Displayport σε HDMI και εκτος απο ηχο βγαζει και 3D απο το HDMI

Δημοσ.

Ενα HP 8200 ultra-slim με i5-2400S Quad Core(6M Cache, up to 3.30 GHz) με 8GB μνημη και σκληρο Seagate Laptop Thin SSHD 1TB ποσο να το δωσω;

Εχει και αυτοκολλητο Windows 7 pro αλλα του εχω βαλει Windows 10 Pro ενεργοποιημενα με το serial των 7 και δινω και δωρο ενα ανταπτορακι απο Displayport σε HDMI και εκτος απο ηχο βγαζει και 3D απο το HDMI

Καλα που τα βρισκεις τοσα λαπτοπ και πουλας τοσο συχνα? :P

Δημοσ.

Θα πρέπει να εργάζεται σε καμια εταιρεία. Και ως εργαζόμενος θα έχει τα μπόνους του. :-D. :-D .Πέρα από την πλάκα , νομίζω 220 ευρώ
Δημοσ.

Τα περισσότερα από εταιρίες που κάνω αναβαθμίσεις αλλά πληρώνουν σε ειδος

Δεν είναι laptop

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...