Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω ενα αρκετα παλιο pc, που ειμαι ενα βημα πριν το πεταξω για ανακυκλωση.

Το pc Ειναι μαρκας "Altec performer" με εναν pentium 4 και 4gb ram.

Πριν 2-3 χρονια θυμαμαι πως δουλευε και το ειχα βαλει στην αποθηκη αλλα τωρα βλεπω πως δεν ανοιγει καν.(Δεν αναβει καν το λαμπακι οταν παταω κουμπι, τελειως νεκρο.)

Εχει pentium 4 και δικη του καρτα γραφικων(αρχαι και αυτη) και καρτα δικτυου, σκληρω δικσο, dvd και floppy reader, ακομα εχει και ενα φανακι, 400W Lamtech τροφοδοτικο, και 256 MB DDR ram.

Ποσο θα μπορουσα να πουλησω ενα τετοιο?

Δημοσ.

Ολα ειναι σχετικα.Αλλο μεταχειρισμενο με εγγυηση η που μολις εληξε και αλλο πολυ παλιο και χωρις εγγυηση που μπορει να σου χαλασει σε ενα μηνα οπως σωστα ειπε ο Trilo.

Αλλα ενας κανονας κατα την γνωμη μου παντα,ειναι πολυ βασικος. Αν δεν πουλησεις το πολυ μεσα στα 4 χρονια απο τοτε που  αγορασες θα το σκοτωσεις μετα αν θελεις να μην το χαρισεις η να μην το κρατησεις σαν δευτερο για τον πολυ απλο λογο οτι ο πιθανος αγοραστης με αρκετα λεφτα θα παει να αγορασει το ολοκαινουργιο και πολυ καλυτερο και δεν θα ασχοληθει με το δικο σου παλιο ,ενω ο αγοραστης που δεν εχει να διαθεσει πολλα,θα προτιμησει να αγορασει το φτηνοτερο καινουργιο με εγγυηση και ας ειναι λιγο υποδεεστερο, παρα να δωσει τα χρηματα του σε υλικο απο 5 χρονια και πανω και να ειναι χωρις εγγυηση αν κατι του χαλασει.

Καλησπερα.

Εχω ενα αρκετα παλιο pc, που ειμαι ενα βημα πριν το πεταξω για ανακυκλωση.

Το pc Ειναι μαρκας "Altec performer" με εναν pentium 4 και 4gb ram.

Πριν 2-3 χρονια θυμαμαι πως δουλευε και το ειχα βαλει στην αποθηκη αλλα τωρα βλεπω πως δεν ανοιγει καν.(Δεν αναβει καν το λαμπακι οταν παταω κουμπι, τελειως νεκρο.)

Εχει pentium 4 και δικη του καρτα γραφικων(αρχαι και αυτη) και καρτα δικτυου, σκληρω δικσο, dvd και floppy reader, ακομα εχει και ενα φανακι, 400W Lamtech τροφοδοτικο, και 256 MB DDR ram.

Ποσο θα μπορουσα να πουλησω ενα τετοιο?

Εχει 4gb ram η 256 gb ram?

Πρεπει να το φτιαξετε να δουλεψει σωστα,μαλλον το τροφοδοτικο πεθανε. Μετα θα τρεξετε ενα δωρεαν διαγνωστικο προγραμμα για να δειτε τι ακριβως εχει,απο τι αποτελειται.  Και μετα θα μας πειτε τα στοιχεια του και θα σας πουμε. Αλλα απο οτι λετε γενικα,δεν αξιζει να ασχοληθειτε ,ουτε για χαρισμα πια δεν κανει καλα,καλα.

Υπαρχει και ενα νημα στο ινσομνια που χαριζουμε αντι να πεταξουμε κατι.

http://www.insomnia.gr/topic/103999-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-part-2/page-687

Δημοσ.

Εχει 4gb ram η 256 gb ram?

Πρεπει να το φτιαξετε να δουλεψει σωστα,μαλλον το τροφοδοτικο πεθανε. Μετα θα τρεξετε ενα δωρεαν διαγνωστικο προγραμμα για να δειτε τι ακριβως εχει,απο τι αποτελειται.  Και μετα θα μας πειτε τα στοιχεια του και θα σας πουμε. Αλλα απο οτι λετε γενικα,δεν αξιζει να ασχοληθειτε ,ουτε για χαρισμα πια δεν κανει καλα,καλα.

Υπαρχει και ενα νημα στο ινσομνια που χαριζουμε αντι να πεταξουμε κατι.

http://www.insomnia.gr/topic/103999-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%B4%CF%8E-part-2/page-687

Εγινε ενα μπερδεμα εχει 256 MB ram...

Τελος παντων δεν αξιζει... μαλλον θα παει για ανταλλακτικα/χαρισμα.....

• Like 1
Δημοσ.

hp envy 15 ae100nv i5 gtx 950m μιας εβδομάδας χρησιμοποιημένο αγορασμένο πριν ένα μηνα το έχω βάλει 700 για μια εβδομάδα επειδή χρειάζομαι τα χρήματα και δεν ενδιαφέρεται κανεις 

Δημοσ.

hp envy 15 ae100nv i5 gtx 950m μιας εβδομάδας χρησιμοποιημένο αγορασμένο πριν ένα μηνα το έχω βάλει 700 για μια εβδομάδα επειδή χρειάζομαι τα χρήματα και δεν ενδιαφέρεται κανεις 

Γιατι ο κοσμος δεν εχει λεφτα,φιλε μου. Υπομονη.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα έχω βάλει αγγελία ένα netbook acer aspire one , n280 , 2gb ram , 160hdd και ζητάω 85, είναι υπερβολική τιμή; κανείς δεν ενδιαφέρεται

10" 1024x600?

