benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 +1 στο τελευταιο. απο το να την βαλω 250-280 (που ειναι λογικη τιμη με βαση αυτα που χανω απο την αγορα) να μην την παρει κανενας και να μου στελνουν 500μνμ για τιμη των μεταχειρισμενων και οτι ειναι πολυ πανω καλυτερα να κανω αυτο που ειπες. την κραταω για 2η. Ισχυει αυτο που λες. για εμενα πηρα 290χ μεταχ στα 250 τον Σεπτεμβρη. για να μην χασω τοσα πολλα. αλλα ο μικρος ακουει στο σχολειο και μετα με ζαλιζει. Στο χερι μας ειναι οι τιμες των μεταχειρισμενων παντως. πχ. θελω να παρω εναν 2600κ ή 2500κ για να παίξω λίγο με το Oc εκεί. βλεπω κατι χαζες τιμες που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. δεν τα παιρνω. αν κανουν ολοι αυτο το πραγμα τοτε οσοι εχουν αγγελιες θα ριξουν τις τιμες ωστε να φυγουν. εχω δει αγγελια πριν 3 μηνες στα 220 για set am2 που δεν εφυγε και σημερα το ξαναειδα στα 150. και θα παει ακομη πιο κατω αν δεν βρεθει καποιος που να δωσει τοσα. και κατι τελευταιο. ειναι ασχημο να κραζουμε για τιμες και να λεμε οτι δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα και μετα να βαζουμε αγγελια ενα προιον λιγο κατω απο την σημερινη τιμη του. Πολυ σωστος ,συμφωνω με ολα οσα εγραψες.Απο εμας την κοινοτητα εξαρτωνται οι τιμες και σαν πωλητες και σαν αγοραστες. 1
AccountSaver Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 ASUS ROG G551J Άριστο ,σηκώνει τα πάντα. Πόσο λέτε να φεύγει; Processor: Intel Core i7 4720HQ Processor (Turbos to 3.6GHz) Operating System: Windows 10 Pro Chipset: Intel HM86 Express Chipset Memory: 12GB DDR3L 1600MHz SDRAM, 2 x DIMM socket for expansion up to 16 GB SDRAM Display: 15.6″ IPS FHD (1920×1080) Asus Splendid Video Intelligent Technology, Zero Bright Dot, anti-glare Graphics: Integrated Intel HD Graphics 4600 NVIDIA GeForce GTX 960M 2GB DDR5 Storage: 128GB SSD with 1TB HGTS TravelStar HDD Optical Drive: Blu-ray DVD Combo Card Reader: 3 -in-1 card reader (SD/ SDXC/ MS/ MS Pro/MS Pro Duo/ MMC) Camera: HD Web Camera Networking: BT 4.0 support (on WLAN+ BT 4.0 combo card) 1 x Microphone-in jack 1 x Headphone-out jack (Audio-in Combo) 3 x USB 3.0 ports
dimitris21gr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Πλέον όπως έχουν τα πράματα δεν συμφέρει κανείς να πουλήσει την 970 στα 200 ευρώ ή και λιγότερα, εφόσον παίζει σε 1080p. Χασούρα 200+ ευρώ μετά από κάτι παραπάνω από ένα χρόνο για μια κάρτα που ακόμα παίζει τέλεια όλα σχεδόν τα games σε 1080p δεν λέει με τίποτα. Με αυτό το σκεπτικό αποφάσισα εγώ να κρατήσω την 970 μου 1 χρόνο ακόμα και μετά βλέπουμε. 1
driftingcris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 lel και ειδα μονο την πρωτη σελιδα 1 2 ο αλλος δινει 2πυρινο σετ με 170ευρω, ενω εμεις δεν μπορουμε να δωσουμε στα 30
benign Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 lel και ειδα μονο την πρωτη σελιδα 1 2 ο αλλος δινει 2πυρινο σετ με 170ευρω, ενω εμεις δεν μπορουμε να δωσουμε στα 30 O δευτερος εχει μηδενικες αξιολογησεις,ειναι ασχετος με το θεμα ο ανθρωπος. 1
driftingcris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 O δευτερος εχει μηδενικες αξιολογησεις,ειναι ασχετος με το θεμα ο ανθρωπος. Καλα, το μονο σιγουρο
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Καλα και εγω ειμαι ασχετος με τα αμαξια αλλα αν βαλω να πουλησω το αμαξι μου θα κανω μια ερευνα αγορας η θα ρωτησω 2-3 που εχουν ιδεα. Ειναι ασχετος η ψαχνει για ασχετο; Η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα; Δεν ξερω δεν ημουν εκει. 3
