Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μητρικη FOXCONN H61MX V2.0

Επεξεργαστης i7-2600 απλος οχι k

Μνημη 4GB 2Χ2GB 1333Mhz Transcend

καρτα γραφικων sparkle GTS450 2GB με εναν ανεμιστηρα

Ποσο να τα δωσω;

Δημοσ.

Μητρικη FOXCONN H61MX V2.0

Επεξεργαστης i7-2600 απλος οχι k

Μνημη 4GB 2Χ2GB 1333Mhz Transcend

καρτα γραφικων sparkle GTS450 2GB με εναν ανεμιστηρα

Ποσο να τα δωσω;

250 περίπου.

• Like 1
Δημοσ.

Ο προϊστάμενός μου στη δουλειά (60 χρονών) αγόρασε τον Ιανουάριο του 2016 ένα iphone 6s 16άρι.

Επειδή είμαι σε φάση να αγοράσω (προσανατολίζομαι στο 6s plus, αλλά εκεί πάμε στα 660) θέλει να μου το πουλήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι μόνο τηλέφωνα κάνει και δεν το αξιοποιεί. Μου το δίνει 450€. Αξίζει σε αυτά τα λεφτά? (τιμή καινούργιου 570€) ή να πάω για τον έρωτα το 6s plus στα 660?

(μην αρχίσουμε τι άλλο καλύτερο παίρνω με αυτά τα λεφτά, είμαι κολλημένος με iOS)

Δημοσ.

Ο προϊστάμενός μου στη δουλειά (60 χρονών) αγόρασε τον Ιανουάριο του 2016 ένα iphone 6s 16άρι.

Επειδή είμαι σε φάση να αγοράσω (προσανατολίζομαι στο 6s plus, αλλά εκεί πάμε στα 660) θέλει να μου το πουλήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι μόνο τηλέφωνα κάνει και δεν το αξιοποιεί. Μου το δίνει 450€. Αξίζει σε αυτά τα λεφτά? (τιμή καινούργιου 570€) ή να πάω για τον έρωτα το 6s plus στα 660?

(μην αρχίσουμε τι άλλο καλύτερο παίρνω με αυτά τα λεφτά, είμαι κολλημένος με iOS

καλησπέρα τα τελευταία 5 χρόνια που αγοράζω αλλά και πουλάω μεταχειρισμένα hardware πράγματα για τον υπολογιστή έχω δημιουργήσει μία προσωπική φόρμα που λέει οτι:   έως 6 μηνών πράγματα χάνουν το 25% της αξίας τους από την 1η μέρα(όχι την αξία που αγοράστηκε ,αλλά την αξία καινουργιου την περίοδο της συναλλαγης) . 

από τους 6 μήνες και μετά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο π.χ. εγγύηση , κατάσταση , κυκλοφορία νέων μοντέλων, απόδοση παραπλήσιων μοντέλων. πάντα μιλάμε για άψογη κατάσταση.

με βάση το παραπάνω  τα 450 είναι ακριβώς στο 25% που είμαστε οριακά στους 6 μήνες. προσωπικά αν ενδιαφερόμουν μόνο για αυτό το τηλέφωνο θα το αγόραζα.

να βοηθήσω ήθελα οχι να σε μπερδέψω , μπορεί για κάποιον άλλο να είμαι λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα Pipo M7T στο κουτι ποσο να το δωσω;

Εχει 8.9 οθονη 1920Χ1200 1.6 quad core 2GB ram παιρνει καρτα sim εχει δυο micro usb και HDMI

Δημοσ.

160 ευρω εχει καινουργιο απο εξω και παραδοση σε 20 μερες περιπου. 210 εδω.

Σαν μεταχειρησμενο......αναλογως ποσο το εχεις και τι κατασταση ειναι.

Απο 110 μεχρι 140.

Η κατασταση ειναι αριστη το παιδι το ειχε παρει απο δω. Και εγω για 120 ελεγα αλλα και με 110 δεν θα πω οχι.

Δημοσ.

ποσο να δωσω μια Gigabyte GA - 880GM - D2H και εναν phenom  ii x6 1055t σαν σετ ;

και ποσο χωριστα;

ΥΣ ο επεξεργαστης δεν εχει ψυχτρα....

ευχαριστω εκ των προτερων!

καποιος μια τιμουλα; :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...