Αν ναι θα ειναι παρομοιο με το Toshiba NB100.

Ιδιο επεξεργαστη, HDD και RAM με το δικο σου (αναβαθμισμενη απο 1GB) και δεν μπορω να το διωξω στα 50

Δημοσ.

Εδω καποιοι ακομα πουλανε gtx 295 και σοκετ 775 σαν ευκαιριες, που επρεπε να τα πετανε στα σκουπιδια η να τα δινουν δωρο. Ο αλλος στις αγγελιες εχει λιστα με 775 επεξεργαστες απο 30 μεχι 90κατι ευρω. Ελεος.

Εσύ τι έχεις να μας δώσεις δώρο ;

Θα ήθελα να μου δώσεις δώρο μερικούς QX9770 και μερικές GTX 295.

Χωρίς πλάκα τώρα.

Αξίζει να δώσω κάπου 210€ για μτχ σετάκι socket 1155

με I7 2600 και μια καλή μητρική ;

Καλύτερα δεν θα παίζει από έναν καινούργιο 6100 με καινούργια μητρική 1151 ;

Στα ίδια λεφτά πάντα.

• Like 2
Δημοσ.

Εσύ τι έχεις να μας δώσεις δώρο ;

Θα ήθελα να μου δώσεις δώρο μερικούς QX9770 και μερικές GTX 295.

Χωρίς πλάκα τώρα.

Αξίζει να δώσω κάπου 210€ για μτχ σετάκι socket 1155

με I7 2600 και μια καλή μητρική ;

Καλύτερα δεν θα παίζει από έναν καινούργιο 6100 με καινούργια μητρική 1151 ;

Στα ίδια λεφτά πάντα.

Αν η μητρικη ειναι καλη ,η τιμη ειναι σχετικα καλη μαζι με τον i7 2600. Εννοειται οτι ειναι καλυτερη περιπτωση απο τον διπυρηνο.

Να ελεγξεις πρωτα την μητρικη και τον επεξεργαστη για καλη λειτουργια με intel burn test η με prime 95. To πρωτο τεστ κανει 5-8 λεπτα το πολυ,το δευτερο το αφηνεις για κανενα 20αλεπτο και αν δεν εχει  βγαλει error ειναι ενταξει.

Δημοσ.

Αν η μητρικη ειναι καλη ,η τιμη ειναι σχετικα καλη μαζι με τον i7 2600. Εννοειται οτι ειναι καλυτερη περιπτωση απο τον διπυρηνο.

Να ελεγξεις πρωτα την μητρικη και τον επεξεργαστη για καλη λειτουργια με intel burn test η με prime 95. To πρωτο τεστ κανει 5-8 λεπτα το πολυ,το δευτερο το αφηνεις για κανενα 20αλεπτο και αν δεν εχει  βγαλει error ειναι ενταξει.

Μόλις είδα αυτό:

δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά τελικά.

Δημοσ.

Μόλις είδα αυτό:

δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά τελικά.

Περα απο το γεγονος οτι δεν τον ξερει ουτε η μαμα του,οτι τον δουλευει ο κοσμος απο κατω και του λενε οτι τα test του ειναι fake, οτι εχει ελαχιστες θεασεις,θεωρω οποιαδηποτε συγκριση διπυρηνου με τετραπυρηνο γελοια και προσωπικα δεν εχω ξανακουμπησει διπυρηνο για το σοβαρο μου συστημα απο το 2007. Κανε οτι θελεις,στο θεμα μεταχειρισμενου,σου ειπα την γνωμη μου. :)

Δημοσ.

θεωρω οποιαδηποτε συγκριση διπυρηνου με τετραπυρηνο γελοια

Παθιάζεσαι και υπερβάλεις, για θέματα μετρήσιμα σε αριθμούς.

Αυτό μόνο σε λάθη οδηγεί .

Αν πάρουμε ακραία παραδείγματα ... τον πιο παλιό και αργό τετραπύρηνο

με τον πιο τούμπανο διπύρηνο ...

θα καταλάβεις.

Ο πιο παλιός και αργός τετραπύρηνος είναι ο Q6600

και ο πιο τούμπανο διπύρηνος ο i3 6300 ...

Να συνεχίσω ;;;;

(και πάλι ο τυπάκος στο βίντεο , καλύτερον βγάζει τον 2600 , απλά οι διαφορές δεν είναι τραγικές).

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες έκανα σύστημα για τον κουνιάδο με 6100.

Απλά τραγικός.... αλλά αφού αυτόν ήθελε εγώ τι να πω ;) Σε σχέση με τον 4690Κ ή με τον Χ5650 που έχω ήταν ή μέρα με την νύχτα.

Δεν θυμάμαι γενικά πως ήταν στήσιμο και συμπεριφορα του 920 αλλά κάπου εκεί θα τον έβαζα σαν σύστημα.

Προσωπική εμπειρία παραθέτω και δεν έχω σκοπό για flame ή vs, απλά για την κουβέντα.

Το video είναι της πλάκας!!!! Με 980Ti αυτά τα fps σε 1080; Είπαμε....

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες έκανα σύστημα για τον κουνιάδο με 6100.

Απλά τραγικός.... αλλά αφού αυτόν ήθελε εγώ τι να πω ;) Σε σχέση με τον 4690Κ ή με τον Χ5650 που έχω ήταν ή μέρα με την νύχτα.

Ο 6100 έχει σήμερα ακριβώς τη μισή τιμή από τον 4690Κ που πωλείται ακόμη. Άδικη σύγκριση.

Φαντάζομαι δεν σύγκρινες απόδοση σε games.

Επίσης ... από ram , πόση έβαλε ο κουνιάδος ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...