Chocobo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Τις προαλες μιλαγα με καποιον που έδινε ενα τροφοδοτικο στην τιμη που εχει καινουργιο. Του μίλησα γιατι εψαχνα για το συγκεκριμενο. Η απαντηση του ηταν οταν του εδειξα τις τιμες στο skroutz "ναι αλλα εγω το εχω δοκιμασει 6 μηνες και ξερεις οτι ειναι καλο" Απο εκει και περα.... δε μπορει να πει κανενας τιποτα. Ε αυτα τα νεα ετσι ειναι γουρουνια στο σακι περνεις,αμα ειναι μαπα δεν εχεις και εγγυηση αντε γεια Το αλλο ειναι στρομενο εχει κανει χιλομετρα.... θεε μου... Μου εχει συμβει και μενα καλο.Ηθελα να κανω μια ανταλλαγξ την 390Χ ενως φιλου με μια μικροτερη κατηγοριας 960/380 και μια διαφορα. Βρηκα ενα ατομο με 960 το οποιο για καποιο λογο επερνε την αξια της καρτας του βαση τιμης Πλαισιου γιατι απο κει την αγορασε και εβγενε 280-290 καπου εκει ενω την δικια μας με την χαμηλοτερη τιμη σκρουτζ..... Προφανος η ανταλλαγη δεν εγινε ετσι.. 1
Dr_73 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Παιδες μπορει λογω εξελιξεων οι τιμες να εχουν πεσει και λογικο ειναι,αλλα μην περιμενουμε καποιος να τις κανει δωρο για αυτο τον λογο και τους καταλαβαινω απολυτα. Ναι,πρεπει να πεσουν οι τιμες και να τις πουλησει καποιος τις μεταχειρισμενες φτηνα αλλα απο ενα σημειο και κατω δεν αξιζει. Μπορει μερικοι ασχετοι η που θελουν να βρουν κοροιδα να τις πουλανε ακριβα,αλλα μην παμε στο αλλο ακρο,της νοοτροπιας να την παρω απο καποιον τζαμπα,γιατι και αυτο το σκεπτικο ειναι το ιδιο ηλιθιο. Να ξεκαθαρισουμε κατι. Μερικες παλιες καρτουλες για 1080p που παιζει ακομη το 99% του κοσμου ειναι και θα ειναι μια χαρα στην καταλληλη φτηνη τιμη.Αλλα δεν νομιζω και ουτε πρεπει,κανεις να τις σκοτωσει ,αυτοι που θα το κανουν θα ειναι ελαχιστοι,σιγουρα δεν θα ειναι ατομα με πολλες θετικες αξιολογησεις,οποτε δεν ξερεις τι παιρνεις στα χερια σου και θα ειναι αριθμητικα ελαχιστοι. Προτιμοτερο να τις κρατησουν οι ιδιοκτητες τους παρα να τις χαρισουν σε απατεωνες-καρακια. Ειπαμε οχι στα ακρα ,στη μεση οδο και με την λογικη. Ε ναι είπαμε. +10€ από την καινούργια, είναι καλή τιμή για μτχ ... Να τις χαίρεστε όσοι πουλάτε. Καλή τιμή λέει ο άλλος ότι είναι 280€ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ 970 όταν κάνει 300€ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
benign Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ε ναι είπαμε. +10€ από την καινούργια, είναι καλή τιμή για μτχ ... Να τις χαίρεστε όσοι πουλάτε. Καλή τιμή λέει ο άλλος ότι είναι 280€ ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ 970 όταν κάνει 300€ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. Τι σε νοιαζει εσενα? Εσυ με Atari και Amstrad εισαι ακομη.
Dr_73 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Τι σε νοιαζει εσενα? Εσυ με Atari και Amstrad εισαι ακομη. Βρήκα κι άλλη ευκαιρία. R9 390 στα 300€. Γιατί να πάρεις καινούργια με ... 310€ ;
phanispal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Σαν πωλητης θεωρω λογικο να εχω αγορασει μια καρτα πριν 6 μηνες ή ενα χρονο και να περιμενω να παρω πισω τα λεφτα μου ή να χασω 10€- 20€. Σαν αγοραστης το ιδιο πραγμα το θεωρω παραλογο. Είναι σε ποια μεριά βρίσκετε ο καθένας. Σοβαρά τώρα;
Dr_73 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Την 970 μου την είχα πάρει , αν θυμάμαι καλά , 420€. Με βάση τα παραπάνω , να κόψω κανένα 40ρι , πρέπει να την βάλω αγγελία ... 380€ ... Γελάνε και τα μπετά.
fallen4ngel Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 lel και ειδα μονο την πρωτη σελιδα 1 2 ο αλλος δινει 2πυρινο σετ με 170ευρω, ενω εμεις δεν μπορουμε να δωσουμε στα 30 Εάν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται ο σχολιασμός αγγελίας.
AETOLOFITIS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 αυτο λεμε.οτι δεν αξιζει να την δωσεις. και αν την δωσεις θα χασεις ενα 200 ανετα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις