Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλά τραβάει αλλά είναι ήδη δυο γενιές πίσω. Όταν ο καλύτερος 2500K φτάνει να πουλιεται στα 130 (και με περισσότερη εγγύηση) τότε δεν θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να πάρει πάνω απο 100.

Δημοσ.

Πολύ καλά τραβάει αλλά είναι ήδη δυο γενιές πίσω. Όταν ο καλύτερος 2500K φτάνει να πουλιεται στα 130 (και με περισσότερη εγγύηση) τότε δεν θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να πάρει πάνω απο 100.

ok τοτε,απλα μου φανηκαν λιγα οταν βλεπεις στις αγγελιες κατι τρελα νουμερα σε ακυρους επεξεργαστες :P

Δημοσ.

Phenom II x6 1055T + Asus Crosshair III Formula ποσο να τα αγορασω αυτα? μητρικη 3 χρονια εγγυηση επεξεργαστης 1!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω μια κάρτα για ένα παλιό pc , να μπορεί να παίξει κάποια παιχνιδάκια

(Sims3 κυρίως) χωρίς κολλήματα {Ε8400, 6 gb ram, 500 W τροφοδοτικό και τώρα έχω κάποια 6600 GT 256 mb της nvidia}

Τι να πληρώσω για μια καλομεταχειρισμένη EVGA GTX 275 ή 280 (χωρις εγγύηση) που νομίζω ότι μου κάνουν απο οτι βλεπω εδώ --> http://modthesims.info/wiki.php?title=Game_Help:TS3_System_Requirements

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από STRS1992
Δημοσ.

Phenom II x6 1055T + Asus Crosshair III Formula ποσο να τα αγορασω αυτα? μητρικη 3 χρονια εγγυηση επεξεργαστης 1!

Δυο κατοσταρικα μαξ.

Δημοσ.

Καλησπέρα, σε τι τιμή μπορώ να πουλήσω τέτοιον δίσκο

http://www.visionstu...?id=22551&cat=6

μεταχειρισμένο με εγγύηση;

Νομιζω 130-140 ευρω και ενας λογος ειναι οτι λιγοι χρηστες χρειαζονται εναν τοσο μεγαλο δισκο.Επισης ολοι περιμενουν να πεσουν οι τιμες και ενω ειναι αξιολογο προιον,ενας μεσος χρηστης δεν τον χρειαζεται μαλλον θα εδινε χρηματα για να παρει εναν σχετικα μεγαλο ssd τωρα που εχουν πεσει οι τιμες.Αν δεν σας πειραζει γιατι τον πουλατε ενω πρεπει να ειναι μολις ενος ετους?

Δημοσ.

Αν δεν σας πειραζει γιατι τον πουλατε ?

Γιατί είχα green, πήγα σε black αλλά η ησυχία των green δεν παίζεται

(προσωπική πάντα άποψη B) )

Δημοσ.

πόσο να πουλήσω AMD Phenom II X6 1055T και Asrock 870 Extreme3 R2.0 ως σετ? ο Phenom έχει ακόμα 1 χρόνο εγγύηση, απείραχτη ψήκτρα [με την πάστα πάνω] και η μητρική 3 βδομάδες ανοιγμένη από το κουτί της και όλα τα παρελκόμενα όπως και ο Phenom επίσης....

Σκεφτόμουν στα 170 ευρώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...