Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη ειναι. Γιατι μονο paypall-paysafe? Ισως για καποιον να του φαινεται υποπτο.

γιατι δεν θελω να σφελνω αντικαταβολες δικιο εχεις ισως επρεπε να βαμω και καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Sheogorath

1653

• benign

1235

• LLLEFTERIS

1217

• spy94

792

Δημοσ.

γιατι δεν θελω να σφελνω αντικαταβολες δικιο εχεις ισως επρεπε να βαμω και καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο

Υπαρχει και η εντολη αγορας με κουριερ.

Μπορεις να γραψεις και σε ποια πολη εισαι για συναντηση.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο αξίζει να αγοράσω μτχ GTX 780 ;

Η τιμή καινούργιας GTX 960 4GB μου φαίνεται υπερβολική, οπότε εγώ θα έλεγα 150 ευρώ ...

Δημοσ.

Πόσο αξίζει να αγοράσω μτχ GTX 780 ;

Η τιμή καινούργιας GTX 960 4GB μου φαίνεται υπερβολική, οπότε εγώ θα έλεγα 150 ευρώ ...

Οι τιμες αυτη την εποχη ειναι παλαβες δες ποσο εχουν οι GTX980ti ποιο ακριβες και απο τις GTX1070

Δημοσ.

Οι τιμες αυτη την εποχη ειναι παλαβες δες ποσο εχουν οι GTX980ti ποιο ακριβες και απο τις GTX1070

Επειδή τα δικά μου μτχ τα πουλάω φθηνά, δεν ανέχομαι να αγοράσω σαν κορόϊδο.

Αν δεν βρεθεί κάτι σε τιμή που θεωρώ σωστή, θα περιμένω για καινούργια 1060.

Τα 150 ευρώ που λέω για 780 δεν είναι λογική τιμή ;

Δημοσ.

Επειδή τα δικά μου μτχ τα πουλάω φθηνά, δεν ανέχομαι να αγοράσω σαν κορόϊδο.

Αν δεν βρεθεί κάτι σε τιμή που θεωρώ σωστή, θα περιμένω για καινούργια 1060.

Τα 150 ευρώ που λέω για 780 δεν είναι λογική τιμή ;

Εγω λεω να περιμενεις να κανεις αναβαθμιση στα μπανια και στις βουτιες και για καρτουλα δες απο Σεπτεμβρη.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω λεω να περιμενεις να κανεις αναβαθμιση στα μπανια και στις βουτιες και για καρτουλα δες απο Σεπτεμβρη.

Ψώνισα τέτοια εποχή ένα συστηματάκι καινούργιο με skylake ... και κάθομαι και το κοιτάω χωρίς vga ...

Για μπάνια κτλ , ως παντρεμένος με παιδί (αν κρίνω από το άβαταρ στα ίδια είσαι)

δεν έχω μεγάλη όρεξη ... οπότε θα ήθελα ΚΑΙ ΤΩΡΑ μία vga.

Δημοσ.

Ψώνισα τέτοια εποχή ένα συστηματάκι καινούργιο με skylake ... και κάθομαι και το κοιτάω χωρίς vga ...

Για μπάνια κτλ , ως παντρεμένος με παιδί (αν κρίνω από το άβαταρ στα ίδια είσαι)

δεν έχω μεγάλη όρεξη ... οπότε θα ήθελα ΚΑΙ ΤΩΡΑ μία vga.

Εγω περιμενω το Σαββατο να παρει η γυναικα αδεια να φυγω για Αγιους για μπανακια δεν αντεχω αλλο εδω. Ο γιος ειναι ηδη διακοπες με τα πεθερικα.

Και εγω με χωρις καρτα ειμαι την πουλησα την Nitro 390 εδω και σχεδον 2 μηνες αλλα θα κανω υπομονη και θα παρω Σεπτεμβρη την 1070 και λογικα την Gigabyte xtreme gaming

Δημοσ.

Πόσο να δώσω έναν 3770k πραγματικά ακλοκαριστος, χωρίς στοκ ψυκτρα

Μια gigabyte z77 g1 sniper m3

Και 16gb (2x8gb) Kingston savage 2.400mhz.

Εγγύηση έχουν μόνο οι ραμ.

Τιμή πακέτου ή ξεχωριστά!

Δημοσ.

μπορειτε να με συμβουλευσετε για το ποσο να βαλω αγγελια σε ενα 10αρι ταμπλετ που εχω mls?

http://www.mls.gr/?pid=165&la=1&itmID=302

τοχω κανα χρονο σε αριστη κατασταση

ευχαριστω

70 ευρω

Με 100 εδωσα το rocket 3G που ειχε 2GB μνημη σε αντιθεση με αυτο που εχει 1GB και octacore στα 1700 και αυτο εχει quad 1200

Εχθες εδωσα με 100 ευρω ενα Pipo M7T με quad core 1600 2GB ram αλλα ειχε οθονη 8.9 1920Χ1200 PLS της Samsung ειναι κατι σαν το IPS και ειχε HDMI συν USB in

Δημοσ.

καλα ειναι ευχαριστω!

να χαιρεσαι τα διαμαντακια σου!

πως μπορω να σβησω οτι εχει κ δεν εχει μεσα εντελως;δεν εχω ξαναδωσει κατι

Δημοσ.

καλα ειναι ευχαριστω!

να χαιρεσαι τα διαμαντακια σου!

πως μπορω να σβησω οτι εχει κ δεν εχει μεσα εντελως;δεν εχω ξαναδωσει κατι

Στις ρυθμισεις εχει "αντιγραφο ασφαλειας και επαναφορα" θα πατησεις επαναφορα και εκει εχει να τσεκαρεις και τον εσωτερικο χωρο και ετσι θα σβηστουν τα παντα.

• Like 2
Δημοσ.

φιλε μου καπου ειχα διαβασει για ενα προγραμμα που επαναφερει οτι σβησμενο εχεις την επαναφορα δεν μπορει να την προσπελασει ελπιζω σωστα;;; :X

συγνωμη αλλα ειμαι αδαης  :-(

οχι οτι εχω περασμενη τη λιστα λαγκαρντ μεσα στο ταμπλετ αλλα τα προσωπικα ειναι προσωπικα  :shock:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...